cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Edini kdor lahko odloči je moški. Če je tip pripravljen na vse, pol ne pride v poštev splav, če pa tip reče naj gre nardit splav, je pa prav da gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Edini kdor lahko odloči je moški. Če je tip pripravljen na vse, pol ne pride v poštev splav, če pa tip reče naj gre nardit splav, je pa prav da gre. A ti je cvičk v glavo stopu? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Zakuga, ka ne znaš brat. Tako mora bt, pa pika, če hočeš da bo kdaj red na svet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zakuga, ka ne znaš brat. Tako mora bt, pa pika, če hočeš da bo kdaj red na svet. Glih komej, da znam kej prebrat. Sam to, kar mi mož na listk napiše kaj moram za ta čas postorit, ko je on v službi, pa kaj naj za kosilo skuham....pa tako. Sej ženska itak ne rab več kot "ljubezen" svojega moža. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Nooooooo že lepš razmišljaš. Zgleda da je kar u redu s tabo in da nis še kritična haha. Ampak če nis več najstnica, pol se pa menda ne boš več obremenjevala z "ljubeznijo". To obdobje je šlo mimo. Pa lepo, da te ima takole naučeno, da skuhaš in vse postoriš, ko možje delamo. Malo je takih, kot je tvoj. Kapo dol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nooooooo že lepš razmišljaš. Zgleda da je kar u redu s tabo in da nis še kritična haha. Ampak če nis več najstnica, pol se pa menda ne boš več obremenjevala z "ljubeznijo". To obdobje je šlo mimo. Pa lepo, da te ima takole naučeno, da skuhaš in vse postoriš, ko možje delamo. Malo je takih, kot je tvoj. Kapo dol. So ti všeč ovce a? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Ne glih ovc ne maram, ne maram pa bab, ki so prepametne. Taka ki ve, da je treba bt tiho, če moški govori. Če je pa že slučajn kaj uprašem, pol naj pa kr urno odgovori, če neeeeeeee je hudič. Sicer kaj se pa imam jaz z babo za ment. Midva sva se vse ta pru teden zmenila, zdaj lahko pa samo še kima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne glih ovc ne maram, ne maram pa bab, ki so prepametne. Taka ki ve, da je treba bt tiho, če moški govori. Če je pa že slučajn kaj uprašem, pol naj pa kr urno odgovori, če neeeeeeee je hudič. Sicer kaj se pa imam jaz z babo za ment. Midva sva se vse ta pru teden zmenila, zdaj lahko pa samo še kima. A si že najdu kako tako? Najbrž si star zakompleksan dec... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Star, kokar tulk sem res, zakonpleksan pa ne vem če sem, ker ne vem kaj ta beseda pomen. Vem pa da mam doma red in da je disciplina. Pa če bi blo več takih dedcu kot sem jaz, pa bi blo vse drugač, predvsem lepše. Zdaj so pa sami copatki. Morda tvoj glih ni, kokar jih pa poznam, je pa velik šlap. Sramota Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Star, kokar tulk sem res, zakonpleksan pa ne vem če sem, ker ne vem kaj ta beseda pomen. Vem pa da mam doma red in da je disciplina. Pa če bi blo več takih dedcu kot sem jaz, pa bi blo vse drugač, predvsem lepše. Zdaj so pa sami copatki. Morda tvoj glih ni, kokar jih pa poznam, je pa velik šlap. Sramota Bogi... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 a ti cvičkar praviš, da je smisel tvojega življenja, da se te bojijo in ne da te ljubijo ali imajo radi? So te kot otroka ustrahovali in pretepali? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bogi... Tebe b se še dalo prevzgojit, b hmal zastopila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne glih ovc ne maram, ne maram pa bab, ki so prepametne. Taka ki ve, da je treba bt tiho, če moški govori. Če je pa že slučajn kaj uprašem, pol naj pa kr urno odgovori, če neeeeeeee je hudič. Sicer kaj se pa imam jaz z babo za ment. Midva sva se vse ta pru teden zmenila, zdaj lahko pa samo še kima. Opsala, pazi to! