El Nino 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Zelim si biti bolj prijazen do ljudi ki jih naravnost ne prenesem, želim si da bi jih lažje prenašal, in želim si da bi jih razumel do te mere da bi bilo to možno. (to so moje tri pobožne želje) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Zelim si biti bolj prijazen do ljudi ki jih naravnost ne prenesem, želim si da bi jih lažje prenašal, in želim si da bi jih razumel do te mere da bi bilo to možno. (to so moje tri pobožne želje)In El Nino kaj ti brani, da to ne bi bilo tako? Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 2. november 2003 Prijavi Deli 2. november 2003 Hja, El Nino, z ljudmi je tako: eni so ti bolj simpatični, drugi manj... Saj ti ni treba biti vedno prijazen in umetno nasmejan, če ti ni do tega! Če se kdo grdo obnaša do tebe, mu lahko mirno pokažeš, da ga ne prenašaš. Ni se treba ravno prepirati z njim, saj s prepirom samo pokažeš svojo šibkost. Lahko pa mu mirno poveš, da ti ob njem ni prijetno, in greš... Sama delam že nekaj let z ljudmi (strankami) in v teh letih sem se naučila, da strankam, ki so tečne, ponudim samo tisto nujno, kar jim moram kot stranki (svojo storitev), prijetnim in prijaznim strankam pa poleg storitve poklonim tudi kako lepo besedo, nasmeh, humor, več pozornosti ali mogoče kak nasvet... In tako se zgodi to, da se tiste tečne stranke ne vračajo več (ker sem do njih hladna in me ne morejo "izsesavati"), dobim pa še več prijaznih strank, ki mi jih pošljejo tiste ta prijazne - ki so na isti "valovni dolžini". Te me ne izčrpajo, ker jim iz srca dam in od njih tudi dobim. Če pa ti želi nekdo nekaj vzeti, te izčrpa in nimaš nič od tega, kvečjemu izgubiš. Prijaznost ne sme biti prisiljena, ampak podarjena iz srca - edino tako pade na plodna tla. V glavnem: bodi iskren, in boš imel okoli sebe take ljudi, ki ti ustrezajo. Ne meči svinjam biserov! Raje nakloni svojo prijaznost ljudem, ki si jo zaslužijo in jo znajo ceniti. Tudi jaz sem včasih mislila, da so vsi ljudje OK in vredni vsega najboljšega. In potem so se me začeli lepiti sami taki, ki so izkoriščali mojo prijaznost... Dokler nisem dojela, da moram ceniti najprej sebe, da me bodo potem tudi drugi. Ne vem, če sem zadela bistvo tega tvojega pisanja, ampak tako sem ga jaz razumela. Upam, da ga Zlata ribica pravilno razume in da ti bo pomagala tako, kot je najboljše zate! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 El Nino, tole je pa lepa želja. Jaz s tem nimam problemov, ker se zelo zelo redko (lahko na prste 1 roke v enem letu preštejem) na koga razjezim. Vsaka slaba volja nekoga ima določen razlog, lahko je človek bolan, lahko ima težave s preživetjem,..... pa je v določenem trenutku siten. Jaz svoj del vloge odigram tako kot je treba in dostikrat tudi to pričara nasmeh na njihove ustnice. xrosex Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 el ninjo bodi vedno zvest sebi in temu kar čutiš a ravnaj tako da ne boš prizadel ne sebe in ne drugih meni si všeč prav tak kot si in če človek zna tudi včasih reči oprosti je naredil že ogromno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 prijazne beseda so lahko kratke in enostavne,njihov odmev pa je neskončen Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Kdor želi biti dober, je že dober. Edmond-Pierre Beauchene Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 prijazne beseda so lahko kratke in enostavne,njihov odmev pa je neskončen Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 Kdor želi biti dober, je že dober. Edmond-Pierre Beauchene Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 kdor je dober, si tega ne zheli po nepotrebnem 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 znanci puščajo sledi pred tvojim domom prijatelji pa v srcu,,, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 21. december 2003 Prijavi Deli 21. december 2003 nič ni ljudem bolj tuje kot tišina, modrost in prijaznost Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. december 2003 Prijavi Deli 22. december 2003 Prijaznost nič ne stane, podari pa dosti obema, osebi, ki je prijazna in osebi, ki je prijaznosti deležna. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. december 2003 Prijavi Deli 23. december 2003 Dobro je tisto, kar združuje.Zlo tisto, kar ločuje. Huxley Aldous Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.