pokowc 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Vprašajamo se,kakšna je hrana,ko ni soljena?odgovor:plevka.Ali je lahko človek Plevk?Seveda je.In kakšen je to?Tak brez ene ustrezne prčakvane globine, tak ko žolč in redkuca, ahjaSol dodatek ,kot sladkor Če ne bi bilo solz, bi rebra zgorela.arab. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 ZGODOVINA GRAFITOV Zanimanje za grafite kot del umetnosti se je začelo v 70-ih letih v New Yorku, v Združenih državah Amerike, ko so umetniki in kritiki začeli obravnavati grafite kot pristno izražanje mestne kulture, osvobojeno manipulacij trga z umetninami. Vodilna grafitarja - umetnika sta bila Jean-Michel Basquiat in Keith Haring. Čeprav so bili predvsem vsakodnevni grafiti inspiracija za umetniške grafite, se je grafitarska umetnost oplajala z nadrealizmom in "surovo umetnostjo" francoskega umetnika Jeana Dubuffeta. Grafitarstvo se je močno zmanjšalo med 80-imi leti, ko se je enačilo s komercialno umetnostjo in New Yorškim trgom z umetninami. V letu 1994 je bila ustanovljena prva grafitarska stran na svetovnem spletu, ki se je osredotočila na dokumentacijo Pisanje je kriminalna umetnost (Writing is Art Crimes). Po nekaj kratkih letih pa je nastalo na stotine grafitarskih strani. Te strani so bile narejene vse od malih otrok, ki nikdar niso držali spreja v rokah, do designerskih podjetij, ki so najeli grafitarje za postavitev strani. Čeprav svetovni splet nikoli ne bo nadomestil umazanih rok od avtolaka, je vseeno postal oglasna deska risarske kulture. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 za globalizacijo svobode Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 http://strah.arne.si/images/world08.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 http://www.monkibo.com/forum/display_topic...&PagePosition=1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 28. februar 2004 Prijavi Deli 28. februar 2004 Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 V pravljicah vitez ubije zmaja in se poroči s princeso. V praksi nikogar ne ubije in se poroči z zmajem. Ločiti se hočem, ker nočem biti poročen z žensko, ki jo mož vara. Delo me morda ne bi pokončalo. Toda zakaj bi tvegal. Denar res ni vse. Obstajajo tudi kreditne kartice in potovalni čeki. Newton laže. Lahke padajo hitreje. Ni mi jasno, zakaj so mi odklopili elektriko, če je nisem plačal pol leta. Davkov nisem plačal pet let, pa me še vedno niso črtali s seznama davkoplačevalcev. Želim umreti mirno v spanju, kot moj dedek, nikakor pa ne v paniki, kot potniki na njegovem avtobusu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Nič ni narobe, če se ti nič ne da, važno je da se ti nič ne vzame! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Privatizacija je rop! Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 DRŽAVA JE POGOJ ZA IZKORIŠČANJE Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Newton laže. Lahke padajo hitreje. Haha jeah tako kot tudi če si lažji od zraka in pospešuješ pospešuješ hitrej od zraka... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ja če ni fize v šoli je pa na compu...joj kam sm js padla... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ce bi bil drek kaj vreden, bi se revni rodili brez riti! Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 V pravljicah vitez ubije zmaja in se poroči s Ni mi jasno, zakaj so mi odklopili elektriko, če je nisem plačal pol leta. Davkov nisem plačal pet let, pa me še vedno niso črtali s seznama davkoplačevalcev. Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ni mi jasno, zakaj so mi odklopili elektriko, če je nisem plačal pol leta. Davkov nisem plačal pet let, pa me še vedno niso črtali s seznama davkoplačevalcev. Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Življe nje je smrtnonevarna bolezen,ki se prenaša s spolnimi odnosi Po odhodu od oltarja ne sprejemamo reklamacij Študiraj ,izboljšaj kvalifikacijskio strukturo brezposelnihl Tam kjer se začne armada,se konča logika Pol resnice je cela laž tale je najboljša: ČE ŠE NISI ZNOREL POMENI ,DA NISI DOVOLJ INFORMIRAN Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ja če ni fize v šoli je pa na compu...joj kam sm js padla... fizika je čist kul... ne smrdi kot kemija ne kvari se kot biologija in ni tako komplicirana kot matematika... kaj češ lepšga... pa še "tistega" matematičnega problema ni pri fiziki ker lahko zaokrožaš... torej en grafit Fizika je Zakon! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Gresta dva angelcka po nebu..........A: Pazi, kje hodis, da ne pades v ozonsko luknjo.... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 I'm a Free Man! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ja če ni fize v šoli je pa na compu...joj kam sm js padla... fizika je čist kul... ne smrdi kot kemija ne kvari se kot biologija in ni tako komplicirana kot matematika... kaj češ lepšga... pa še "tistega" matematičnega problema ni pri fiziki ker lahko zaokrožaš... torej en grafit Fizika je Zakon! ej js na maram ne mate na keme ne fize ne bajle ne nč...v šoli mam rada samo odmore pa muziko...in to je to...šola :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Le tri stvari v življenju so pomembne:Učiti se, Učiti se in Učiti se. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 he he gdo je že to prbow??? Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ČE ŠE NISI ZNOREL POMENI ,DA NISI DOVOLJ INFORMIRAN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ne jej, na tešče! Žirava je najvišja oblika življenja Iz tehničnih razlogov, so konec sveta,odpovedali Tud tale ni slab: KUPUJEM UKRADENI TRANZISTOR. tel.štev.113 Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Ne jej, na tešče! Iz tehničnih razlogov, so konec sveta,odpovedali Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.