yoko 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Pred mano je pomemben trenutek.Daj mi priložnost, da se pokažem v svoji "lastni" podobi-tj.najboljši podobi. Hvala,Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 3. november 2003 Prijavi Deli 3. november 2003 Bodi to kar si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nn102 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Tudi jaz sem ped odločilnim korakom.......daj mi moč....da zdržim in vztrajam.....mogoče bom rabila celo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 nn102 - dobrodošla in za dobrodošlico ... za popotnico pa: vse spektre barv veliko srčnosti pomoč zlate ribice fige da zmoreš dobro muziko da te dvigne vedno nežen in topel pogled dobre ideje ljudi, s katerimi boš lahko čvekala premišljene odločitve vsak dan ščepec čarovnije pa srečo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Sanjalica tud obvlada, tako kot Helena, tko lepo napisat kaj in še ustrezne smajlije dodat! yoko in nn102 želim vama veliko uspeha! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nn102 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 sanjačica, hvala ti za dobrodošlico....upam, da mi bodo tvoje želje res koristile Včasih je zadosti, da človek ve, da je nekje nekdo, ki drži z njim pesti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Tu nas je kot ušk na glavi...v tistih najbolj plodnih ušjih letih... Nič bat, od vseh si dobrodošla, samo eni so danes malce leni za izražanje dobrodošlice Pesti pa držimo vsi, kot na tekočem traku... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nn102 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Hvala vam res Bom poskušala uživat...no, vem, da bom uživala in upam, da se bom znala vključit.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 nn102 si že premagala prvi trenutek; prijavila si se...in si že "not padla"... Vse je ok, dokler Lunatiki ne padejo nate (beri: ko beremo kakšno tvojo izjavo in jo napačno interpretiramo ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 aha, dobrodošlica še iz moje strani pa ne se jezit če te kdo kdaj ne bo razumel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Otožna ali pa obratno ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nn102 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Hvala vma, še enkrat za dobrodošlico Prav polepšali ste mi dan, pa še sonce je posijalo......danes se počutim močna, pripravljena na današnje izzive Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Super nn102 xrosex Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Sonček tud pri meni in v meni uživaj nn 102, pa Tina ti tud ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 nn102 vsem pa želim mnogo sončka zunaj in znotraj.... kako lep dan je Mene pa nekaj meče?... tako polna ljubezni sem danes... kar do vseh in z vsemi bi jo delila nada Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 tu tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Nada, ampak to te bo ja izčrpalo....res lepa misel.....sicer pa lep dan vsekakor, no ostalo je še popoldne Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 nn102 Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Roka, polna moči, seže dlje od pravice. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 tako polna ljubezni sem danes... kar do vseh in z vsemi bi jo delila ..... Mick Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smeh 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 nn102Moč je v ljubezni....imej se rada....in videla boš,da se z ljubeznijo doseže vse.....ljubezen odpira vsa vrata.....živiš med ljudmi,ki te imajo radi in ti dajejo podporo.....morda samo mislijo nate,kajti moč misli je velika....zelo velika.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 12. december 2003 Avtor Prijavi Deli 12. december 2003 V tem obdobju sem spet pred odločilnim trenutkom.Zlata ribica, potrebujem tvojo (po)moč.Misli name in na vse tiste, ki so prav tako pred odločilnim trenutkom. Hvala.Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 ..prosm, de pomagaš prijatelju prebroditi težave, ki mu jih je povzročla žena; naj mu otroke ne vzamejo, naj sistem dobro premisli, kaj in kako bo povzročil presojo; hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 ja, naj bo vskaljeno z ljubeznijo! ..riba hi hi, kolk se smes slis!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 13. december 2003 Avtor Prijavi Deli 13. december 2003 Premagala sem trenutek.Sem torej na novi poti.Ko bi le bila ta pot uspešna in meni pisana na kožo.Ko bi le na tej poti resnično pokazala svojim "sopotnikom", kakšna sem in da sem človek, ki je veliko vreden.Da bi ne imela treme in da bi bila bolj sproščena.Ko bi le...ribica, pomagaj mi naprej. Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.