aakhut 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 najboljshi grafit, ki ste ga opazili ali napisali.... evo en moj...biu clo v mladini grafit meseca...hehek me je bivsha bivsha pstila pa shla z lahom: FOJBE MORJO BIT POLNE 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 1.ne pozabiš nikoliMaja Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Dbest, Aakhut! Kaksno dobro temo si odprl! Seveda - grafiti - to mora bit! Zdajle se ne spomnim nobenega - se ga pa ziher bom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Tale je včasih bil blizu Mariborskih lekarn, v križišču Gosposke in Tkalskega prehoda, sicer že na steni, ki je v Tkalskem prehodu, ampak se je prav fino videl iz zelo prometne Gosposke ulice: Vsak konj ima svojega konjička. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 4. november 2003 Avtor Prijavi Deli 4. november 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 ..moj glavni cilj v življenju je, da bom dobra rastlina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Men se pa zdi zlo simpatičen en grafit, napisan na nadvozu avtoceste Vrba - Hrušica: VSAKIČ KO DELAM TOLE, ME DOBIJ---------------- Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 EJ, GRAFITI SO TAK SUPER- JAZ BI JIH TUT RADA ZNALA RISAT IN POL BI MELAA TAKE STENE Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Ko so na CNN-u v živo prenašali rušenje Berlinskega zidu, zraven zidu je stal CNN-ov reporter, odzadaj na zidu se je lepo videl grafit "JEBO ZID"... naši gastarbajterji so bili v akciji v Z Berlinu. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Ko so na CNN-u v živo prenašali rušenje Berlinskega zidu, zraven zidu je stal CNN-ov reporter, odzadaj na zidu se je lepo videl grafit "JEBO ZID"... naši gastarbajterji so bili v akciji v Z Berlinu.Al pa v Beljaku: JA SAM BOSANAC, ŽIVIO OSAMA Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 Naši zemljaci vsepovsod. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. november 2003 Avtor Prijavi Deli 5. november 2003 hehemam koshchek berlinskega zidu... (al bi tole bl pasal k zdravilnosti kristalou ) 666 zlobkotou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 V Ljubljani: Ne olje, pesek v motor kapitalizma. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. november 2003 Avtor Prijavi Deli 5. november 2003 KDO LAHKO TRDI, DA SEM BREZ MORALE IMAM CELO DVOJNO 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Tule cela stran grafitov ... http://www.slowwwenia.com/grafiti/ Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Nekaj malega o grafitih, fotografije grafitov ... http://www.svarog.org/sociologija/sociolog...ine/grafiti.php Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Tule cela stran grafitov ... http://www.slowwwenia.com/grafiti/Tina ti pa res vsako temo s temi linki pokvariš .... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 5. november 2003 Prijavi Deli 5. november 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. november 2003 Avtor Prijavi Deli 6. november 2003 evo.....konc teme...linki so tu...zabavajte se...tralala janjaK... 666 -ou na svinjski shnofek....tralala.....cmok Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 prišepni mi kaj na usta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 tudi zadnjič nisem verjel v reinkarnacijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Tudi prihodnost ni več tisto, kar je bila. Kaj naj delam, ko mi na koncu denarja ostane še toliko meseca? Imam nekaj problemov za vsako rešitev. Vse bolj zapleteno postaja živeti enostavno. Ženska je lepa, če hoče in grda, če noče. Lepi občutki, slaba umetnost. Ali je nož mož od vilice? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 prišepni mi kaj na usta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 kaj, kaj pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.