borism 31. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2004 ...hja, nogometni pogreb , ki ga kar naj gledamo-jo, odkar so nam nagnali Srečka :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 mame ni doma, pride jutri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Haha, sama doma a kaj pa delaš igraš imaginarne bobne.... jaz pa igram neimaginarno kitaro imaginarno dobro , že cel večer,... ahja to je life... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Smo že sredi tedna, zdaj bo pa hitro vikend! Sem morala iskat tole sredo kot nora, šele na četrti strani sem jo našla! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. april 2004 Avtor Prijavi Deli 28. april 2004 ...ne bom pisal negativnih stvari, v glavnem naj čimprej mine :xx!: ...lep večer vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Sreda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 :xx!: sreda k je šola.v šoli med poukom:hm v šoli med odmori:he he Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2004 ....še kar gre, se nič ne pritožujem... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 A sreda je že Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 19. maj 2004 Seveda, gre hitro naprej... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 19. maj 2004 Prijavi Deli 19. maj 2004 .. uf, sreda ... sem danes tak počep naredila, da me je krasno uščipnilo v križu ... zdaj malo čudno hodim KOmaj čakam, da se privlečem domov do kosmodiska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2004 ...zanimivo, da naj bi bil to komunikacijski dan( Merkur!), pa vidim, dase sem bolj malo piše, kar dobra je današnja sreda Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 [-prepire v ljubezni,-BORSIM, ZA TO ITAK NI NIKOLI PRAVI DAN DRUGAČ JE PA DANES (PA ČEPRAV MENI SE ZDI MAL TAKA ZASPANA IN LENA SREDA) PRAV FAJN DAN... SAM JAZ IMAM SKOS OBČUTEK, KOT DA JE ŽE ČETRTEK MAL SE MORAM NASPAT SE MI ZDI, KER SEM NE-ZBRANA Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
badman 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 mame ni doma, pride jutri še zadnja šansa za en orng žur al pa vročo noč z loverjem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Badman, Kristalka ima 15 let! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 ups Badman...he he...a si se mal zatru zdele a?... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 ups Badman...he he...a si se mal zatru zdele a?... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 V SREDO SE DEREM NA BIROKRACIJO, KER MAJO DAN V TEDNU NAJBOLJ DOLGO ODPRTO Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 23. junij 2004 ...delovno in športno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 30. junij 2004 ...uh, kako čas beži, saj je že sreda tukaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ja kar sreda je že!no pa bo hmal spet vikend in bomo nekje uživali....iiiiiiiiiii komi čakam!!!sreda se mi zdi fajn... velik lohk nardim ob sredah. zanimivo.čmok Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 Hm, danes bo nogometna sreda, navijanje , pa malo zbudit svoj občutek za lepo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ....LAHKO BI BILO BOLJŠE x!x Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Spet razvajanje, bom sledila feelingu, zvečer vaje za hrbet (mater me je neka športna vnema popadla ), pol pa še ne vem, sem dobila eno coolsko mandalco - Pujse so notri , meni pisana na kožo... bemu tale Žaža razvaja , pa Selene, mata kar izmene . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 , veliko boljše kot pa torek.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.