Skoči na vsebino

Seksualnost-ženske/moški

borism

Recommended Posts

Boris!

Dobro si tole pastiral semlej. Imam še en nasvet, bolj psihološkega in ne fizionomskega značaja.

Če pridete k ženski prvič. Torej jo še bolj slabo poznate in vse to. Pojdite v kopalnico in malo poglejte kakšen lijak ima. Če je relativno umazan, potem je to znak, da je lahko umazana. Če hrani dve ali več že skoraj dotrajanih mil (ne tekočih) je to ponovno znak, da je taka ženska umazana. Priporočam, da popijete kavo in se poslovite. So ap tudi izjeme.

Če vas ženska hoče častit, je to tudi znak, da je manj podvržena posesivnim namenom do moškega.

Če ženska reče, da že dolgo ni, ter da ne ve kako bo šlo, potem se lahko obrnete in greste. Te so ponavadi bogu podvržene in v postelji jih je strah, da bi jih ta videl.

Če vam pošlje sms in s tem pove, da jo pokličete, ker nima na kartici, je to isto znak, da jo izbrišete iz seznama. (Razen če slučajno ni brez kvote na kartici in jo poznate že dobro.)

Isti tip žensk naroči neko pijačo na ukaz preden jo sploh vprašate, kaj bo spila.

Andres

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 79
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ej, men je blo vedno zoprno, če mi je moški plačal pijačo (pa sem kar mal posesivna včasih)..... Sem vztrajala da deliva stroške.... Sedaj se je to malo spremenilo x:Dx

Pa tisto o umazanem lijaku v kopalnici..... hmmm, glih danes zjutraj sem ga gledala, da ga je potrebno spucat.... pa se imam za dokaj čisto žensko x:Dx x:Dx . x;)x

Drugače pa so me vedno odbijali narcisoidni moški, ki je pristopil do tebe s kakšno tako zastarelo frazo s filmov kot npr: "Nekam znane so mi te tvoje oči,. A se nisva enkrat že zlo bliz gledala :eek: !" al pa še huje:" Nekaj mi je padlo v oči, dej poglej prosim, če si ti notri :eek: !" Če bi nagonsko reagirala, bi ga kar treščila z eno stvarjo.

Rada imam bolj diskreten, nežen pristop, spontan s pogovorom!

Narcisoidnost me res razkači!

No, vsak po svoje x:Dx x;)x

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Dama... to mi zveni nekaj tako popolnega. Nikdar se nisem imela za damo.... Imam se za sipmatično x:Ix .

Je pa res, če sem zadovoljna sama s seboj (vizuelno) se počutim nekoliko bolj samozavestno in s tem usmerejeno bolj v svoj ego. Potem se pustim častiti (kar naj plača, si mislim x:Dx x;)x - vendar čist to nisem jaz, še vedno me nekako peče vest, ker si to dovolim. :eek: x:Dx

M. H. Alderson

Ah, kaj pa vem...jaz si prvič vedno pustim plačati...brez slabe vesti...zato pa sem previdna pri naročilu...in ne sekam po najdražjih stvareh...

Nekako se prilagodim...njegovemu naročilu...

Andres...kako imaš prav...jaz vedno sodim po kopalnici...in Wc-ju...vse ostalo...me ne gane...

Astra

Per aspera ad astra

Če te bo prevečkrat pekla vest, boš še zbolela :sori: saj je prav, da nisi izkoriščevalna....hja nočeš biti "dama", saj "baba" pa tudi verjetno ne, daj se malo spoštuj, saj ne govorimo o graščakih x:o)x  x;)x

Maš čist prav..... tud jaz bi drugemu tako svetovala.... Fora je v tem, da se tega dobro zavedam, le spremeniti na sebi je tako dolgotrajen postopek.

Pri meni gre tako počasi... Verjetno to izvira nekje iz otroštva...

Lep pozdrav x;)x

M. H. Alderson

Če te bo prevečkrat pekla vest, boš še zbolela :sori: saj je prav, da nisi izkoriščevalna....hja nočeš biti "dama", saj "baba" pa tudi verjetno ne, daj se malo spoštuj, saj ne govorimo o graščakih x:o)x  x;)x

Dam ni več. Naziv dama in dobesedni pomen te skupine svetovne populacija naj bi po neki logiki pobrala emancipacija.

So pa še ostali gentlemani x:Dx x8Dx .

Andres

Boris!

Dobro si tole pastiral semlej.  Imam še en nasvet, bolj psihološkega in ne fizionomskega značaja.

Če pridete k ženski prvič. Torej jo še bolj slabo poznate in vse to.  Pojdite v kopalnico in malo poglejte kakšen lijak ima. Če je relativno umazan, potem je to znak, da je lahko umazana. Če hrani dve ali več že skoraj dotrajanih mil (ne tekočih) je to ponovno znak, da je taka ženska umazana. Priporočam, da popijete kavo in se poslovite.  So ap tudi izjeme.

Če vas ženska hoče častit, je to tudi znak, da je manj podvržena posesivnim namenom do moškega.

Če ženska reče, da že dolgo ni, ter da ne ve kako bo šlo, potem se lahko obrnete in greste.  Te so ponavadi bogu podvržene in v postelji jih je strah, da bi jih ta videl.

Če vam pošlje sms in s tem pove, da jo pokličete, ker nima na kartici, je to isto znak, da jo izbrišete iz seznama.  (Razen če slučajno ni brez kvote na kartici in jo poznate že dobro.)

