Skoči na vsebino

Seksualnost-ženske/moški

borism

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Komentarji 79
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Zdaj pa eno VAŽNO vprašanje za moške:

-Kaj je vaše mnenje o ženskah, ki se dajo dol že po prvem zmenku?

-Jo mate za lahek plen?

-In jo takoj po sexu "vržete v kanto za že poseksane ženske"?

-Ali lahko nastane iz tega daljša veza?

-Kdaj bi morala ženska prvič spati z moškim, če hoče daljšo (DOOOLGO) vezo met?

Mogoče se vam zdi, da postavljam takšna vprašanja, ampak imam neke "čudne" izkušnje in..zato sem radovedna. kaj so vaša mnenja in (mogoče tud) vaše izkušnje....

Thx že vnaprej! x:Dx

"Stopaj po sledi mavrice,

Stopaj za zvoki pesmi

in vsepovsod te bo obdajala lepota.

Po sledi mavrice vodi pot

Iz najbolj goste megle."

Deli na socialnih omrežjih

-Kaj je vaše mnenje o ženskah, ki se dajo dol že po prvem zmenku?

Ga nimam. x:Dx Res. x;)x

-Jo mate za lahek plen?

Ne. Vse je odvisno od marsičesa drugega. Soditi ljudi po enem dejanju je neresno in neodgovorno. x;)x

-In jo takoj po sexu "vržete v kanto za že poseksane ženske"?

Še nisem poizkusil prvo noč sexati, tako da še tudi "vrgel v kanto" nisem nobene. :inocent:

-Ali lahko nastane iz tega daljša veza?

Vsekakor. Tipček pa bejba, zaradi katerih je cel avtobus slovencev zamudil na usodno gondolo "smrti" na Kaprunu, sta poročena in imata otroka. Zamudli so zato, ker sta se dol dala prvo noč in zjutraj zaspala. Ne me za besedo držat, ker je možno, da so samo govorice.

-Kdaj bi morala ženska prvič spati z moškim, če hoče daljšo (DOOOLGO) vezo met?

Po 2eh tednih. Zreli, čustveno stabilni ljudje v tem času vedo, ali iz tega kaj bo, vsaj na krajši rok (od 0.5 do 2 leti) ali celo na daljši rok.

Sicer pa Almira, predalčkanje te žal ne bo daleč pripeljalo. Lahko se daš dolj z ljubeznijo svojega življenja prvo noč in ti nikoli ne bo žal, lahko se greš "po pravilih" z nekom, za katerega se bo čez par let izkazalo, da je bil usodna napaka v tvojem življenju. O tem sedaj lahko razpravljamo seveda v neskončnost, podal sem samo skrajna primera za ilustracijo.

"Trust your feelings, Luke!", said master Yoda.

Všeč so mi vaši odgovori... fajn za razmišljat... :inocent:

Hm... Bobnarjevo mnenje sem že slišala, ampak ne od moškega, ampak od ene starejše ženske (ne bi rekla, da je bila fejst izkušena, mogoče je imela le 2 partnerja v življenju)..

Ampak Rachek...to si ti dobri odgovori! Všeč so mi Tvoji odgovori! :palec:

Še eno vprašanje:

-Kaj mate rajši: če je ženska bolj izkušena (je že mela več moških) ali če je manj?

- In če je že mela več partnerjev (na področju. seks), pri kolkem je meja?

-Sprašujete partnerko, koliko intimnih vez je imela v življenju?

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

:vragec:

kaj pa nej z babo k ne da zhe na prvem zmenku....

kaj pa nej baba z decom, k noche zhe na prvem zmenku.... xzobkox

v koshu zhe poseksanih so pa itaq vse k so zhe poseksane x:o)x

666 zlobijeu:...vse babe je treba dol dat....no...skor vse...(modra misel) x;)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

"Trust your feelings, Luke!", said master Yoda.

x:Dx x:Dx :palec:

Jaz sem strelec.......in imam rad lov x:Ix :vragec: x:o)x ......in to ne lov živali :xx!: :xx!: x;)x .............tako, da.... x;)x

....mi paše, da ne da kar takoj.......tako, da po aakhutovem si z mano dečve nimate kaj počet x:o)x x;)x

Joj, joj Almira....ktera pa pove po resnici........nedolžnost sem zgubla, ker je bil že čas, pol sem z enim hodila....ti si pa tretji......ta najbolj fajn x;)x x:Dx x:Dx In ne gre se tolk za spraševanje, slej ko prej pogovor nanese tudi na to vprašanje......ki pride od enega al drugega............Ma kaj jaz vem......kakšne nedolžne, pa čisto neizkušene že ne bi imel preveč rad :xx!: ...........če pa jo je pred mano že pol MB pa mi tudi ne bi pasalo.... x:Dx.....Meni je npr. tam do enih 10 ....znosno...pol pa se že malo zamislim :eek: :O: x:Dx x:Dx ...al pa tudi ne.....čisto odvisno......bluzim.....danes ne razmišljam več kaj dosti o tem.......razen, če kdo na lnf ne vpraša x:Dx x;)x

Zanimivo.. :inocent:

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

Ne da boš zdaj :V: ...ker je ql, kaj si napisal...

