Skoči na vsebino

Seksualnost-ženske/moški

borism

Recommended Posts

Znaki ŽENSKE seksualnosti:

-majhna višina(pod 150cm),debela ali suha označuje slabo delo ene od žlez,kar ima za posledico prepirljiv značaj,spremenljiv seksualen temperament,rada uživa v ljubezni,ampak je izpostavljena povečani temperaturi,srčni kapi in diabetisu,

-visoka postava,suha ali elegantno popolna,označuje samo nedovoljno plodnost.Značaj ni nujno,da je zamerljiv,ampak temperament ostaja hladen,

-debelejši obraz in povrhu še rdečkast označuje preveliko aktivnost »tiroidne« žleze,slab značaj in čustvena hladnost,

-suhljat in bled obraz pri ženski srednje rasti pomeni narava,,ki se rada zaljubi in dobrega seksualnega temperamenta,

-če je spodnji del Adamovega jabolka malo povečan pomeni hladen in prepirljiv značaj,

-velike prsi in bradavice so dober znak ognjenega temperamenta;če so pa majhne prsi in vase povlečene bradavice pomenijo znak nemoči in hladnosti,

-trebuh:vsaki velik trebuh je znak slabe plodnosti in dela »tiroidne« žleze.Obenem pomeni slab značaj če je oseba manjše postave,ali indeferentnost,če je oseba obilnejša,

-ženska močnejših bokov pomeni zdravo seksualnost,po večini tudi garantira plodnost…

Znaki MOŠKE seksualnosti:

-visoke rasti(suh ali elegantno popolnjen)označuje umerjeno moč,včasih pretirana čustvenost(razen,če ima manjšo glavo in ramena ter ozke boke).V tem drugem primeru je ponavadi prisotna spolna nemoč,

-dlake,če moški ne dobi do 20 leta starosti,kot tudi brade in brk,so slabost spolne moči,

-hripav in grob glas,tu je beseda o velikem ženskarju,piskav glas oddaja spolno nemoč,

-trebuh:pri njem je značilno,ko začne rasti,s tem začne upadati spolna moč,

-ko začnejo siveti lasje ,po tem je značilno,da začne slabeti spolna moč(tu bi dodal,da je res verjetno bolje,da si plešast,si še vsaj pri močeh).

Torej to sem prebral na www. ,mogoče bo katerega zanimalo-sicer pa malo za šalo,pa malo za res,drugače pa vsak zase najbolje ve,ker tu pa res ne obstajajo neki normativi.

Moral sem nekaj bolj odštekanega napisati ob okrogli objavi,zato se sramežljivejšim opravičujem! x^x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 79
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

BorisM čestitam za tisočico. :palec: .

Iščem se v tem tvojem textu, pa nikakor da se najdem.

Nič od tega nimam. Torej me sexualno sploh ni x?x :sori:

Guest sanjalica

Otožna, pa kako naju lahko razganja, če naju BorisM niti na seznam za sexualnost ni dal x?x x?x x?x

Ta fant sploh ne ve, da se podatki z www. tud dajo prirediti x^x v imenu ljubega miru na forumu x!x x^x x^x x^x

Guest sanjalica

- majhna višina(pod 150cm),- za naju ne drži

- visoka postava,suha ali elegantno popolna,označuje samo nedovoljno plodnost - to ne drži, ker sva obe plodni :xx!:

- temperament ostaja hladen - ne drži...temperament je :onfire: :hepko: xmusicx

-debelejši obraz in povrhu še rdečkast označuje preveliko aktivnost »tiroidne« žleze,slab značaj in čustvena hladnost - tega nimave x!x

- suhljat in bled obraz pri ženski srednje rasti pomeni narava, ki se rada zaljubi in dobrega seksualnega temperamenta - hmm z rahlimi popravki bi se tukaj lahko našli x?x x:)x x;)x

-če je spodnji del Adamovega jabolka malo povečan pomeni hladen in prepirljiv značaj - kakšno adamovo jabolko! Samo jonagold in jonatan... x^x

- prsi in bradavice so dober znak ognjenega temperamenta x:Dx x:Dx x:Dx (no coment x!x ) ;

- če so pa majhne prsi in vase povlečene bradavice pomenijo znak nemoči in hladnosti - nimave!

