Marsa 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Kljuka:Ja, me pa res zanima, zakaj je bila tema Splav izbrisana? Pa tako dragocen dokument je :!: Ravno danes sem mislil dati v objavo res izjemno pozitivno zadevo glede materinstva. In na kaj naletim Forum je brisan! c c c c. Marsa, ali obstaja pojasnilo Lahko mi verjameš, da z izbrisom delaš veliko škodo! Pa ne misli, da se od tega lahko pobegne. Ob pravi priliki bodo iste zadeve začele objavljati ženske revije in časopisi. . p.s. pa da slučajno ne bi kdo mislil, da sem udaril mimo glede mick(enih) pedofilskih nagnjenj. Sam je pisal proti sebi :!: Če ne verjameš si preberi neki zelo zanimiv članek v Police Magazin, kjer je govora o psihološkem profiliranju storilca v temi o posiljevalcih. Kot, da bi kazal fotografijo mick(enega). Ne skrbite, vse bo objavljeno v temi, ki govori o pedofiliji. Ni me pa bilo enostavno zato, ker nimam časa. Pa tudi mučne zadeve so to in je treba malo popaziti na mentalno higieno! Lep pozdrav! Kljuka Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 Zivjo, Kljuka!Po mojem so vprasanja odvec...Mene pa zanima, zakaj je bilo treba prejsnjo temo Splav tako usmraditi. Nisi se niti enkrat javil, tam sem namenoma puscala, da bos pravzaprav ti videl, ker si jo zacel.Tema je bila kasneje umaknjena, ja.Ker pa nocemo, da bo se kaksna, pa pliz kar zdaj ze skrbite za to, da ne bo kasneje spet 'odstranjena'. Ne mi govorit o demokraciji, ker kar se mene tice, lahko recemo tudi, da je absolutizem.In ce si prisel 'nazaj', da se bos spet obnasal isto, ti kar povem, da bom postopala popolnoma enako. Misli si, kar si ces, objavljaj to, kjer zelis - na svoji strani ali pa v cajtengih. Ubodi in opedenaj si svoje strani, odpri svoj forum, pa se potem tam pojdi demokracijo!Na TEH straneh pa bo o tej temi pisano drugace. Spet si zacel s psiholoskim profiliranjem - pazi, da ti ne pljuskne nazaj v glavo. Ni te bilo okoli dolgo. Prisel si nazaj, postnil v temo Splav - tole. A je to res vse, kar imas za povedat in s cemer se identificiras? Tvoj nacin NI OK. Malo razmisli.Ce pa ne zelis razmisljat oz. se ne kanis spremenit, potem pa je vseeno, tudi ce nic vec ne objavljas.Sory, ampak tako pac je. Toliko je bilo govora o psihopatiji, pedofiliji, taksnih in drugacnih deviancah etc... Jaz pa menim, da redkokdo komentira tako nezdravo kot ravno ti, Kljuka.V vsaki temi se usajas na iste stvari, v vsaki temi se usajas nad istimi ljudmi...Ne samo, da to ni vec zabavno, ker itak nikoli ni bilo, pac pa tudi tega ne bomo vec prenasali. To je mnenje vecine foruma (razen aakhuta) in mene. Menim, da je to dovolj.Ti tudi ne maras cigana pa arabca pa cefurja za soseda - mi pa ne nestrpneza in fanatika v svojih vrstah. Vse zalitve bodo izbrisane, vse, kar ne bo sodilo k temi, bo izbrisano. Povedal si ze vse, zdaj pa je (*bil - v nanovo odprti temi Splav*) konkreten primer - katerega pa ti ne obravnavas, ampak spet tumbas svoje in ne morem verjet, da v prvem postu, ki ga objavis po nekem casu, zvecis spet iste scene. Prelil si cez rob - zdaj imas s strani vseh manj razumevanja - tudi z moje. Ki sem bila dooooooolgo zeelooo tolerantna. LN FORUM ni samo tema o Splavu. Je forum pomoci in prijateljstva, lojalnosti in spodbujanja. Razumevanja.Jaz sem za enakopravnost, ti pa nisi.Samo argumenti tvoji so pa totalno nikakvi oz. jih nimas. Ne spodbujas (ampak zatolces), nisi toleranten, nimas