Guest sanjalica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Marsa če bi tega ne pozabila napisati...bi ne bilo danes toliko polemike na tej temi... Jaz bi se oklenila misli na dobro seksualno sceno...in tema Napoved za November bi samevala... Po "strastni seksualni sceni" je vsak dan - lep dan. Kar "vtakni" da ne pozabimo.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2003 Avtor Prijavi Deli 2. november 2003 Sem ze... Samo je spet nekoliko... :o|o: 'pre'... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 [color="purple"][b]Poudarjena pa bo tudi nasa cutnost in bomo imeli povecano potrebo in zeljo po telesnih kontaktih, sex bo tako spet pogosteje na tapeti[/b], sploh pa bodo povecani vsi nasi apetiti in bomo nenehno cutili nekaksno potrebo - po tem ali onem. ...[/color] [color="gray"]povečana potreba po alkoholu cigaretah hrani zapravljanju spanju lenarjenju obrekovanju[/color] Šmentana Marija... Marsa....pusti napoved tako kot je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2003 Avtor Prijavi Deli 2. november 2003 Saj. Malo je manjkalo, pa bi zelo klela... ker bi morala se enkrat kaj skljocat... [color="gold"](Zdaj mi je namrec Mitja nastimal in lahko kar direkt online vnasam - to je pa malo tudi razlog, ko si ze glih taki firbec, da si sploh videla tole... namrec - navadno ne dam takoj gor, ko napisem... Hocem se malo predihat zadeve, pa ponovno prebrat, ko se mi malo ohladi v glavi... No, pri mesecni pa se ni nastimal, pa je bila ze kar gor. Potem sem pa postnila pac tudi na forum (ker imam tudi kot za nekaksen arhiv), da je pac ze gor... Lahko je sploh ne bi opazili, samo nisem hotela, da bi se odprla prazna stran, ker smo bili ze prvega...)...[/color] No, in sem ze nekaj cut-nila, pa zamestrala odstavke.. No, potem pa sem le uredila... Skratka - 'kozmeticno' popravljam napoved isti ali kvecjemu naslednji dan zjutraj - ce sem jo napisala zvecer - potem pa se ne vtikam vec - v glavnem pa se, ko je enkrat gor, ne vtikam vec... Tako bom zdaj nekako itak tole tudi pustila pri miru. Razen linke na mrke se dodam. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Ej, kaj preberem, povečana potreba po hrani, ma ne no že spet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 hehe tole: povečana potreba po alkoholu cigaretah hrani zapravljanju spanju lenarjenju obrekovanju se bere k program LDS, ZLSD. al pa DESUS-a 666 -ou...tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 [color="gray"]Aakhut...kaj češ... prihaja volilno leto. Smo "mlade aktivistke" DESUSA vedno na preži...da lansiramo naše parole [/color] Nič nas ne sme presenetiti...in nikoli ni dovolj zgodaj... - vidiš, kolk smo spretni...spreminjati barve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2003 Avtor Prijavi Deli 2. november 2003 Sem ze hotela komentirati, hecno, v kateri temi zdaj nenadoma politika, pa pomislila, da pravzaprav pri [i]tej[/i] napovedi nic cudnega. Skratka zdaj sem 'zakljucila' z novembrsko in postnila in apdejtala tudi ze tedensko... Bila najbolj mozno pozitivna, optimisticna in prijazna - zelo ribja, nic sco... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 jas sej pravm, sam delat!!! ko je rit prepolna nas tudi drugi motijo, sicer imamo opraviti z pomembnejsimi stvarmi - s sabo! heh, upam, da bom lahko ta mesec dovolj primernega postoril, ko so ze energije za to primerne!!! enako pa zelim tudi ostalim ln-forumovcem!! potem bo morda tudi novo leto prijetneje, ko bomo vedeli, da je vsaj nekaj postorjenega kar smo nameravali, hoteli, zeleli ali pripomogli drugim da to storijo. veliko uspeha in prijetnih ter obvladljivih misli zelim, ki razmisljajo konstruktivno in rusilno!! pri sexu pa uporabljajte zascito, ce zelite seveda free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 [quote name='Marsa' date='2. Nov 2003 ob 18:45']O, Vojko, sva skoraj hkrati tole pisala! Oh, tebi tudi hvala, Vojko, itak! Pa tudi za takole podporo. Seveda - ce kdo, ti to prav dobro razumes in ves. Res je, ja... tocno to... ko to pises, skusas gledati nekako v globalu, ker - itak - vsakdo je sestavljen iz vsega mogocega in tudi sama sem, kljub stirim ribam, pravzaprav dalec od ribe. To je nekako v grobem kot vpliv polne lune - deluje na VSE. A na nekatere bolj in na nekatere manj, nekateri pa vpliva ne opazijo, ceprav mocno deluje. Potem pa vsakemu hodi to cez druge hise, vsakemu se aktivira kaksna konstelacija, ko se kaj vklopi in je zanj potem vpliv se bolj potenten - ali pa pac ugoden, ce bi naj bil slab - ali obratno. ....