Apolonija 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO VEM....OOOOO še dobro vem...sam klinc...k ni ni .... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 no dons sem pa za spremembo že en dan prej mal srknila pa sem dons bl poklapana... ampak sej hitro mine... tja po malci bom že guuuuuuuuddd! lepo sredo!!! hja... nč novga.... spet ena taka sreda Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ...prav super začetek tele srede...že zgodaj vstala, šla na kavico s papačijem... začetek dober...vse dobro... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 waw! že tri ure sem zdržala... no tam do 12 bo šlo zdej hitro...potem bom pa dve uri gledala in čakala kdaj grem.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Saj bo aiwa Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Jaz pa začela z bruhanjem, zdej je loh pa sam še bolš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 je micki pršu... pa je mačka pregnal... tak da sem super... pa še muzka je fajna na radiu ... ga že muvam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Jest sm pa dans naspana , sem šla kr z hčero spat....kak fajn....mal cortanja...Dobra...malo mokra sreda... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 iiii kako luštno... jz sem že velka pa se še vedno rada kdaj h mamici stisnem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 No nekam čudno se je začel dan, potem se je pa pošlihtalo, ampak nekak nisem glih u feelingu za full al pa sploh kej delat . Šihtka bo kmal konc, pol pa en mal bl izi dan dons, jutri pa spet akcija Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. september 2004 Avtor Prijavi Deli 15. september 2004 jutri pa spet akcija[/color] ....šminka, kamera Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ja ,ja sreda ostane kakšna sekunda časa... še mal pa je tle petek.. hvala ku......kmaku Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Pleskanje doma. Tako kot v ponedeljek. Tako kot v torek. (še v petek malo, pa bo cel štuk gotov.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 kok enga pleskanja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. september 2004 Avtor Prijavi Deli 22. september 2004 Premalo prostora, da bi jo opisal, skratka pestro... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 današnjo sredo bi prav komot skoraj v celoti dala v rubriko: dnevi, ki jih je najbolje pozabiti.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. september 2004 Avtor Prijavi Deli 22. september 2004 :OO!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 ni tako hudo, da se ne bi dalo prežvet ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 evo sredice... komi sem jo našla je bla glih v sredi. dons mam pa namen it v center. si morm it potni list dat delat, pa mal bi po štantih prošetala in v ahata na čopovi morm. k v btcju niso mel tistga k sem ga hotla... upam, da ga na čopovi majo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Aiwček Moja sreda se je pa začela s kosmodiskom. Kaj bi šele bilo, če ne bi delala tibetančkov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 uuu a niso fajn? men je tok super k se zjutri s 5imi vajami cela raztegnem.kozmodisk? te hrbtenica daje? al križ?jz mam te probleme sam med menstro. takrat me križ boli. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Tibetančki so fajn, ja. Jat sem že par mesecev na 21. In je v glavnem super, samo vsake toliko me pa res zagrabi hrbtenica (križ je o.k.). Samo - tudi vem zakaj. Kadarkoli me je česa strah, mi to udari na hrbtenico. Tudi tokrat je isto. :xx!: Ampak bo že o.k. Tam okrog poldan bom skoraj kot nova Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 da bo čimprej. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>evo sredice... komi sem jo našla je bla glih v sredi. dons mam pa namen it v center. si morm it potni list dat delat, pa mal bi po štantih prošetala in v ahata na čopovi morm. k v btcju niso mel tistga k sem ga hotla... upam, da ga na čopovi majo... Ti si se pa zdaj cist navdusila nad temi kristalcki a Lustno Me zanima, ce bo name tud kaj delovalo Jaz imam popoldne se predavanje, zvecer me pa ni Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.