- trebuh:vsaki velik trebuh je znak slabe plodnosti in dela »tiroidne« žleze.Obenem pomeni slab značaj če je oseba manjše postave,ali indeferentnost,če je oseba obilnejša - nimave!

- ženska močnejših bokov pomeni zdravo seksualnost,po večini tudi garantira plodnost - hmmm xDDx x;)x x:Ix xredx

Kaj praviš Otožna? x;)x

Hvala za čestitke,ampak sploh ni tako enostavno priti do tiste točke,ko ni več greha(razmišljam kot planinec v tem primeru),do tisočinke!

Počasi napredujem,ah bo že,ker nimam nekega cilja po številu klikov,sicer pa že nekaj časa ugotavljam,da ste/smo v redu druščina-malo zabave,malo znanja,torej prijetno z koristnim x!x

Sanjalica,saj si se ja menda našla med lastnosti x?x

Ni mi pa jasno,ali si odgovarjala samo zase ali še za katero drugo osebo.Pa vprašal bi te,kako je bilo,ko te je povabil sodelavec,pa menda ja nisi spet iskala opravičil x?x x!x

Lep večer vsem skupaj :palec:

Borism, a si to prevedel is anglescine?

"tiroidna" zleza, ce je to "thyroid", potem je to po slovensko scitnica.

Kaj pa pomenijo velike prsi? Omenjas samo majhne. Kaj pa ce so tako velike, da je treba modrce po meri kupavati, ker se v trgovinah tako velikih crk (velikost modrca je oznacena s crko, ki gre v vecini trgovin od A do D)???

Špelca,ja to je to-"žleza ščitnica"hvala,pa tudi hvala,ker si me opozorila,sem že dodal oziroma popravil(se opravičujem)glede večjih prsi.

Oprosti,potem si se četila prizadeto,ker sem spregledal?Lep pozdrav v ZDA :palec:

Mick......Nada in vsem ostalim hvala za čestitke,če pa nisi čveka,čveka tako ali tako nikamor ne prideš x!x

Lep dan vsem lunatkom :palec: x:)x

Kaj pa ce so tako velike, da je treba modrce po meri kupavati, ker se v trgovinah tako velikih crk (velikost modrca je oznacena s crko, ki gre v vecini trgovin od A do D)???

Kaj imaš ti iste probleme? x:)x A je možno, da sem končno našla sorodno dušo? x:Ix

Ljudje se sploh ne zavedajo, kako je težko dobit modrc v F košarci.

Moj ognjen temperament pa itak ni vprašanje. x;)x

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

-ko začnejo siveti lasje ,po tem je značilno,da začne slabeti spolna moč(tu bi dodal,da je res verjetno bolje,da si plešast,si še vsaj pri močeh).

HUUU jebemti potli je pa z mano itak konc blo že preden se je začel, ko sem siv.... x:Ix :xx!: grem jutr k frizerju naj me prebarvajo pa če glih na rdeče x:Dx

Kaj pa ce so tako velike, da je treba modrce po meri kupavati, ker se v trgovinah tako velikih crk (velikost modrca je oznacena s crko, ki gre v vecini trgovin od A do D)???

Kaj imaš ti iste probleme? x:)x A je možno, da sem končno našla sorodno dušo? x:Ix

Ljudje se sploh ne zavedajo, kako je težko dobit modrc v F košarci.

Moj ognjen temperament pa itak ni vprašanje. x;)x

Ah, vcasih sem imela tvoje probleme.

Dobri stari casi, ko sem kupovala modrce v velikosti F kar v trgovini. Sicer so bili "nursing bras", ampak, who cares.

Te dni nosim H. In to ze kar kaksen mesec ali dva. Upam, da bomo ostali pri tej crki do konca nosecnosti.

Po porodu bojo sle pa najbrs se malo gor, se bojim...

Glede na velikost (in torej mlecno kapaciteto), razmisljam, da bi kar pustila sluzbo in sluzila denar s prodajo mleka. x:Dx

(Just kidding)

[Glede na velikost (in torej mlecno kapaciteto), razmisljam, da bi kar pustila sluzbo in sluzila denar s prodajo mleka.  x:Dx

(Just kidding)

Spelca, tole bi pri amerih slo za med...kao **organic milk** x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...