afna 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 Jebelacesta (bi rekla moja muti), če po 5600 in še več objavah Pokawca niste ugotovili, kakšnega spola je, pol pa se res meni ne čudite. No, tudi o čigavih drugih usmeritvah bi se lahko vprašali, ko beremo o teh najlonkah s črto (kakršne je nosila Lidija v vojakih )...Mislim, da bolj govorimo o podobnostih med spoloma, kot pa o razlikah! A vas kaj pritegnejo podobnosti istega spola , ker kao "enako čuti kot jaz in bi mi bilo z njim/njo lažje in bolje"? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 hehe afna.... glede na tvoj nik....a mash kaka nagnenja do zhivalskega sveta....ZOOfetish 666 -astih fetishistou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afna 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 moj nick je iz mojega maila, kao "guncam afne.." = guncam@... in so me zato zaceli eni klicat afna... moj edini fetiš so puhaste odeje ampak, saj ne morete že tretji dan o meni vedeti vse, za ene pa še spola ne veste! No, priznaj, a te kaj privlači na istem spolu... telesnega? Je kaj takšnega, kar ti je pri istem spolu bolj všeč, kot pri nasprotnem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 AHA!!!!....INTELIGENCA........ 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.