Skoči na vsebino

Paranormalni pojavi - duhovi

El Nino

Recommended Posts

aja - prisotnost duše dostikrat povzroča motnje na tehnićnih napravah (npr slika na TV začne letet, mobilniki nimajo signala ... )

ko boš mel občutek da je prisoten se kar pogovori z njim in mu povej, da veš da je tam

ker po smrti marsiktero dušo močno vznemirja, da je izgubila fizično telo in je noben ne vidi in ne sliši

a) hja, ekran na računalniku, mi odkar sem ga prenesel na novo lokacijo, brli, nekam, dokler se res fajn ne segreje, pa sem mislil da je kaj narobe, pa sem ga prenesel, v ajdovščino tam je bilo kul, prnesem drug ekran gor, spet isto, kar nekaj dokler ni kake pol ure pržgan (zdej ne ugasnem več) še en nenavaden pojav, kitara zveni veliko bolje v tisti hiši, naravno stric je bil kitarist.... hehe,

B) se že pogovarjam, sicer ne naglas, v mislih, sporočam, nekaj ala, pusti me primiru če bi mi rad kaj povedal napiši mi mail, sporoči mi kaj skozi kako znamenje... in to, pa nič....

vedno bolj se bojim da je vse skupaj moja mlada domišlija.... podžgana, s vsomogočo zvezdno serenijo, ki mi zdaj potuje čez pluton asc saturn in mars.... vse v škorpijonu, kdaj se bo končalo se vprašam... najbrž čez kak mesec, bo že vse mimo, sam, ful tko zanimivo da začnem resno razmišljat o duhovih ravno zdaj, vsekakor boom probal preverit dododke v zvezi s smrtjo, vsaj to a je res bil samomor al ne, nobenega poslovilnega pisma, mel je čist legitimen namen ko je šel čez železnico, uradno samomor, da naj bi skoču pod vlak, hm sam nekaj mi ne da miru, nekaj ni prav, nekaj ne klika... bom že pogruntal kaj, morda bi bilo dobro za začetek pogledat v karte... pol v zvezde, pol it na kraj dogodka, pol meditirat mal v njegovi sobi, pol zaigrat mal njegovo koncertno kitaro (predvsem to) mislim ej edini pravi škorpijon v familji pa se gre fentat, kje je mel glavo....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

ekran ti brni ??? mogoče bo pa iz njega stopila deklica iz vodnjaka (krog) :vragec: :vragec: :vragec:

pa zakaj berem sploh take teme :o|o: nekaj časa sem bla prepričana, da je to samo v filmih, zdaj pa ne upam bit sama v bajti.

tvoj stric je zdaj poltergajst al kaj ?

mejte se radi....

El Nino... če bi dnevnik svojih občutkov, asociacij, misli, v tem obdobju zdaj pisal in ga kasneje objavil? Bi bla ena full dobra, sicer konfuzna, ampak taka freaky book?

x^x

Nč bat duhov, boj se živih.. x:Dx

Mushi

x:)x x:px xrolleyesx vse kar je izvira iz nas,naše podzavesti in arhetipov...in mi pač smo vse TO.. ker pa še nimamo vedenja o mnogih stvareh nas tudi mnogo zadev prestraši...neke zadeve je bolje pustiti pri miru(mislim na klicanje duhov) ipd, če jih dobro ne poznamo..moj najbolj lušten duhec,ki me razveseljuje pa je aakhut... :inocent: :vragec: :2src:

El Nino... če bi dnevnik svojih občutkov, asociacij, misli, v tem obdobju zdaj pisal in ga kasneje objavil? Bi bla ena full dobra, sicer konfuzna, ampak taka freaky book?
Hja ena prijateljica pa mi je predlagala da pišem dnevnik mojih ljubezni, hehe, tisto je šele konfuzno freaky zanimivo.... pa sem tisto res neki časa pisal, ampak mi je zmanjkalo potrplenja.. in to, take freaky zadeve so pa minejo, komur pa to uspe zapisat zbrat in izdat, je pa že genij zame.... no ja saj po svoje če gleda kdo moje objave je kot bi bral eno freaky book, točno se ve kdaj je kaj z mano, kaj me moti, sam po datumih pogledaš daš skupaj, moj ego je itak premočen da bi govoril o temi, pol pa govorim o sebi v povezavi s to temo... in če bi tako knjigo izdal, kdo bi me sploh še jemal resno ;)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...