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>In še to, Cvi(č)kar! Taki kot si ti, stari fijakari, se v velikem krogu izogibate kuhinje, češ to je vse žensko delo ipd. Ti povem, taki se lahko pomilujete in se počutite manjvredne, ker ste vi v resnici copate, saj ne znate poskrbeti zase, ne znate postoriti niti osnovnih stvari! Občudujem in cenim moške, ki znajo kuhati in se ne bojijo metle! In če se mi ne da kuhati in pospravlajti, ne bom, ker to ni moja dolžnost zgolj zato, ker sem ženska. In se ob tem čisto nič ne počutim krivo.ŽENSKE VLADAMO SVETU!!!! KAR JE RES JE RES. BABE RES VLADATE SVETU in to predvsem zaradi tega, ker si dobite take copatke, ki jih vrtite okol prstkov. Pol pa ko zvečer enkrat pr sejksu greste na vrh, ste pa ta glavne. Sramotra za tiste, ki bi moral nost jajca, pa jih ne, majo0 samo prašnike. Jst svojo nkol gor ne spustim, ker mene baba pa že nav jebala, nkol. Kar se pa kuhinje tiče je pa tako. Bog je naredu pr babah krajša stopala, da lahko pridejo bližje pulta ko kuhajo in posodo pomivajo. Mystica ti pa kr bruhaj, sam mirkaj da boš spucala za seboj. Ker školko pucat, to je itaq babi del. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>KAR JE RES JE RES. BABE RES VLADATE SVETU in to predvsem zaradi tega, ker si dobite take copatke, ki jih vrtite okol prstkov. Pol pa ko zvečer enkrat pr sejksu greste na vrh, ste pa ta glavne. Sramotra za tiste, ki bi moral nost jajca, pa jih ne, majo0 samo prašnike. Jst svojo nkol gor ne spustim, ker mene baba pa že nav jebala, nkol. Kar se pa kuhinje tiče je pa tako. Bog je naredu pr babah krajša stopala, da lahko pridejo bližje pulta ko kuhajo in posodo pomivajo. Mystica ti pa kr bruhaj, sam mirkaj da boš spucala za seboj. Ker školko pucat, to je itaq babi del. Ha, ha Cvičkar ..ti obožuješ ženske ..kaj bi ti brez njih kaj. saj bi še lačen bil cel dan ...jaz ti rečem ženske smo blagoslov. Vsaj revčki niste lačni. Bog je že vedel kaj dati ženskam....vsaj prišparate, ko kupujete čevlje al pa copatke manjših številk. ane... Za škoolko..mah to pa sploh ni problema ...je WC raček, če pa je strnišče na štrbunk to pa itak ni problema, za to ste pa moški s karjolco pa gnojiti njivo... Lep večer pa Nedeljo Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ha, ha Cvičkar ..ti obožuješ ženske ..kaj bi ti brez njih kaj. saj bi še lačen bil cel dan ...jaz ti rečem ženske smo blagoslov. Vsaj revčki niste lačni. Bog je že vedel kaj dati ženskam....vsaj prišparate, ko kupujete čevlje al pa copatke manjših številk. ane... Za škoolko..mah to pa sploh ni problema ...je WC raček, če pa je strnišče na štrbunk to pa itak ni problema, za to ste pa moški s karjolco pa gnojiti njivo... Lep večer pa Nedeljo Pozdravček Vendarle vsaj ena pametna tlele na LF. Ti točn razumeš, kot vidim, kuga je moški del in kaj je ženski. In kdor to razume, je lahko zakon idealen. Neketare tle, pa nč ne razumejo, kdo je ta glavn pr bajt. In to so navadno take, ki so visoko izobražene in ne vem kaj še. Jst jim bi že pokazal. Kakšen mesec b blo hudo, pol bi blo pa lažje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Jaz si ga kar predstavljam-cvičkarja-sedi za računalnikom, poln alkota al pa kake druge substance, pa se škodoželjno muza, ko mu nasedamo-kao on je CAR .Samo, če bi mel jajca, bi žensko prepričal s čim drugim kot pisanjem na forumu in bi imel toliko zabave in dogajanja okoli sebe, da mi sploh ne bi vedli za njega. Hvala cvičkar za tvojo brezjajčnost Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz si ga kar predstavljam-cvičkarja-sedi za računalnikom, poln alkota al pa kake druge substance, pa se škodoželjno muza, ko mu nasedamo-kao on je CAR .Samo, če bi mel jajca, bi žensko prepričal s čim drugim kot pisanjem na forumu in bi imel toliko zabave in dogajanja okoli sebe, da mi sploh ne bi vedli za njega. Hvala cvičkar za tvojo brezjajčnost Ma ja, tipi k svoj ego prek spleta uveljavljajo so ponavad doma copatarji... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Berem VAS drage dame, pa vas ne morem razumet Cvickar piše kar misli, jaz vem, ker razumem , da se veliko heca, manipulira, igra.... in VE drage dame, ste padle na izpitu :xx!: koliko gneva in žalitev, zarad komentarja, ki ga pač CVICKAR tukaj vn vrže(samo zaradi nestrinjanja) in se zraven smeje ,ker vas je pripravil, da ste izdale vašo drugo plat "medalje " CVICKAR ti si pravi MAČO... