Skoči na vsebino

Pravica do splava

Docko

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Lahko, da sem svinja, ampak jst se tega vsaj zavedam, nekateri pa tlele svinjate kr počes in podolgem, pa se imate za strpne in kulturne. Najbolj se bojim teh finih ljudi, ki rečejo  eno, mislijo pa čist drugo in ko jih takole nmav sprovociraš, se pa pokaže pravi obraz.  x:Dx Ni čćudno ko mpravi moj kolega, da so babe kot kure, kar tapajo in kokodakajo okol. Edino imajo en kolešček več od kur in to tist, da po dvorišč ne serjejo xDDx  Vsaka čast izjemam :vragec:

Na žalost ti misliš, da si velik frajer. Mogoče v svojem okolju...ampak s svojo filozofijo ne boš daleč prišel!

Ne vem pa, kaj zajema tvoja definicija finih ljudi.

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 260
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Vendarle vsaj ena pametna tlele na LF. Ti točn razumeš, kot vidim, kuga je moški del in kaj je ženski. In kdor to razume, je lahko zakon idealen. Neketare tle, pa nč ne razumejo, kdo je ta glavn pr bajt. In to so navadno take, ki so visoko izobražene in ne vem kaj še. Jst jim bi že pokazal. Kakšen mesec b blo hudo, pol bi blo pa lažje.

Cvičkar če maš rad cviček...hja pol že zlo ne misliš xDDx xDDx xsrcx

Na eno rožico :flowers:

pozdravček xsrcx

<{POST_SNAPBACK}>Lahko, da sem svinja, ampak jst se tega vsaj zavedam, nekateri pa tlele svinjate kr počes in podolgem, pa se imate za strpne in kulturne. Najbolj se bojim teh finih ljudi, ki rečejo  eno, mislijo pa čist drugo in ko jih takole nmav sprovociraš, se pa pokaže pravi obraz.  x:Dx Ni čćudno ko mpravi moj kolega, da so babe kot kure, kar tapajo in kokodakajo okol. Edino imajo en kolešček več od kur in to tist, da po dvorišč ne serjejo xDDx  Vsaka čast izjemam :vragec:

Ti si tak butl x:Dx x:o)x

fish is mute-fish knows everything-G.B.

<{POST_SNAPBACK}>Na žalost ti misliš, da si velik frajer. Mogoče v svojem okolju...ampak s svojo filozofijo ne boš daleč prišel!

Ne vem pa, kaj zajema tvoja definicija finih ljudi.

Sploh ne mislim nikamor it, bom kar tle in bom še kakšno modro razvil. Fini ljudje se pa ena tle delajo, v resnici so pa še večji kmetji kot jaz

<{POST_SNAPBACK}>Tule se lahko spoznavajo ljudje le skozi besede, (joj, kaksno prizorisce!),...

ne morem pomagat, ce so mi kmetje ljubsi kot cvickarji - predvsem je to moja velika ljubezen do narave... verjamem pa, da je cvickar le ena slaba tocka ene precej sensiblega custveno povdarjene moske osebe. Druzba vlaga res prevec pricakovanj v moski spol, mnogi se cist prevec trudijo za priznanje druzbe... v resnici je pa lahko vse tako enostavno - ce ne bi bilo za katere prevec zakomplicirano x;)x  x:)x

Radi se imejte, pa bodo plodovi tudi dobrodosli in ljubljeni. Le tisti, ki ne ljubijo razmisljajo tudi o splavu. Tistemu ki res ljubi, se taksno vprasanje sploh ne postavlja.

x:)x  xsrcx

.

Vrba, tole si pa tako lepo napisal, da b se človk kar razjokav. Mi cvičkarji smo kmetje in to ne kakšen kar tako. Sam tistle besede pa ne zastopm čist, ko mi jh prpoveduješ. Kuga pa nso to čustva. A jih mamo tud moški, al samo ženske in pa copatkarji.

<{POST_SNAPBACK}>.... Take kot si ti, treba samo pošteno prebičati in jih spolno izkoristiti. Rabiš eno dominantno babo, babo z jajci, tako ki te bo komandirala in rekla: "Floki, pridi sem!" ...
x:Dx x:Dx x:px

<{POST_SNAPBACK}>... Jst svojo nkol gor ne spustim, ker mene baba pa že nav jebala, nkol. ...
x:Dx x:Dx x:o)x x:px xcivx xcivx xcivx

Lohk bi se kako o splavu rekel kdo - Cvickar pa pac misli, kar misli - njegova stvar.

