majica 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 urnik hm .... naj pogledam.... sreda,sreda,sreda zadnja sreda v mesecu...mmmhmm ja dans mi naša da .) Najbrž več kt tolk na zmoreš eni zmormo tolk To je pa tut vse.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Dobro jutro.En lep sredin pozdrav. Danes bo super dan če le ne bo tako spoarno, kot je blo včeri. Sploh nisme mogla zaspat zvečer. Bi rada dons mal boljš... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 za začetek prav super, kaj bo pa dan prinesel bomo pa še vidl... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Ucit, k veterinarju, plavat, ucit Veterinar bo visek mojega dneva... :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 kšno fino traparijo bo treba dons ušpičit... hi hi hi... se že veselim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ...nič ne kaže, da bi imeli tukaj prisotni s tem kakšne posebne probleme... aiwa Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Uf, dons kr fajn dan, skor zaspala kljub temu vse poštimala, zdejle pa maglim domov Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Hm tale sreda je pa čist neki spešl . Dragi 16 ur v službi, jaz tule prilično naredila zadeve, pa bom mogla sama domov, pa verjetno majčkeno naše gnezdece v red spravit , ampak bomo pa jutri vsaj zvečer skupaj. Hud podopustniški tempo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 IIII,JOOOOOOOOJ KOK JE DANES EN SVINJSKO FAJN DANNNN.....TRA-LA-LA.... HMMM, JAZ MORAM TUDI NAŠ BRLOG POSPRAVIT.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 xrosex lep dan! xrosex danes bo super sredica. mi je tok fino k se je ohladilo in lahko živim... diham, skačem, norim... love it!!! Preživite lep in uspešen dan! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 SUPER SE JE ZAČELA....KAR TAKO NAPREJ Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Hm...proti tejle sredi pa nč nimam...je kr kul...sam mal je mrz se mi zdi Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Dobro jutro dober dan danes spet je dober dan. Poljubček vsem za dobro jutro in naj vam bo tale sreda tok fajn k je meni....jupiii... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 no dons sem pa za spremembo že en dan prej mal srknila pa sem dons bl poklapana... ampak sej hitro mine... tja po malci bom že guuuuuuuuddd! lepo sredo!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ZAČETEK DOBER, VSE ŠE BOLJŠE... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 jupiiii.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Men tud super, že kar nekaj časa (noro dober feeling)....res vse super.....jah verjetno zato, k popijem tok zdrave soli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Sol pa še forum, a Amazonka, ni čudn da smo vsi Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Dobro jutro! Ta sreda se je začela zgodej....sam zaspana pa nisem...hm...zaenkrat se fino počutm.. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Hm, dans bom crnču, pa tu mal bluzu, zvečer pa bom ful športno aktiven .............bom iz kavča spremljal košarko SLO : FRA in fusbal SLO : ŠKOTSKA. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 hm...fino bit tko aktiven ,a? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Jaaaa....zdej še mi sam ena fali k bi mi na kavč "gudije" nosla, pa v polcajtih z mickenim kako rekla..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 .zdej še mi sam ena fali k bi mi na kavč "gudije" nosla, pa v polcajtih z mickenim kako rekla Tok zgodi, pa že čist Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 hehe...zanimiva košarka ni kej...tud ženski ne bi blo dolgcajt... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Hi-hi....Mick bi šport gledal, mickeni bi pa gole zabijal. Haj Apolonija....a ne veš, da je zjutri vedno zlo ............... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.