Ruby72 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Dobro jutro Majica! Podajva si roke in zapojva si skupaj . Se strinjam s tabo glede gorecih cistilcev. Poleg manicnega ciscenja gre v kompletu tudi togost; :xx!: Vetrine in omare polne lepih jedilnih servisov, kristala, in pribora, kar se seveda NE uporablja, ker je s tem prevec dela-pomivanje prej-in po uporabi in se to spara za prihod bog-te-pita-koga. Pri nas doma pa damo take zadeve takoj v obtok . Dobro :o|o: , ze veckrat sva kupila kaksen servis ali komplet kozarcev, da bodo ja vsi enaki ko pridejo gostje... , no, potem pa je zelja po novih in lepih glazih ali kroznikih prevagala in sva si se zmeraj postregla v njih Res pa je tudi, da se pri nas veliko tega porazbije... , pa kaj, zivi smo in tudi to je del zivljenja. Ko imamo od vsakega servisa samo se po kaksen kos, pa kupimo druge! Sicer pa mislim, da tako pocnejo vsi, sicer bi industrija kozarcev in kroznikov ze davno propadla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Cosma...Rubi...se bomo dobile in družno svinjale in NE-pospravljale... obema... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Pa eno fajn torto za naju majica ...Ruby pa po občutku No, da ne bi jaz zdaj nekaj o nesvinanju.....še ne 2 tedna nazaj, smo šli na večerjo, vse nekaj hoch pa to...jedli smo japonsko in ker nisem ravno virtuoz z palčkami mi pade en sushi dol z palčk in špljoc na krožnik pred menoj, ki je slučajno imel še nekaj omakice. Kriza ful. Sem zgledala, kot da me je nekdo **na lahko pobruhal** hehehhe, sem se potem na tole fejst hecala, kako prikriti. Hotel je bil pa kot zanalašč čisto poln....no ja ven sem šla bolj čudno, pa ko mi je natakar želel, pomagati obleči jakno, sem mu jo kar iz rok vzela in me je mal čudno ....po moje si je mislil, da sem kr tm ena kmetavza No sej so me vsi zafrkavali zaradi tega, pa še meni se je zdelo komično...kao ful finesa, vse na iber napedenan, jaz pa hodim okoli, kot da me je kdo pokozlal med samimi nafurflanimi gosti ...ja kaj čmo...če ne znaš biti fin, nič ne pomaga Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Cosma...absolutno sem ZA TO, da greva na torto...če si ti...pa še kdo... Palče so včas bla moja slabost...sem se navadla...trma... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Torte x!x A je kdo omenjal torte Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 ja...s cosmo greva na torte...se pridružiš... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Za torte (in fejst lunatice) anytime Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 komi že čakam... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Jaz bi tudi tortico?! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Jest pa kremšnito ... Sam contesa se mi zdi, da medve nekak ne spadava med zaslužne za tole tortico, morva drugo skupino ta pospravljalnih narest za tortice , al smo tut taki vabljeni Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Upajva na povabilo, drugače bova šli pa sami, pa še kdo se lahko priključi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Najbolje, da se tortoljubci združimo Z Majico, sva nič hudega sluteče včeraj, začele onesnaževat že druge teme o sladkostih, ah ženske Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Saj sem vedla, da bo tkole , lahko pa ti Contesa spečeš tortice, jaz pa vse pomijem . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 jez takoj za druženje s torticamicontesa cosmacoccinellejanja k...pa se kdokdaj Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Saj sem vedla, da bo tkole , lahko pa ti Contesa spečeš tortice, jaz pa vse pomijem .O super Janja,potem moramo biti še soglasni glede okusa! Ali pa, če gremo k Viki-ju v Trnovo, ima dobre torte! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 jez takoj za druženje s torticamicontesa cosmacoccinellejanja k...pa se kdokdaj Hm, ta teden težko, delam po cele dneve, po prvomajskih sem popoldne, ko ste verjetno druge frej, še najbolje, kakšna sobota? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 V glavnem se lahko prilagodim... samo v petkih popoldan ne bi šlo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Pujska ma divje urnike, pa s kmetov, tko da vas bo virtualno spremljala . Posodo mi lahko pa po kakem lojtrniku pošljete pomit . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Urnike na plano...pa v dogovor... se oglasim...Sama imam časa na pretek... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Jaz sem tudi ok , glede časa, rahla odstopanja sem in tja, drugače pa lahko tudi dopoldne.Pa še bolj prav mi je, če je drugi teden, ker ta teden, še trmasto vztrajam ob župi Tortoljubka Cosma Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Kaj pa v torek,4.5. dopoldne-bi mi zelo pasala tortica namesto kosila! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Malomarnost! Zdaj, v tem trnutku. Lena sem...od moje lenobe okrog mene vse smrdi... Jaz pa še vedno sedim....in berem in pišem in.... Eh...Sanjačica...ne sanjaj!...dvigni rit in na delo :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 Ali pa, če gremo k Viki-ju v Trnovo, ima dobre torte! .Zdele si me spomnila Contess, da je butik tortic Viki˝ izgubil tisto punco,ki je zooglenela v avtu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 A res, to pa nisem vedela! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. april 2004 Prijavi Deli 26. april 2004 no ja ,sam povem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.