[/quote] In Marsa, , ko čitam svoje predvide za nazaj, vidim, kako na različen način so napisani, in tudi sproti opažam na kako različen način čutim posamezen mesec, kako na drugačen način pišem - predvsem je tu stil - manj vsebina, ker pri vsebini se skušam držati situacije, ki jo vidim na "karti", a vseeno je tu drugačen slog komunikacije, drugačen slog opisa, saj tako kot ti nimam generičnih predvidov, ampak je vsak predvid narejen prav posebej za tisti mesec. In kljub temu, da si vsak mesec rečem - predvid bom napisal prej - čakam in čakam in ko se mi zdi čas primeren, primerno počutje, takrat ga napišem 1,2,3... In takšen predvid je vedno težaven, saj je namenjen množici ljudi, od katerih ima vsak svoje znanje in izkušnje, drugačen besednjak in drugačen pogled na svet. Zato je veliko boljše povedati stvari človeku osebno - saj takrat lahko vidimo, ali nas razume tako, kot smo želeli povedati, ali pa razume le svoje sanje, ki so daleč od vsega.... Le še tako naprej, boš videla, da JE kul. Vojko Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 [quote name='Vojko' date='2. Nov 2003 ob 23:22']In Marsa, ko čitam svoje predvide za nazaj, vidim, kako na različen način so napisani, in tudi sproti opažam na kako različen način čutim posamezen mesec, kako na drugačen način pišem - predvsem je tu stil - manj vsebina, ker pri vsebini se skušam držati situacije, ki jo vidim na "karti", a vseeno je tu drugačen slog komunikacije, drugačen slog opisa, saj tako kot ti nimam generičnih predvidov, ampak je vsak predvid narejen prav posebej za tisti mesec. In kljub temu, da si vsak mesec rečem - predvid bom napisal prej - čakam in čakam in ko se mi zdi čas primeren, primerno počutje, takrat ga napišem 1,2,3... ...[/quote] Vojko - , natancno tole sem vceraj tudi jaz razmisljala... Da pravzaprav sploh nekako nimam zdaj nekega sistema, nekega defolta, ki bi naj kao bilo tako... Kot pravis - vsak mesec pisem sproti, mesec pa se od meseca razlikuje - mislim, tako, po stilu in nacinu in vse... Ker pac napisem to, kar vidim. Tisto zadnji hip pa je tudi pri meni - malo je tu tudi kampanjstva, no, vsaj pri meni... po drugi strani pa je cisto kul. Free - ja, delat, delat, fizicno garanje in vse... Samo kulirat agresijico tudi... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Ne vem...čisto škorpijonsko tole...na kvadrat. Tile mrki zdaj - eden pa še čisto na določen datum - še vedno ne vem kaj naj pričakujem takrat...no bomo videli Tisto tam - težave skoraj dokončanih projektov, me je le malo zaskrbelo - da nima kaj moja denarnica za opraviti s tem ??? V glavnem - mesec, ki bi naj bil MOJ mesec je očitno šel po gobe...vsi z močnim škorpijonom in strelcem....Ampak....tu pa je le še ohoho seksa... in samo takih prijetnih reči Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 Nataly - zakaj 'po gobe'? - Saj se niti se zacelo ni - iztisni vso svojo energy in jo usmeri v delo... to ti je najboljsi ventil zdaj.... samo ne nic na hitrico in vse... Ce se vas je nekaj dotaknilo zdaj takole, je to opozorilo, da pazite, hkrati pa znak, da se dogajajo spremembe in gres v nov life. To je tvoj cas zdaj! Saj bo kul... Meshalo se bo pa itak vsem... Gre za to, da bo zdaj pac takole - napeto... Bilanca kasneje pa bo morda cisto kul. Boljse akcija - kot pa depresija. Samo v nicemer pa ne pretiravat, kar pa je mimo nasvet, ker itak najbrz bomo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Nataly, točno tako... ...sem tut jaz pomislila...pa je šlo po gobe.. November...komaj sem ga čakala....Sonce, Venera in Merkur v prvi hiši...ni vrag, da tole neb blo... Zdaj pa Marsa...s tole svojo napovedjo... ...hm...pa jaz da bi sikala...in v čem pretiravala... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 Astra - saj pravim, da je pac pomembno tudi, kje se ti to sprehaja... Pri tebi gre nekako cez Asc, dela pa to najbrz potemtakem kaksen trigoncek - soncu in/ali luni... Pa morda kaksen kvadratek... kaksnemu levu itd... kaksno inkonjunkcijo... Najbolj prilagodljiva najbrz glih ne bos. Itak pa razturas zdaj, ful dogajas... saj to je to, v bistvu, zdaj bo pac se bolj evforicno.... Mesche' skratka, no... Naloga? Test? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2003 Avtor Prijavi Deli 3. november 2003 Zdaj sem dodala tudi link na stran Lunin mrk 9. 11. - [url="http://novice.lunin.net/templates/napovednik.asp?articleid=750&zoneid=4"]http://novice.lunin.net/templates/napovedn...id=750&zoneid=4[/url] Tam je se vec infota in tudi linkov. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Marsa, Astra Najbolj pametno res - lepo počasi in ziheraško zdaj....nekako prepeljati ta mesec do konca Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.