pokowc 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Materinskih nasvetov ne talam iz enega samega razloga, ker mati nisem.Je pa nekak že posplošeno, da se odzivaš Se mi tudi ne dopade klasifikacija, ki jo uporabljaš...mi ne potegne na nekega gentlemenaNE PUSTI SE MOTIT ..mora se naučit žensko cenit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 http://www.gape.org/sonce/svetpogovorov/vzivo/chat/images/smilies/kissing.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 zdaj me bodo seveda astrologi nataknli na kol in pojedli kot prasca, ampak ful zmedeno mi delujejo tale tradiconalno seksualna znamenja Uh, njamm, , jaz bi TISTI del, lepo zapečeno hrustljav... MucaMaca... pač malo škorpijonasta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. februar 2004 Prijavi Deli 29. februar 2004 Ahjej, Ne me basat, je omenila Marsa tole temo, pa vidim da sem js pisal nazadnje.... brrr Hja no tradicionalno seksualna znamenja so od takrat zelo izboljšala vtis... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.