sanci_cat 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Odličen dan je! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Evo delovno, najprej kava za celo firmo, pa po pošto treba it, pa zdej bom en krog okoli smetnjakov naredila , pa potem računčki, pa vmes seveda nepogrešljivi telefončki , potem pa relaksacija domov. Bom pa verjetno spet kak Cyber sprehod se šla, pa knjigca . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Začela se je dobro, mal sem se muckala zjutri, pa še balkon potem pospravla, zdej pa v miru čvekam in poslušam Enyo. Kar dober dan je. Sicer pa, a niso vsi? Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Kakor si ga naredimo . Jasno, vsi so . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Najbolš da se dan začne tako, da probaš vse svoje obveznosti rešit potem pa uživaš v njem! Res sem tak dobrovoljček ratala da me kar razganja! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 sončno...sem in tja kakšen oblaček :o|o: ,ki pa razpoloženja ne moti Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Sreda je na sredin,kt sredinec na rokPrvi je ponedeljek,palecdrugi je torek,kazalec.....sam prstov ni 7 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 delavno, delavno, delavno.... pa vroče je........ampak kar prisrčen dan. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Služba, čvekec z žažo na kavi, služba, šetkanje po Ljubljani, pot domov, cybersprehod, akcija Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 sam mal, a dons je že sreda?! a ni torek?! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 21. julij 2004 Doma, po daljšem času , kar gre, le vroče je... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 hm...zadušljivo....vroče...zaljubljeno sem se danes dobla z bodočo sošolko.....odlična oseba....čudovita prijateljica...samo malo problemov ma.....ji stojim ob strani...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 dones sem pa fulj zaspana. ampak sej se bom zbudila.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Aiwa, je bil naporen torek ? Jaz pa prvo službene zadeve pošlihtala, zdajle pa na malico z eno kolegico z vlaka, pa potem v vašo družbo, pa samo še ta nujno brsknem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Kupit moram likalnik Pa jasno-ucit....pa....laufat kako urico, ker sm ucer ful jedla... :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 v Sredo zaŽivim. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 urnik hm .... naj pogledam.... sreda,sreda,sreda zadnja sreda v mesecu...mmmhmm ja dans mi naša da .) Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2004 ja dans mi naša da .) Kaj samo ob sredah :o|o: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 ja dans mi naša da .) Kaj samo ob sredah :o|o: prav-jebi ga pa bi prej mislu....... Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 28. julij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 urnik hm .... naj pogledam.... sreda,sreda,sreda zadnja sreda v mesecu...mmmhmm ja dans mi naša da .) Najbrž več kt tolk na zmoreš Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 urnik hm .... naj pogledam.... sreda,sreda,sreda zadnja sreda v mesecu...mmmhmm ja dans mi naša da .) Najbrž več kt tolk na zmoreš eni zmormo tolk ene pa še tolk ne Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.