razumevanja, nisi diskreten, nisi takten, si zaljiv. V vseh svojih 1000 oz. vec objavah nisi enkrat govoril IZ SEBE. Nisi podal svojih custev, nikoli nisi priznal napake, nisi bil blag ali razumevajoc.Zalil si in zalil, bruhal gnev - na vse mogoce nacine in na vse mogoce ljudi, tudi name.Pri meni imas pac sreco, da prvic veliko razumem, drugic pa ne trzam...Niso pa vsi tako razumevajoci. Jaz delam skodo, Kljuka? Saj se ti mesa.Take ogabne teme, kot je bila Splav, ki si jo odprl in kasneje tudi 'moderiral' :o|o: ti, Kljuka, je se ni bilo. Tule ne. Tako. Postni na medicinske forume, pa na krscanski forum tisto (komaj cakajo, ziher!) - tule pa bomo imeli tako, kot bo nam vsem skupaj vsec. Zaradi tvojega nacina je ful folka odslo.To me pravzaprav ne zalosti - sami so se tako odlocili, forum je tudi piljenje samega sebe, komunikacije... Menim, da je pravzaprav pussijevsko, da zato odides, ker se nekdo nate spravlja. Vendar pa prav tako menim oz. se strinjam, da lahko to res postane scasoma zelo motece oz. imas pac tega dovolj oz. se ti zdi, da tega pac ne rabis (prenasati).. Zdaj me bos baral v neskoncnost, zakachil se bos na tole in vse...A glej - tole zgoraj so ZE bile utemeljitve, tako ti ne mislim vec odgovarjati v zvezi s tem. Ce te se kaj moti, se sprehodi z misko do dol (cisto zadnja vrstica texta) in si poglej, kaj tam pise. Bodi brez skrbi, da znam pa zelo dobro in hitro tudi sama sprofilirati sem pa tja koga. Tudi tebe, ce bi mi bilo do tega in bi se mi dalo.Tako da nam vsem skupaj prizanesi s profiliranjem, oznacevanjem. Ce si tega sposoben, je kul, ce nisi, pa se zelis potrudit, je dbest, ce pa ni nic od tega, potem pa je morda za nas vse skupaj zal najboljse, da se kar poslovimo. Ti, ki verujes v Boga, zagotovo poznas tudi odpuscanje, prav tako pa zagotovo poznas tudi kesanje. Ti si navaden clovek, preprost smrtnik, kot mi vsi, Kljuka, tako so tvoji pokroviteljski stosi odvec in brez veze - kajti ti ne dajes odveze, popolnoma vseeno je, kaj si ti mislis o cem - pa bos nam, nekaterim tudi izkusenejsim od sebe, zdaj hodil v teme solit pamet. Pravzaprav pa lahko na forumu govoris samo o sebi in iz sebe - ti pa nisi nikoli govoril iz sebe ali redko.Vedno si NAM POVEDAL nekaj - kako naj bi nekaj morali etc. ali nekaj o kom drugem - o cemer pa ti sploh nimas pravice razpravljati in soditi. Nic pa o sebi. Svojih mnenj, svojih custev... In ce sem prej imela razumevanja 100, ga imam zdaj le se 15. Malo v SEBE enkrat za spremembo poglej, pa v sebi malo razmisli. Zelim ti veliko miru. Ce se pa zdajle v sebi smejis do nezavesti, ker si se itak zafrkaval, potem pa sem v bistvu potolazena in pomirjena. Pojma namrec nimam o tebi, ker ni nobenega infota, niti fotke, torej pravzaprav za tem dejansko in fizicno pravzaprav nihce 'ne stoji', niti enkrat pa nisi podal svojih custev ali pa kaj TI mislis (ampak postas nekaj, kar je ze objavljeno, citiras itd... zelo malo je res tvojega).Tako da - se naprej lahko ostanes v ilegali, da se pa ne bos matral zbirati in sestavljati nanovo vsega eventuelno za Krscanski ali medicinski forum (in povsod, kjer bi po tvojem mnenju to odprtih rok pozdravljali), kamor bos morda zelel to objavljati, pa ti lahko posljem, ker sem shranila - ker si se ze matral in zbiral tisto. TU pa tega NE bo. Pozdrav in vse lepo in veliko miru. Ko bo pa kje objavljeno (bodisi v tistih casopisih, ki omenjas, ali pa