nord 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 kaj to, da v glineno lutko pikaš z iglami v resnici deluje ???men so namreč te voodoo stvari blazno zanimive in če se kdo s tem ukvarja naj kaj gor napiše. Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 hehe nord jst sm pred kratkim eno blond lutko delal....pol sm jo pa stran fuknu...ma nom se vech z njo ukvarju (hehe.....jo bojo machke pa podgane raztrancherale... ) 666 -ou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 mala, takšne stvari znajo biti zelo nevarne, tko, da dobro premisli, ker to ni več pozitivna energija veš... pa te stvari se ti znajo pol večkratno povrnit, imela sem stika s tem, vendar kot opazovalka in ti moram priznat, da sem se tko ogradila, da ti nič kaj ne vem povedat, pa ti tud v bistvu nočem. pošteno?ti bod tko lepo simpatična, kot si do sedaj, te zadeve pa prepusti tistim, ki nimajo niti kanček vesti v sebi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 hmmmm.....moja bivsha je trdila,da sta morala pa vest stvar zornega kota..... bo zhe drzhal, che je ONA tko rekla 666 -ou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Malo pobrskaj tule, mogoče pa kaj zanimivega najdeš ... Carovnistvo Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Nord - tamle si chekiraj - v temi, ki jo je podala Tina (hvala, Tina ), je se par teh linkov, ko smo o tem ze parkrat govorili.Ti pa odsvetujem kakrsnokoli ukvarjanje s tem... Curiosity killed the cat.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Tina Mojo hči je pri njenih 12 - 13 blazno začelo zanimat vse v zvezi z uroki in tem... dve leti je prebirala vse živo (blazno debele bukle v angleščini), brskala po internetu ... jaz pa sem najprej malo sapo lovila, ampak zdržala, da se nisem vmešavala s kakšnimi nasveti in tem... dobra šola za moje zaupanje je bla to... sem jo potem enkrat kasneje vprašala, če je kakšen urok naredila... pa je rekla, da je itak ni TO zanimalo... ... ko je bila še mala, se je pogovarjala s škratki in v gozdu slišala glasove... pa sem lani našla v Vale-Novak krasno knjigo (v angleščini) o vilinskih bitjih... blazno je lepo ilustrirana... in je dva meseca samo risala tista bitja, čisto je 'not padla'... potem pa se ful zabavala, ko so ji izginjali kakšni predmeti ali kaj takega... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Ti pa odsvetujem kakrsnokoli ukvarjanje s tem... Curiosity killed the cat....Se pridružujem temu nasvetu Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Mojo hči je pri njenih 12 - 13 blazno začelo zanimat vse v zvezi z uroki in tem... ...Mateja, tole pa podobno kot pri meni ... edina razlika, da me je mamin znanec navdušil za uporabo nihala. Potem so me pa v šoli gledali in bežali stran. Jaz pa spraševala kakšno oceno bom kje dobila ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 ... kakšno oceno ... ali pa v neskončnost 'ali me ljubi?'... Nekako zaupam Nord, da ve, kaj dela... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 2. november 2003 Avtor Prijavi Deli 2. november 2003 ej tenks vsem za skrb in za link tina. saj ne mislim coprat ali kogarkoli kako poškodovat ali oškodovat za kaj, ker sem prijazna , me pa to ful ful zanima. Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 sem jest vedla Nord Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 ej tenks vsem za skrb in za link tina. saj ne mislim coprat ali kogarkoli kako poškodovat ali oškodovat za kaj, ker sem prijazna , me pa to ful ful zanima. Dej no, Nord Kaj ne misliš! Kljub temu, da ne misliš coprat - copraš vsak dan, vsak trenutek. To delamo vsi - in to brez lutk delamo fascinantne stvari ne samo škodo na drugih ljudeh, delamo vse tisto, kar imamo radi in vse tisto kar sovražimo. Zato je tako pomembno, da v sebi čutimo ljubezen, kajti v tem primeru nikomur ne storimo nič žalega. A potrebno jo je čutiti, premalo so besede - pa saj to sama veš - vendar je dobro, da se tega zavedaš, ko si kreiraš svoj dan, svoje odnose s soljudmi, Kajti, ko si pričaraš lep današnji dan, si narediš najlepšo osnovo za še lepši in boljši naslednji trentuek. Prav je, da se zanimaš, da spoznaš in prav je, da poslušaš sebe - prav v vsem.Da se pravi trenutek, preden si kaj zaželiš vprašaš: Pa je to dobro samo zame ali v dobro vseh?Ali bom komu naredila škodo, žalost?Bom komu vsilila svoj prav? In tako naprej. Uživaj, Vojko P.S. Sicer pa veliko teh stvari dobiš na linkih, kjer se pojavlja izraz WiccaKot vem obstaja tudi slovenska stran o Wicci Pa še enkrat in še na tem mestu podam dober link ali dva: Kaj je realnost? Kje je? Kaj iščemo?Moje - naše življenje! Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Ma mene od vseh voodoo-jev zanima samo en........Voodoo Lounge (album Roling Stonesov ) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Ma mene od vseh voodoo-jev zanima samo en........Voodoo Lounge (album Roling Stonesov ) lih sem mislil omenit,... hehe, al pa hendrixov Voodoo.... Sicer pa moja bivša se je zanimala ful za voodoo... hehe se morem pazit, al pa se naučit kakšen counter-voodoo, hehe, k se ponavadi skregava.... če gre al ne... zanč sva se o tem al je lady al ni.. jasno ni... ampak ona se je mela za lady.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 vodoo dejansko deluje če je oseba magično podkovana v teh vedenjih in mislim da je bolje če ga pustimo pri miru ...za svoje in tuje dobro... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 največja in najvišja magija je magija LJUBEZNI in tudi namočnejša v tem univerzumu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 največja in najvišja magija je magija LJUBEZNI in tudi namočnejša v tem univerzumu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LadaVenus 26. april 2011 Prijavi Deli 26. april 2011 Vedno so me fascinirali afriski vraci. Razen vudu lutk, kaj se spada v ta nepojasnjen fenomen? [*]http://www.youtube.com/watch?v=kpeLdXeIbwA&sns=em Citiraj Life is a tragedy for those who feel...http://www.obviousmag.com/wp-content/uploads/2010/11/split_LEFT.jpg ...and a comedy for those who think. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 3. november 2012 Prijavi Deli 3. november 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-Fz85FE0KtQ Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.