Skoči na vsebino

VooDoo

nord

Recommended Posts

:vragec:

hehe nord x:o)x

jst sm pred kratkim eno blond lutko delal....

pol sm jo pa stran fuknu...

ma nom se vech z njo ukvarju x:Dx

(hehe.....jo bojo machke pa podgane raztrancherale... x:Dx x:Dx x:Dx )

666 x:Dx :vragec: -ou.... x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

mala, takšne stvari znajo biti zelo nevarne, tko, da dobro premisli, ker to ni več pozitivna energija veš... pa te stvari se ti znajo pol večkratno povrnit, imela sem stika s tem, vendar kot opazovalka in ti moram priznat, da sem se tko ogradila, da ti nič kaj ne vem povedat, pa ti tud v bistvu nočem. pošteno?ti bod tko lepo simpatična, kot si do sedaj, te zadeve pa prepusti tistim, ki nimajo niti kanček vesti v sebi...

Nord - tamle si chekiraj - v temi, ki jo je podala Tina (hvala, Tina :vio:), je se par teh linkov, ko smo o tem ze parkrat govorili.

Ti pa odsvetujem kakrsnokoli ukvarjanje s tem...

Curiosity killed the cat....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tina x8Dx :palec:

Mojo hči je pri njenih 12 - 13 blazno začelo zanimat vse v zvezi z uroki in tem... dve leti je prebirala vse živo (blazno debele bukle v angleščini), brskala po internetu ... jaz pa sem najprej malo sapo lovila, ampak zdržala, da se nisem vmešavala s kakšnimi nasveti in tem... dobra šola za moje zaupanje je bla to... sem jo potem enkrat kasneje vprašala, če je kakšen urok naredila... pa je rekla, da je itak ni TO zanimalo...

... ko je bila še mala, se je pogovarjala s škratki in v gozdu slišala glasove... pa sem lani našla v Vale-Novak krasno knjigo (v angleščini) o vilinskih bitjih... blazno je lepo ilustrirana... in je dva meseca samo risala tista bitja, čisto je 'not padla'... potem pa se ful zabavala, ko so ji izginjali kakšni predmeti ali kaj takega...

xwizardx xwitchx

Mojo hči je pri njenih 12 - 13 blazno začelo zanimat vse v zvezi z uroki in tem... ...

Mateja, tole pa podobno kot pri meni ... edina razlika, da me je mamin znanec navdušil za uporabo nihala. Potem so me pa v šoli :eek: gledali in bežali stran. Jaz pa spraševala kakšno oceno bom kje dobila ... x:Dx

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

ej tenks vsem za skrb in za link tina.

saj ne mislim coprat ali kogarkoli kako poškodovat ali oškodovat za kaj, ker sem prijazna , me pa to ful ful zanima.  :vragec:  x:o)x  x:Ix  xsrcx  w:Iw  xwizardx  :flower:

Dej no, Nord

Kaj ne misliš!

Kljub temu, da ne misliš coprat - copraš vsak dan, vsak trenutek.

To delamo vsi - in to brez lutk delamo fascinantne stvari ne samo škodo na drugih ljudeh,

delamo vse tisto, kar imamo radi in vse tisto kar sovražimo. Zato je tako pomembno, da v sebi čutimo ljubezen, kajti v tem primeru nikomur ne storimo nič žalega. A potrebno jo je čutiti, premalo so besede - pa saj to sama veš - vendar je dobro, da se tega zavedaš, ko si kreiraš svoj dan, svoje odnose s soljudmi, Kajti, ko si pričaraš lep današnji dan, si narediš najlepšo osnovo za še lepši in boljši naslednji trentuek.

Prav je, da se zanimaš, da spoznaš in prav je, da poslušaš sebe - prav v vsem.

Da se pravi trenutek, preden si kaj zaželiš vprašaš:

Pa je to dobro samo zame ali v dobro vseh?

Ali bom komu naredila škodo, žalost?

Bom komu vsilila svoj prav?

In tako naprej.

Uživaj, Vojko

P.S.

Sicer pa veliko teh stvari dobiš na linkih, kjer se pojavlja izraz Wicca

Kot vem obstaja tudi slovenska stran o Wicci

Pa še enkrat in še na tem mestu podam dober link ali dva:

Kaj je realnost? Kje je? Kaj iščemo?

Moje - naše življenje!

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

Ma mene od vseh voodoo-jev zanima samo en........Voodoo Lounge (album Roling Stonesov  )    
lih sem mislil omenit,... hehe, al pa hendrixov Voodoo....

Sicer pa moja bivša se je zanimala ful za voodoo... hehe se morem pazit, al pa se naučit kakšen counter-voodoo, hehe, k se ponavadi skregava.... če gre al ne... zanč sva se o tem al je lady al ni.. jasno ni... ampak ona se je mela za lady....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

največja in najvišja magija je magija LJUBEZNI in tudi namočnejša v tem univerzumu... xsrcx

xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 7 years later...
  • 1 year later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...