Men dol visi, kaksen je njegov odnos do zensk, v bistvu, saj nimam nic z njim. x:)x

xyesx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx  x:Dx  x:px

x:Dx  x:Dx  x:o)x  x:px  xcivx  xcivx  xcivx

Lohk bi se kako o splavu rekel kdo - Cvickar pa pac misli, kar misli - njegova stvar.

Men dol visi, kaksen je njegov odnos do zensk, v bistvu, saj nimam nic z njim. x:)x

xyesx :palec:

Mašššššššššššš prav. kaj pa to koga briga, če jst vsak dan dvakrat babo pretepem. Vsem naj zato dol visi in se naj ne vtikajo vmene, jih nč ne briga. Bravooooooooooo.

No ja, ne cist tko... men je vseen, kaj si MISLIS.

Poleg tega ni nujno, da mislis ravno to, kar pod enim nickom na enem forumu prijavljas.

kar se tice pa briganja - BRIGA pa vsaj se tvojo zeno, ce jo pretepas... poleg tebe.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz tud upam, da ne... ker ce bodo moral s silo resvat, pol to pomen pravzaprav, da so/bodo copatki.

Ker Jack ne rabi pesti, da je Jack. :vtz:

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:eek: Berem VAS drage dame, pa vas ne morem razumet :eek: Cvickar piše kar misli, jaz vem, ker razumem , da se veliko heca, manipulira, igra.... xscratchx  xpartyx  xegox in VE drage dame, ste padle na izpitu :xx!:  koliko gneva in žalitev, zarad komentarja, ki ga pač CVICKAR  tukaj vn vrže(samo zaradi nestrinjanja) in se zraven smeje x:Dx  x;)x ,ker vas je pripravil, da ste izdale vašo drugo plat "medalje " xyiyax

:palec: CVICKAR ti si pravi MAČO... x:Ix  xpartyx  xcrossfingx  :party:  xcheersx

in kje je sedaj tista tvoja ljubezen do vseh pa pozitivnost? če ga poznaš toleriraš njegove poste, ker veš da ne misli resno.. sej to tud sama vem x:Dx ampak tu je tvoja druga plat medalje kajne?ker kot te spremljam na forumu te je ena sama ljubezen do vseh bitij, no do njegove žene, če jo sploh ima, pa pač ne x;)x

mene tud njegove izjave spravljajo v smeh, ampak zame zato še ni mačo... aja sori, ga ne poznam x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>Zakuga pa ne, mam. Pa bod sigurna, da ne bodo copatki.

A pa te sicialna nič ne skrbi? Če vse povprek teptaš. :o|o:

Bolj, ko to, da bojo copate me skrbi, da bojo čustveni invalidi. :sori:

no sej, v bistvu ti pa tko nič ne verjamem

<{POST_SNAPBACK}>A pa te sicialna nič ne skrbi? Če vse povprek teptaš.  :o|o:

Bolj, ko to, da bojo copate me skrbi, da bojo čustveni invalidi.  :sori: 

no sej, v bistvu ti pa tko nič ne verjamem

Tega se pa tud jst bojim. In to res zelo. :C: :C:

Socijala, daj bod nmav pametna. Na dolenskem socijalo samo cigani skrbijo. Če en ciganček ne more prdnt, so že vsi u luft. Tle bi pa lahko že vse pobu, pa se nbedn še zmeni ne. x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Tega se pa tud jst bojim. In to res zelo.  :C:  :C:

Socijala, daj bod nmav pametna. Na dolenskem socijalo samo cigani skrbijo. Če en ciganček ne more prdnt, so že vsi u luft. Tle bi pa lahko že vse pobu, pa se nbedn še zmeni ne.  x:Dx

...in ti to s pridom izkoriščaš? :eek:

Čist mirno,popokala in šla...s takim človekom nimam kaj iskat...Za otroka pa bi maksimalno poskrbela in ga razvajala....pa luštno nama bi bilo tako..)))

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

fer hmmm otrok zame kaj zame,še zase e ne more odločat...ko bi bi velik in tega sposoben,bi mu povedala,kaj in kako je bilo..potem bi se sam odločil....kako naprej

z mojim telesom pač lahko naredim kar želim....moje osebno mnenje je to..jaz bi naredila tako.....otrok odločati kaj je fer in kaj ni...ne more...

,mislim ne more.....

včasih že sam tak podatek,ne želim ali pa pojdi naredit splav..vse pove o očetu..le zakaj bi to vlogo mu naložili....če ni interesa ne želja...aaa?

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...