borism 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 SREDA je za nekatere neugodna,po starih izročilih slab dan za »sečnjo« lesa,kot tudi,da ni dobro plezati na drevje.Sreda je tudi »najsrečnejši« dan za dvojčke in device,mogoče ravno zaradi Merkurja,kar pomeni,da je ugoden za posle,pogajanja,trgovino…-ugodno za pisanje in študij,-za zveze s tujci,za potovanja,-za prodajo in nakupe,-za poštne novice,-za terapije pri zdravniku… Neugodna je pa sreda za:-najemanje kreditov,-prepire v ljubezni,-jasnemu odločanju in nasprotovanju,-pri podpisih pogodb,se raje prepričajte… Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 ..všeč mi je Sreda zato, ker se zavem, de je že Četrtek bliz...ja za potovanje al pa za modrovanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 sreda; no sreda je običajno zelo prelomen dan vsak teden. na ta dan vedno začutim učinek zastavljenega dela za trenutni teden, je vrhunec dogajanj v zaokroženi celoti, ki se začne vsak ponedeljek in zaključi v petek. poleg tega mi pomeni približevanje vikendu, ki si ga lahko krojim bolj po svoje. ja, srede se navadno veselim Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 4. november 2003 Prijavi Deli 4. november 2003 ..všeč mi je Sreda zato, ker se zavem, de je že Četrtek bliz...ja za potovanje al pa za modrovanje ha, ha, ha pol pa sam še petek pa VIIIIIIIIIIKEEEEEEEEEENDDDDDDD! P.S. Torki na šihtu se mi ful vlečejo! :xx!: Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 18. februar 2004 Pozitivna sreda je za menoj, delno v družbi z vami na luni... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2004 Izredno lepa in pozitivna sreda.....IZKORISTITE JO, ker bo potem spet 4-5 dni sneg, zdaj pa na opozorilno stavko ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 Delam kot zamorc in se veselim četrtka, ker bo potem petek, upam, da v soboto ne bomo delali !? LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 25. februar 2004 Prijavi Deli 25. februar 2004 ..všeč mi je Sreda zato, ker se zavem, de je že Četrtek bliz...ja za potovanje al pa za modrovanje ha, ha, ha pol pa sam še petek pa VIIIIIIIIIIKEEEEEEEEEENDDDDDDD! P.S. Torki na šihtu se mi ful vlečejo! :xx!: vidva! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 Pozdrav v novi sredi, če se po jutru pozna, bo kar uspešna.....takšno tudi vam privoščim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 ..všeč mi je Sreda zato, ker se zavem, de je že Četrtek bliz...ja za potovanje al pa za modrovanje ha, ha, ha pol pa sam še petek pa VIIIIIIIIIIKEEEEEEEEEENDDDDDDD! P.S. Torki na šihtu se mi ful vlečejo! :xx!: odpri OKE naky! Kdor živi le za tisto kar pride - ne živi. Vse dobro, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Preživljam jo z veseljem, ker vem, da se je teden prevesil v drugo polovico! Boljšo, seveda! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 Sredina tedna....SREDA, merkurjeva....želim vam lepo sredo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Sem jo danes začela ful dobro! Službo imam ob devetih in kaj je boljšega kot ob kofetku malo pobrskat še na LN in forumu Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Jaz sem tudi danes dobre volje, tudi sicer pa imam rada srede. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Tudi jaz imam rada srede, sam na žalost je danes luna v škorpijonu, kar pa name skoraj vedno čudno vpliva. Podzavest mi deluje 100/h, kar nekakšne slutnje me obhajajo, na koncu me vse skupaj zamori. Upam, da bo tale današnji sonček to pregnal... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2004 Tinči, mogoče bi ti pomagal vilinski energijski ključ "preporoda-GARNAD REN", no sonce pa tudi vsekakor, še posebej, če gledam vremensko za teden dni naprej, kjer bo bolj malo sonca...lepo sredo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 A res Tina?hecno, meni pa Luna v sco se posebej sede, meni na kozo je pisana, ful imam energije in blazno power se tudi sicer pocutim, tocno vem, kaj hocem in tudi kaj in kako. Tudi sem dobre volje, sploh nic dark ali kaj (pac pa me 'sesuje' po defoltu Luna s Plutonom, in to vedno kasneje, kak dan za konjunkcijo, ko ze mislim, da je 'vsega konec').Sem se pa danes spet malo poskodovala - ful z vso silo udarila v koleno.Kaj ces, stor je stor, pa se aspekti naredijo svoje. Danes bo kar fajn, ta teden bo odstekan, zelo po dnevih se bo menjala energija. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 Sreda je dobra, ker je veliko sportnih stvari... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2004 ....kar v redu je bila, tako, da grem sedaj spat....lahko noč lunatki Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Sreda - občina,sodišče,pošta,banka,družba,meditacija,spanec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2004 Kaj ti samo ob sredih spiš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 24. marec 2004 Prijavi Deli 24. marec 2004 Po vsem tem že res samo spim.Upam,da tukaj ne bere noben čeh,ker...saj sem že pisala češki rek Sreda njega je treba. Ups Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 :xx!: Po sredi pride četrtek... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 Še dober, da jo bo kmalu konec, pa naj že enkrat pride ta četrtek... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 sportna sreda... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.