Skoči na vsebino

Moč, da premagam trenutek

yoko

Recommended Posts

• Komentarji 92
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zlata ribica, prooosiiim, daj še meni tisto moč, ki jo zdaj potrebujem!

Saj vem, da imam dovolj moči, vem, da zmorem, ker vem, da je tako prav. Samo daj, da vztrajam! Saj veš, da je začetek najtežji - potem bo že šlo, to vem. Napolni moje "baterije" z ljubeznijo - potem se bojo že same od sebe polnile! Saj veš: kot pri avtu, ko enkrat zalaufa in gre naprej... x;)x

Res, ne me pustit na cedilu, pliiiis! Zdaj moram vztrajat!

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

si zelim malo dodatne moci, za tale dan...dan prav posebne vrste, ko sem se naucila spet nekaj novih, neprijetnih stvari...

saj vem, da je to v bistvu v redu, ampak zdajle me je pa sesulo...zato prosim za en trenutek moci, da tole mine...

vem pa nekaj zagotovo: jutri bo boljse!

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Tinka,

ta teden je mal čudna luna, sem pravkar še enkrat prebrala Marsino napoved za ta teden, se mi zdi, da bo šele vikend čisto ok.

Tudi jaz imam danes slab dan in prosim ribico za pomoč, da premagam ta trenutek.

Sicer mi pa Eros in njegova muzka tudi full pomagata, pa na sprehod sem šla, pa delam, pa sama sem doma, pa jočem ... :C: x;)x x:)x

Rika

Potrebujem moč, da premagam vse, kar se je zadnje čase nagrmadilo nadme. Ribica ali pozitivne energije vesolja, kakor koli to imenujemo pomagajte mi, da se zadeve pri odvetniku premaknejo, da dobim honorar, ki mi ga že nekaj časa ne izplačajo, da malce umirim "predragega". me je danes tko razp...., da premišljujem, če bi ga malce v črno luknjo vtaknila. pa še kaj bi se našlo, naj rešim stanovanjski problem, konec koncev znam že čez nekaj časa prositi za pomoč pri iskanju službe ali pa stanovanja.Se trudim, nasmešek ostaja na licu, rinem naprej, včasih čez betonske pregrade,sem si zadala težko nalogo v življenju očitno in rabim pomoč da najdem moč...

hvala

sej mogoče rabim pomoč samo za ta trenutek, mogoče me bo črnoglednost minila in bom jutri spet optimistična nasmejana in pripravljena drugim priskočiti na pomoč x:)x

Oho, Selene, dosti priložnosti je pred teboj in sigurna sem , da bo uspelo tebi, tvojim dragim, Zlati ribici in pozitivni energiji na tem forumu da se ti zadeve uredijo

:detelca: xgoldfishx xcrossfingx xwizardx xcrossfingx xgoldfishx :detelca:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 3 weeks later...
xrolleyesx  :palec: NIKOLI NE IZGUBI VERE VASE IN PRAV IMAŠ SAMI SEBI DOLOČAMO CENO IN VEDNO JE NEKDO KI TE CENI IN MISLI

Tudi tkole bi se fajn slišal:

"Nikoli ne izgubi vere vase, če pa jo že, verjemi, da bo najditelj pošten."

lalala :wOOt: :wOOt: :wOOt:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

• 2 weeks later...

Zlata ribica, pomagaj mi, da bom lahko pomagala moji bolni mamici.

Šest let se že boriva s strašno boleznijo in se mi zdi, da nama zadnje čase zmanjkuje poguma, saj ima jutri zoprno preiskavo, ker sumijo, da se nekaj novega dogaja.

Kaj naj ji odgovorim na vprašanja: zakaj moram ravno jest tako trpeti in zakaj se to ravno meni dogaja? Včasih res ne vem, kako naj jo še opogumim :sori:

C.l.

BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI

Zlata ribica, pomagaj mi, da bom lahko pomagala moji bolni mamici.

Šest let se že boriva s strašno boleznijo in se mi zdi, da nama zadnje čase zmanjkuje poguma, saj ima jutri zoprno preiskavo, ker sumijo, da se nekaj novega dogaja.

Kaj naj ji odgovorim na vprašanja: zakaj moram ravno jest tako trpeti in zakaj se to ravno meni dogaja? Včasih res ne vem, kako naj jo še opogumim :sori:

C.l.

CandleLight

Pomagaš svoji mamici ves čas. Samo da si tam, ali pa si kje drugje in imaš tople misli zanjo.

Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

• 1 month later...

Pozdravljena Zlata ribica,

prosim te, da mi vnovič pomagaš. Pred mano je nov izziv in z njim povezana napetost pred "novim". Daj mi notranjo moč in zaupanje vase, da bom tudi tokrat kos izzivu.

Hvala,

Yoko

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...