aiwa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 se boš prej še pr men kej oglasla? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 Lohk Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. december 2004 Prijavi Deli 22. december 2004 kul se slišva! sam sem lih kar zvedla, da morm u kino. zadnja rešilna bilka... kolega more it službeno pa punca ne more... tko da morm vidt, da se mi ne bo kej pokrival... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Jutro! Vsem želim eno čudovito sredo, brez nepotrebnih solz, prepirov, nesoglasij....Naj vam prinese smeh na obraz in toplino v srce! Love U all! Zdej pa šibam v službo. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 NOben nč pisu...??? V glavnem, najraj mam sredo, ker ni več skor še cel teden pred mano, ni pa še čist konec, ampak se pa vikend približuje... Lep dan, everybody! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 maš prov ja... lih tko zalaufani smo v sredo... dons mam šolo, mogoče pa celo pridem do nje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 Komi čakam da grem po mojo miško direkt v šiško... pol pa bomo vidli taka lepa napoved je za dans.. hihi bo treba še kaj vn it... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 kero miško maš pa ti v šišk? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 ja res - kero kero??? še ena urca- pa dam k ne bi mel jutr družinskega sestanka bi bla prou hepi - tko me pa že zdej bedira - sm že dala v ČL ampak mi gre ne gre iz glave :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 sestanka? kwa to pomen? a misl kdo najedat? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 oja zelo mi bodo najedal :xx!: :xx!: dolga zgodba - ampak če povzamem - doma bajta - spodi grofica bakica na 80m2zgori tastari (js ''pobegnila'' pr 20ih)js u fortovem stanvanjutamala pa plonk pr men noče bit ona- itak bi se požrlezdej bi ona doma nardila flat na podstrehi - starci nočjo jo doma, pa nimajo niti keša baje da bi podstreho rihtalin zdej je padla ideja- da morm it js mal domov, pa ona mal u flatona sicer noče tega niti pod raznojs še manj :xx!: :xx!: čeprou bom morala- če nau drugeskratkadrama :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 pošl jih nekam...vpraš jih če se jim zdi fajn preseljevat folk... nej se pa sami preseljo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>pošl jih nekam...vpraš jih če se jim zdi fajn preseljevat folk... nej se pa sami preseljo... ja sej maš prou pol pa pride fotr k men, pa gleda po fletu, pa komentira kwa vse bo blo treba popravt pa spedenat.... pa si mislm - aja, a bejž no?!?! s kerim dnarjem že? sploh pa sej ni nč moje, vsake pol leta so ene drame okol tega in me hočjo izselit... dokler je še moj bivši žvel pr men sva plačvala 50k najemnine (to je bla njegova ideja, ker ni maral bit nekje na stanvanju za džabe, medtem ko je seka brez)zdej sem pač sama ane in mam že tko 40k položnic vsak mesec (brez hrane seveda) in je zanč reku - ja zdej pa nč več ne plačuješ, al kako?!?! joj sej nam nadaljevala, ker bom :xx!: :xx!: pr mojih starcih se mi večkrat zdi, k da sta iz otroškega vrtca ušla - sam zgledata kot starejša občana - looks can be deceiving Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 ja no neki se trudjo pa ne znajo.sej jz doma živim, pa kle plačujem. sam men je to kul, ker mi noben ne more nikol nč naprej vržt. pa mam tud položnice, pa vse si sama plačujem, tud študij... če more it more it... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Komi čakam da grem po mojo miško direkt v šiško... pol pa bomo vidli taka lepa napoved je za dans.. hihi bo treba še kaj vn it... Sredi srede miška Aiwiška ala' Šiška. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 he he he Piko! obvladaš ti tole! dobr si spesnu. si morm zapomnit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. februar 2005 Prijavi Deli 16. februar 2005 sredi šiške miška aiwiška a ? haha dobr se sliši.... ampak v šiški je tolk mišk... če sem prav pošten.... drugje v ljubljani itak nobenih mišk ne poznam... tam pa bi se jih nabralo za množino Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Hvala bogu, da je danes že sreda............ Še 2 dni, pol sm pa doma, pa dlje ajam zjutri! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 heheheheheh spet je sreda tinči kwa si dobr napisala... sem kr mal bolše volje. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 sem že na tem da zamudim prvo uro kok sem poreden hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 ja, sreda je tak fajn dan- že ime ima tako , bolj pozitivno, ki ti da vedet, da si zmagovalec, ker si že na sredini., LEpo sredo, vsem skupaj Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 boščk pobožek!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 a sem že omenil da me bejbike zmeri v sredo pustijo... heh Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> a sem že omenil da me bejbike zmeri v sredo pustijo... hehzakaj pa dejstvo tako negativno sprejemaš? Nebi si rajši postavil tako:V sredo pa zmeri postanem svoboden Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.