Skoči na vsebino

Pisava&dolžina življenja

borism

Recommended Posts

PISAVA in dolžina življenja:

Dolgo in kratko življenje(glede na pisavo):

povprečna pričakovana dolgost življenja:

Se spremeni za

- +15 let………………če je pritisk na pisalno površino močan,

- -10 let………………če je pritisk na pisalno površino rahel,

- +10 let………………če je pisava zbita,

- -10 let………………če je pisava široka,

- +30 let………………če je v glavnem,v srednjem pisalnem območju,

- -20 let………če so poteze,ki segajo v zgornje ali spodnje pisalno območje zelo dolge,

- +35 let……………….če je pisava zelo enakomerna,

- -20 let………………če je pisav zelo neenakomerna,

- -10 let……če so male črke,ki so praviloma v srednjem pisalnem območju zelo visoke. xDDx

Deli na socialnih omrežjih

:huh: Tule pa rabim pomoč tršiče Matejke. Pri dveh različnih načinih pisanja ... potem pa tole seštevanje in odštevanje mi dela preglavice ... :wacko: :blink:

x;)x x:)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

- +15 let………………če je pritisk na pisalno površino močan,

- -10 let………………če je pisava široka,

- +30 let………………če je v glavnem,v srednjem pisalnem območju,

- -20 let………………če je pisav zelo neenakomerna,

+15 let ? hehe jaz jih mam že 19 nekaj je s to metodo hudo narobe.... :) ehe šalo na stran, kolk je v sloveniji pričakovana življenska doba tam 65 let za tipe? no torej plus 15, 80 ni slabo, nekaj takega bo celo res statistično naj bi umru tam leta 2069... hm sam moja trenutna ljubezen, pa šele 2080... pa še nekaj... let, hja, life is good...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 7 months later...
90 let, če je mišljeno vse skupaj, je cool,če pa +90, je pa malo too much! :wOOt: xg:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Opažam, da v času interneta ljudje vse manj pišejo lastnoročno, kaj vem, ali je to dobro ali slabo :8):  xrolleyesx

Slabo...napiš esej na roko...sej ti odpade... x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pismu, jaz res zelo malo pišem brez tipkovnice x:Dx, sem in tja kaj v dnevnik pisnem, pa če kako zadevo študiuram, sem motorični tip človeka, pa si najbolje zapomnim zadevice, če si delam izpiske. Drugače pa ja, Comic Sans x:Dx x:o)x x:Dx , kok je to podaljšano življenje?
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

minus 20, ce pise oseba zelo dolge vijuge bodisi v zgornjo ali v spodnjo linijo... :eek: :sori:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
minus 20, ce pise oseba zelo dolge vijuge bodisi v zgornjo ali v spodnjo linijo...  :eek:  :sori:

Jaz sem pa ravno Comic Sans uporabil pri ponatisu knjige :eek:

Saj ne verjamem v tegale... kaze na moc in strast, to je ze OK. ;)

Pa tudi na dramatiziranje najbrz kaze.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tamara, kaj nimaš nekih načrtov za prihodnost :eek:  x;)x

Borism, res se izogibam načrtom in stremenju za nekimi cilji. Raje skušam živeti čimbolj v sedanjosti in uživati zdaj in tukaj..., se veseliti tega, kar počnem, imam, doživljam ta trenutek, ne pa, kar bom počela, imela, doživljala enkrat v prihodnosti. Puščam se presenetiti, presenečati... x;)x

Ne vem pa, ali je to dobro ali slabo. xnckrivx Meni nekako odgovarja tak "stil".

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...