majica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 The page cannot be displayed...mi piše... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 Nemogoče, probaj še enkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 oh....si mi jih pošteno posvetil... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 tinka- a razlike so taksˇne med vama? cˇe je taksˇna kot tista cˇupava kakosezˇeklicˇe- potem je zˇe hecna na nek nacˇin... poskusi videti pozitivne strani in ne bodi odvisna od nje... glej z "visˇje perspektive" z razumevanjem za njene napake... ker cˇe se jih zavesˇ, imasˇ mocˇ da se distancirasˇ od njih. odvisna nisem od nje, zivim sama odvisna od sebe ze 15 let, gre se zato, da jaz ne morem mirno gledat njenega samounicevanja, se distancirat od nekoga, ki ga imam rada...jaz ze razumem, v cem je problem, samo ona se dela, da ga nima. casi, ko se mi je zdelo zabavno, so ze zdavnaj mimo sva imeli en zelo tezek pogovor...je se dolga pot, ampak smo naredili prvi korak Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 Hvala ti Zlata Ribica, ko si mi povrnila moči, pa tudi ostalim hvala... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. maj 2004 Prijavi Deli 4. maj 2004 moč da premagam.trenutek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 25. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2004 Nov izziv. Nov trenutek. Nova prošnja. Hvala,Yoko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Zlata ribica, daj mi prosim moč, da premagam ta trenutek... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Bors; preobrazi, sprejmi, odloči Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 24. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 24. junij 2004 Prosim te, daj mi znova moč, da premagam nov trenutek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Prosim te, da mi v prihodnjih dneh še posebej močno stojiš ob strani in navijaš zame! CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 25. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Rabim moč, da se zdej odlepim od in grem :sleeping: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 šiccccccccc~ Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 12. september 2004 Avtor Prijavi Deli 12. september 2004 I want some power again!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 da sm notranji zmaguvauc, ne glede na odobravanje moralnih veščin, ne glede na poobedke trenutnih mimoidočih posnemovalceu, ne glede na že ničkolikokrat slišene besede samo,da se dokazujejo za svoj obstoj uspeha :detelca: :detelca: Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.