BAUH*9momo 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Kdor hoce naj splai. Boljse tako, kot pa da ima otroka, ki si ga zeli in revez raste v okolju, kjer je nezazeljen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tammy 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdor hoce naj splai. Boljse tako, kot pa da ima otroka, ki si ga zeli in revez raste v okolju, kjer je nezazeljen. Se čist strinjam sam je bolš, če otroka daš v posvojite, saj je velk ljudi, k bi radi meli otroka, pa ga ne morjo met. Citiraj tammy01@mail386.comŽIVLJENJE JE ŽUR!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BAUH*9momo 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Glede posvojitve se pa ne strinjam.Ce nisi pripravljen na otroka, je bolje da prekines nosecnost. Ce ga donosis in ga rodis in potem zelis dati v posvojitev- verjemi mi, da ga ponavadi ne das, ker si premislis. Ko vidis to malo bitje in se zaves, da je tvoje- tvoja kri, ga ne mores dat stran. S tem pa zal otroku vec skodis, kot naredis dobrega, saj ce nisi pripravljen nanj ( imas npr. 15 let ), bo otrok prej ali slej trpel... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ABORTUS - JA?ABORTUS - NE? O tem - s kom smo intimni - naj ne bi nikogar zanimalo. O tem - ali bomo rodili - bodo pa vsi odločali? Osebna pravica in odgovornost. Vsak plačuje za svoja dejanja. Zdaj ali pa kdaj pozneje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glede posvojitve se pa ne strinjam.Ce nisi pripravljen na otroka, je bolje da prekines nosecnost. Ce ga donosis in ga rodis in potem zelis dati v posvojitev- verjemi mi, da ga ponavadi ne das, ker si premislis. Ko vidis to malo bitje in se zaves, da je tvoje- tvoja kri, ga ne mores dat stran. S tem pa zal otroku vec skodis, kot naredis dobrega, saj ce nisi pripravljen nanj ( imas npr. 15 let ), bo otrok prej ali slej trpel...se strinjam. Tedaj ko se odloci za to, se nic ne cuti... potem pa pride, ce drugega ne, do hormonskih sprememb, po mojem 90% mam ne da bejbija od sebe pol oz. ima lohk pol se hujse travme... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>fer hmmm otrok zame kaj zame,še zase e ne more odločat...ko bi bi velik in tega sposoben,bi mu povedala,kaj in kako je bilo..potem bi se sam odločil....kako naprej z mojim telesom pač lahko naredim kar želim....moje osebno mnenje je to..jaz bi naredila tako.....otrok odločati kaj je fer in kaj ni...ne more...,mislim ne more.....včasih že sam tak podatek,ne želim ali pa pojdi naredit splav..vse pove o očetu..le zakaj bi to vlogo mu naložili....če ni interesa ne želja...aaa? Ti govoriš o odločanju zase in hkrati odločaš v imenu drugega-to je moje videnje Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 [mislim, da se ženska mora odločiti sama, in tako je tudi prav!!¨!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 niso vsi tok pametni da bi v življevnju vedno sprejemali pravilne odločitve v taprvo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 tudi če sprejemaš "pravilne odločitve" whatever-kaj pa je to pravilna odločitev? kadarkoli srečam težko prizadete otroke in njihove starše ne vidim nič drugega kakor težko trpljenje obojih kaj je zdaj tu pravilna odločitev? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 povej vrbi...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 hi hi....še zmeri je tu nič bat......mal mi cepi in sem se ostrigla škarje v roke in pred špegu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
primorc 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz pa mislim, da sploh ne bi bilo treba odlocti o splavu ali ne splavu, ce bi se prej drgac odlocl. haaaaaaaaallllo...... Mi smo v esotericnem forumu, na v sosedovem hlevu.. Naj vprašam tebe, ki si "ezoterična" kaj bi storila, če bi se sprehajala po Munchenu in bi te napadli ne pridipravi te zlorabili na kar bi ugotovila da si noseča,TAKRAT? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
primorc 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sory, ampak meni se kaj takega ne bi moglo zgoditi. ostanimo pri temi, ne bodimo osebni sicer pa bi rada se imela en kup takih otrok kot je moj sin ob priliki mi povej, kaj ti razumes pod besedo "esotericna", da bom vedela v kateri predal me dajes :-) Res ne vem zakaj je težko odgovorit na vprasanje, ki sem ti ga zastavil ki pa je lahko tudi zgolj hipotetično.Kar pa se ezoterike tiče pasi to temo odprla ti z "ezoteričnim forumom" in morda bi bilo dobro če bi v svojem svetu začela sprejemati udi kaj drugega razen krščanstva. In ravno ko si siguren v to da se tebi nekaj ne more zgodit rado pride a takrat v še hujši obliki. ( razen če si moški potem res težko zanosiš) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