Jaz pa sem se itaq zanimala samo za vaša mnenja....

THX!!! xDDx x:Dx

Stopaj za zvoki pesmi

Iz najbolj goste megle."

Kaj pa ce so tako velike, da je treba modrce po meri kupavati, ker se v trgovinah tako velikih crk (velikost modrca je oznacena s crko, ki gre v vecini trgovin od A do D)???

Kaj imaš ti iste probleme? x:)x A je možno, da sem končno našla sorodno dušo? x:Ix

Ljudje se sploh ne zavedajo, kako je težko dobit modrc v F košarci.

Moj ognjen temperament pa itak ni vprašanje. x;)x

Ah, vcasih sem imela tvoje probleme.

Dobri stari casi, ko sem kupovala modrce v velikosti F kar v trgovini. Sicer so bili "nursing bras", ampak, who cares.

Te dni nosim H. In to ze kar kaksen mesec ali dva. Upam, da bomo ostali pri tej crki do konca nosecnosti.

Po porodu bojo sle pa najbrs se malo gor, se bojim...

Glede na velikost (in torej mlecno kapaciteto), razmisljam, da bi kar pustila sluzbo in sluzila denar s prodajo mleka. x:Dx

(Just kidding)

Modrci F, G, H?....padam v nezavest! (Prav nič fouš, ampak sem mislila, da jih imajo samo v Veliki Britaniji, pri nas pa po obisku pri Fabjanu ali Planinšku!) :huh:

Jah, imata kake probleme pri telovadbi ali teku?

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Še eno vprašanje:

-Kaj mate rajši: če je ženska bolj izkušena (je že mela več moških) ali če je manj?

- In če je že mela več partnerjev (na področju. seks), pri kolkem je meja?

-Sprašujete partnerko, koliko intimnih vez je imela v življenju?

...ne ženske ne moški ne povejo po resnici. Moški ponavadi dajejo vtis, kot da jih je bilo že...ker dobra roba, saj vemo... x:Dx , ženske ponavadi priznajo le polovico, tako da....

Kaj pa če bi šla kar lastne izkušnje nabirat?

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Modrci F, G, H?....padam v nezavest!  (Prav nič fouš, ampak sem mislila, da jih imajo samo v Veliki Britaniji, pri nas pa po obisku pri Fabjanu ali Planinšku!)  :huh:

Jah, imata kake probleme pri telovadbi ali teku?

xsrcx  xsrcx  xsrcx MucaMaca

Pred nosecnostjo sem imela E, ki je ze dovolj da povzroca probleme pri telovadbi, pri teku pa sploh. Razen ce imas zelo dober modrc.

Odkar imam H, nisem se nic posteno telovadila, ker sem "high risk". Edina telovadba, ki mi je bila dovoljena je bila hoja in plavanje. Zadnjih nekaj dni pa se tega ne smem, zaradi zvisanega pritiska.

Pri plavanju je problem, ker je hudic najti kopalke z modrcem H. Vecina kopalk je ukrojenih za B.

:vragec:

kaj pa nej z babo k ne da zhe na prvem zmenku....

kaj pa nej baba z decom, k noche zhe na prvem zmenku.... xzobkox

v koshu zhe poseksanih so pa itaq vse k so zhe poseksane x:o)x

666 zlobijeu:...vse babe je treba dol dat....no...skor vse...(modra misel) x;)x

x!x Mislim ej... taki je kristalno jasno skup ne grejo...

eni bi kr, in tiste morjo tud kr takoj... (pol pa zamera in to, pa okol govorice, ziher je peder ker me ni hotel in tako...)

Meni osebno je takoj vedno blo konec flirta ko je tip kr navalil... sem si predstavljala kolk je že vsega naskočil... da nč kej ni važn, sam da lukna med nogam je.. na prvem dejtu me še kušnat noben ni smel, niti na drugem, kaj šele sex...

ampak sej sto ljudi, sto čudi...

Ker se cenim... x8Dx pa ker se mi neki kr tko, gravža... tud če mi je tip všeč. Moja kolegica je bla včasih nažgana.. in je šla do X tipa, s cigaretom, če ji da en dim.. :o|o: uh.. na tak način stike navezovat, no... sem nehala iz istga kozarca pit k ona, dej probi no, ne hvala, sangria mi pa zdle res ne paše.. x:Dx

Mushi

x:Dx  x:Dx ...napisala si  "na prvem dejtu me še kušnat noben ni smel".........sam pa te mal zafrkavam....in sem ti poslal  x:Xx ........ter ga ( x:Xx ) opravičil....kao, saj ni prvi post (dejt)  x:Dx  :vragec:  x;)x  x:o)x

Meni je v tem oziru prav všeč, da si takšna........ :palec: ....jaz tudi v 99% ne dam na prvem dejtu x;)x  x:Dx  x:Dx

:palec:

Ja, sem vidla ikonco, dejt pa to ni bil.

Evo pa še full strinjanja s teboj...

:palec: :palec: :palec:

Zdej me boš pa zafrknu pa reku na vsakem drugem sem pa dal, če se je le dalo...

hahhaha.........

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...