ko bo tekla debata, moderirana s tvoje strani na tvojem, ali kateremkoli, morda pa krscanskem ali medicinskem forumu, ali ko bos na svojih straneh kaj objavil o tem), pa poslji link, da si vse skupaj ogledamo se tam - kjer ne dvomim, da bodo pokazali vec razumevanja za tvojo temo in tudi za tvoj nacin. Saj ce ti, kot vernik in kristjan, razmisljas tako, lahko torej delno sklepam nekako, da tudi vecina tebi podobno mislecih razmislja tako - pa boste potem kristjani, somisljeniki, kar tam, nekje drugje, lepo na enem mestu, pa bo kul. Pa boste tam bentili cez splav in drug drugega zmerjali s pedofilom in posiljevalcem.Ocitno je pri tako zagrizeno verujocih, kot si ti, to zal v navadi.Seveda to ni zdruzljivo z mojim pojmom o veri oz. vernikih, a ti bos ze vedel, kako se tem stvarem streze. Saj imas usta polna vere. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Marsa... ..takšna...si mi všeč...ko poveš...in basta... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 mala shola demokracije.... :xx!: 666 :xx!: -ou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 ...Ne mi govorit o demokraciji, ker kar se mene tice, lahko recemo tudi, da je absolutizem.... Se enkrat si preberi tole, Aakhut. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 sej...zato pa :"MALA SHOLA".... 666 -ou.....tralalalalalalal...........................................la Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Huh....tole je pa bilo...čisto škorpijonsko ...ma kaka ribica neki Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 Nataly. Res je morda moj stil skorpijonski, vendar je moje razumevanje ribje. Tako sem socutna in razumevajoca, znam pa tudi videti bistvo in nekaj precej prodorno ne samo videti, pac pa to tudi povedati. Skusam pa biti tudi karseda pravicna.Res, da uporabljam veliko besed, a vsaka stoji za sabo in vsaka ima tocno namen.. Blabla... Hocem reci - nisem tako taf kot sem pac vcasih potem prisiljena bit, sem pa tako razumevajoca, kot moram bit. A ne pa bolj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 ..ZAKAJ NIKOLI NE OMENJATE MERKURJA ,KI JE Simb.DAR GOVORA IN PISANJA V TAKIH DOLGOZVENEČIH˝TEMAH? , HMMM? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Kdo ve? Ampak pri Marsi - ta ostrina zdaj -ali pa je nismo vajeni...no, recimo...nekega samožaljenja in depresije blazne vem da ne trpi no, tudi samopomilovanja ne..kar hitro ošvrkne in postavi stvari na svoje mesto.Saj to mi je bilo vedno všeč - tudi takrat, ko sem bila temna do amena - pa me prijazno povpraša: a ti imaš kaj v škorpijonu??? No, hočem reči - ja, v redu se mi zdi tole napisano..o tem sem že sama razmišljala - in si tudi "upala" izpostaviti tole - v izbrisani temi - osebne izkušnje. Se pravi...a lahko pišeš o nečem, česar sam osebno ne poznaš? Se ti niti ne sanja, kako kdo čuti in to...v bistvu ..dobimo potem kič. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 EEEEEJJJJJJJ....marsika......zdele sm se spomnu ob prebiranju "MODROSTI" ZAKAJ PA BORISKU NE ZATEZHISHta tut nch svojga ne pove....hehe 666 nesramnih ino zlobnih ino nemogochih -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Ker tu pa tam le kaj svojega pove... ma nekaj hudobnega mi je zdaj že letelo izpod prstov...pa sem zbrisala.... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 hehesi cviknla cenzuro?...hehe 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.