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz si ga kar predstavljam-cvičkarja-sedi za računalnikom, poln alkota al pa kake druge substance, pa se škodoželjno muza, ko mu nasedamo-kao on je CAR .Samo, če bi mel jajca, bi žensko prepričal s čim drugim kot pisanjem na forumu in bi imel toliko zabave in dogajanja okoli sebe, da mi sploh ne bi vedli za njega. Hvala cvičkar za tvojo brezjajčnost Da mn neb ti tlele kaj vrtila okol drugh substanc. Kaj ti misliš, da maš opravt z nekom ki je otrok asfalta aaaaaaaa. Kaj misliš da sem odrastu ob coka coli in bobi palčkah aaaaaaaa. tlele pr nas je cviček in nč druzga. Pa sem pa tja kakšno kračo pojem, pa kakšno pipiko, pa je. Krompirja pa ne jem, ker po njem si butast. To smo pa v mesta speljal in se vam že nmav pozna. Pa še to, kasj imam jaz žensko za prepričevat. Kaj si res tolk krompirja pojedla, da ne razumeš. Jaz samo povem in ni možne pritožbe. Če hočeš pa copatka vidt, se pa ozri okol sebe, morda ti zdajle v tvoji kuhinji posodo pomiva. pa ne vpi preveč nad njim, da nav kaj razbu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Berem VAS drage dame, pa vas ne morem razumet Cvickar piše kar misli, jaz vem, ker razumem , da se veliko heca, manipulira, igra.... in VE drage dame, ste padle na izpitu :xx!: koliko gneva in žalitev, zarad komentarja, ki ga pač CVICKAR tukaj vn vrže(samo zaradi nestrinjanja) in se zraven smeje ,ker vas je pripravil, da ste izdale vašo drugo plat "medalje " CVICKAR ti si pravi MAČO... Come on...Žalitev? A to, da mam krajša stopala, da bližje pultu stojim pa ni žalitev? Pa da govorim lahko samo takrat, ko sem vprašana tud ne?Ne rečem, mogoče je provokacija, lahko pa tud ni! In če ni, je to žalostno in tega nobena ženska ne bi smela podpirat. Tak tip zame ni mačo ampak šovinistična svinja! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Come on...Žalitev? A to, da mam krajša stopala, da bližje pultu stojim pa ni žalitev? Pa da govorim lahko samo takrat, ko sem vprašana tud ne?Ne rečem, mogoče je provokacija, lahko pa tud ni! In če ni, je to žalostno in tega nobena ženska ne bi smela podpirat. Tak tip zame ni mačo ampak šovinistična svinja! oprosti jaz cvickarja pač poznam ti pa grdo govoriš v vesolje in vse kar rečeš grdega :xx!: se ti zna vrniti..... zato bodi pazljiva kaj napišeš in izrečeš..... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Veš jaz tud lepo govorim v vesolje. Mene bolj kot grde besede skrbi homofobno obnašanje. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 jaz o tebi nič ne predvidevam, cvičkar ampak le izražam svoje mnenje. Samo še to vprašanje:" ti 100% opraviš moško delo, tako da je tvoja ženska lahko ženska?"ČE NOČEŠ UGOVOROV NE PIŠI O SVOJIH OBČUTKIH NA FORUM, AMPAK JIH ZADRŽI ZASE.principesa, oprosti samo mislim, da če nekoga poznaš lahko tega človeka sprejemaš celostno, če pa ti piše take stavke, pa....mogoče se pa ne zna izražat. a misliš, da če se z vsem strinjaš se potem vsi strinjajo s tabo? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Come on...Žalitev? A to, da mam krajša stopala, da bližje pultu stojim pa ni žalitev? Pa da govorim lahko samo takrat, ko sem vprašana tud ne?Ne rečem, mogoče je provokacija, lahko pa tud ni! In če ni, je to žalostno in tega nobena ženska ne bi smela podpirat. Tak tip zame ni mačo ampak šovinistična svinja!Lahko, da sem svinja, ampak jst se tega vsaj zavedam, nekateri pa tlele svinjate kr počes in podolgem, pa se imate za strpne in kulturne. Najbolj se bojim teh finih ljudi, ki rečejo eno, mislijo pa čist drugo in ko jih takole nmav sprovociraš, se pa pokaže pravi obraz. Ni čćudno ko mpravi moj kolega, da so babe kot kure, kar tapajo in kokodakajo okol. Edino imajo en kolešček več od kur in to tist, da po dvorišč ne serjejo Vsaka čast izjemam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.