primorc 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>se vedno nisi odgovoril kaj ti razumes pod pojmom esoterika...ne podtikuj lazi - jaz ne sprejemam samo krscanstva...In rekli smo, da ne bomo osebni.Cist nic ne ves, kaj pa ce jaz lahko spocnem od svetega duha . Res ne vem po čem sem bolj oseben od izjav ki jih pišeš ti in če ti gre branje težje od rok ti zastavim retorično vprašanje kaj pa ti pojmuješ pod ezoterično kot si napisala da je to ezoteričen forum in kaj je na tem forumu ezoteričnega. in če boš kdaj v sloveniji me kontaktiraj ti bom pokazal Boga, svetega duha in hudiča v tebi ko jih boš klicala v nasladah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 po moje se vsak lahko odloči sam če bo splavil alo ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 SPLAV Ko sem malce prebirala to stran, mi je postalo kar slabo.Primitivizem. Tudi jaz čutim to slabost Rak na dojki je povišan do 800%! Pri določeni skupini, ki so naredile splav pred 18 letom, ga dobi prav vsaka!Od kje jim to? Kako lahko prodajajo take buče? Tu pa nobenege informacije o tej neumnosti http://med.over.net/za_bolnike/bolezni_cla...jk_clanek_1.htm Ostalih stvari se mi ne zdi vredno komentirat. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 jaz bi se odločila za splav, pa če se ded s tem strinja ali ne. mi je čisto gladko vseeno. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Ma tole so resnično eni fanatiki, ki ne izbirajo sredstev in lažejo. :xx!:GROZNO JE! In prav take strani frustrirajo punce in jim povzročajo travme. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 To se res hude laži! Vsaka dobi raka? Če mene vprašaš, bi jih mogl kazensko preganjat! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Pri določeni skupini, ki so naredile splav pred 18 letom, ga dobi prav vsaka! ja valda, da ga dobi vsaka, če naredijo skupino iz tistih, ki ga imajo. če pa naredijo skupino iz takih, ki ga nimajo, bi pa lahko napisali: "Pri določeni skupini, ki so naredile splav pred 18 letom, ga pa ne dobi prav nobena!" Tesla jedna. Za kako neumne nas pa imajo? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Za kozlat :xx!: Splav je pravica vsake ženske, ker le ona bo nosila posledice če ga ne bo naredila x!x Kdo mi bo vsilil otroka, če si ga morda niti ne želim; kdo bo nosil nosečnost če ne jst; kdo bo plačeval in vzdrževal otroka do KONCA ŽIVLJENJA?!!! JST!!! In noben mulc al pa tip ki ga je naredil in se lagodno umakne ko izve za nosečnost! Kar fleke dobim ko mi kdo začne pridigat o krivici splava!!! Otrok si zasluži dostojno življenje, mamo ali očeta, najbolje oba, zasluži si živet v miru in ne v strahu, da ne bo imel strehe nad glavo, kvalitetno hrano za neovirano rast, oblačila, ugodnosti ki jih mora imet vsak otrok! Da sploh nebi začeli teme, da ga lahko oddajo mame v posvojitev, da se vleče po tistih procedurah in do zgodnjega otroštva niti ne ve kje mu je dom. Včasih se mi zdi to še bolj kruto do človeškega bitja kot to da ga enostavno ni na svetu, dokler se sploh ne zaveda da obstaja. Najlepš je sam rečt, ne narest splava - takrat ko nosiš odgovornost do tega lepega živega bitja, te pa verjetno noben ne vpraša, če rabiš pomoč in KOLK jo rabiš!!! Take strani so pa plain izsiljevanje tistega, kar se določena skupina ljudi odloči. Da bi to doživela kar videvaš v filmih ko se protestno postavijo neke ženske pred kliniko in te prepričujejo da je to "božji greh" naresti splav, verjetno nebi šla mimo brez besed. + še o kaki duševni prizadetosti nej govorijo če greš splav opravit s čisto vestjo da na otroka nisi pripravljen ali si ga ne želiš, nimaš nobenih duševnih posledic; sploh če veš da ga boš enkrat zares imel in mu bil sposoben dat polno življenje, ki mu ga v tem trenutku ne moreš nudit!!!! + tistih 800% .... :xx!: da jih vrag pocitra! Najbolj da pol mladoletnicam kar v kliniki za splav dajo osmrtnico za podpisat pa napotnico za kemoterapijo ker bodo SIGURNO zbolele za rakom! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Jaz sem hodila na Zdravstveno šolo in sem imela možnost prisostvovati pri splavu. V glavnem, ta dogodek mi bo ostal za vse življenje, kot nekaj najbolj groznega kar sem vidla v življenju, ker je šlo za strganje maternice z enim pripomočkom, ki se imenuje kireta, krvavo...da ne govorim kakšen zvok je bil še zraven. Grozljivo... Po tej izkušnji sama nikoli ne bi šla niti pod razno delat splava. So nas dobro poučili o kontracepciji in ostalem, tako da se mi to itak ne bi moglo zgodit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 upam, da nikoli ne bom na tem, da bi morala o čem takem razmišljati pa tudi druge ne vem pa, da bi se najbž odločila za splav, če bi vedela, da obstaja velika možnost, da bi bil otrok prizadet ... svojemu otroku namreč želim, da bi imel vse možnosti ... ne pa, da bi bil že od rojstva prikrajšan za določene stvari, ki se marsikomu zdijo samoumevne Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 Po tej izkušnji sama nikoli ne bi šla niti pod razno delat splava. So nas dobro poučili o kontracepciji in ostalem, tako da se mi to itak ne bi moglo zgodit. Kolikor sem jaz seznanjena, je edina 100% zascita vzdrznost. Bos prakticirala to?Kontracepcijske tabletke niso 100% ( ceprav so blizu ). Kondom lahko poči. "Morning after" tudi niso čisto zanesljive. Tudi če uporabljaš "obroček", lahko po domače povedano "predobro cilja".Torej, se ti še vedno ne more zgoditi?Res imamo dobra kontracepcijska sredstva dandanes, ampak verjetnost vseeno obstaja, je pa mala.Tako kot je mala verjetnost, da zadaneš loto, pa ga ljudje vseeno...naprimer. Zato jaz ne bi bila tako prepričana in trobila naokoli, da meni se pa to ne more zgoditi ( četudi uporabljam zaščito ) in seksam. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 12. avgust 2006 Prijavi Deli 12. avgust 2006 ja nič, vzdržnost je najboljši način za preprečevanje nosečnosti... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.