Isti tip žensk naroči neko pijačo na ukaz preden jo sploh vprašate, kaj bo spila.

Andres

oprosti, ampak meni je tole kr neki.... xrolleyesx

kaj pa, ce sem bila na sluzbeni poti en teden, pa je moj prijatelj pri meni prebival, ki mi je macko pa roze hranil? pa je svojo dotrajano zajfico prinesel k meni in jopozabil, kot je tudi lijak pozabil umit?

kaj pa, ce mi pase placat komu pijaco, ker sem ravno dobila povisico danes, pa sem dobre volje?

kaj pa, ce ze dolgo nisem, pa sem pac malo zivcna, pa to pac doticnemu povem? pa nisem niti krscena?

kaj pa, kaj pa... itd.

meni grejo pa na primer na zivce moski, ki namesto mene narocajo, pa drugim razlagajo, kaj in kako bi jaz...ma ja, ne vem...tezka psihologija tole.

bi vseeno predlagala, da si fantje in dekleta vzamejo malo casa, da se spoznajo, rajsi opazuj ljudi sproti, kot, da si obremenjen z nekimi kvazi psiholoskimi napotki za turiste... :eek:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Če te bo prevečkrat pekla vest, boš še zbolela :sori: saj je prav, da nisi izkoriščevalna....hja nočeš biti "dama", saj "baba" pa tudi verjetno ne, daj se malo spoštuj, saj ne govorimo o graščakih x:o)x  x;)x

Dam ni več. Naziv dama in dobesedni pomen te skupine svetovne populacija naj bi po neki logiki pobrala emancipacija.

So pa še ostali gentlemani x:Dx x8Dx .

Andres

x:Dx x:Dx

gentelmani, ki bodo po moji kopalnici stikali ze na prvem zmenku... x;)x x:Dx

(pa po moznosti se pustili wc dvignjen, ko opravijo svoje... :vragec: :inocent: )

Kdo lahko spremeni svet?

ma ni panike...saj v bistvu ljudje, ki bi jim bila jaz potencialno vsec, niso tipi, ki bi tako na hitro zakljucke delali-ker meni taki ljudje niso vsec...tako, da...naravna selekcija, po definiciji x;)x

saj tudi jaz opazim umazani lijak, pepelnike, ce je kdo prevec posesiven...itd, seveda, samo ne sodim tako na hitro, to sem mislila reci.

mene nasplosno motijo...posplosevanja.... x;)x x:o)x

Kdo lahko spremeni svet?

Hja jst zadnje čase odkrivam da so device velik bolj seksualne kt škorpijoni, vsaj kar se tiče žensk, pa telesnosti, manjka vsa erotičnost in to, ampak seks je, tam, zdaj me bodo seveda astrologi nataknli na kol in pojedli kot prasca, ampak ful zmedeno mi delujejo tale tradiconalno seksualna znamenja.... no tole glede naslova... drugo pa še pride

Dama... to mi zveni nekaj tako popolnega. Nikdar se nisem imela za damo.... Imam se za sipmatično  .

to me spominja na to ko sem rekel bivši, ala da ni dama, jebemti me je napizdila....., hehe, po telefonu, če bi blo v živo bi kako pokasiral, je pa res da imel sem za časa mojega življenja čast spoznati smao eno damo, ki je bila res dama, in se je tako vedla tako izgledala in tako delovala in vse naprej, hja mrbit ji moram kaj pisat, ;) Ta je bla pa res, no sej so kake dame velik starejše od mene, ampak take ne štejejo, relano je trenutno stanje ful hudo, ala že dolgo nikjer nobene, ... sicer pa je to blazno težko, velik težje kot biti gentelman, al karkoli, za to rabiš sam čas in denar, pa mal dobre volje, za damo pa rabiš čist specifično dostojanstvo pa to, tega ne vgrajujejo v ženske več serijsko, je pa en dober primer angleška kraljica, v mladih letih... bi pa rad videl kaj kako damo spet po doglem času...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

meni grejo pa na primer na zivce moski, ki namesto mene narocajo, pa drugim razlagajo, kaj in kako bi jaz...ma ja, ne vem...tezka psihologija tole.

:palec:

:fiju::fiju::fiju:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:palec:

:fiju::fiju::fiju:

Hm, mene pa razpizdi, ko kakšna "prijateljica" pokliče, če greva kaj spit...

Plačam pa jaz... heh... :xx!: xrolleyesx

Jaka emancipacija... kmečkih deklin, ki bi dame rade postale...

Slišala eno dobro razlago

Če so okoli tebe sami bumbarji, vprašaj se kaj si potem ti oz. v tvojem primeru Bobnar, če te kličejo same kmetice v pričakovanju na zastojnkarsko pijačo.......

Pri meni je vedno pravilo, da plačam gostu naročilo jaz, ne glede na to kaj je naročil. Če povabim jaz, pravila jasna, če povabi kdo drugi, lahko tudi jaz, me ne moti ali pa by dutch, vsak svoje. Odvisno od dogovora, situacije, osebe......

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Materinskih nasvetov ne talam iz enega samega razloga, ker mati nisem.

Je pa nekak že posplošeno, da se odzivaš :xx!:

Se mi tudi ne dopade klasifikacija, ki jo uporabljaš...mi ne potegne na nekega gentlemena

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Čemu pa to?

Za tebe sem opazila, da se odzoveš na moje poste z :xx!: ali pametnjakovička ali materinski nasveti ali da mi kaj manjka etc.....se mi zdi škoda porabljat kisik na to temo s teboj.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...