borism 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 ČETRTEK je dan strelcev, verjetno zaradi njihovega vladarja Jupitra, kar pomeni,da je to lahko dan užitkov, praznovanj in oblasti nad drugimi(ne to izkoriščati)…..Slovenci pa kot zanimivost, za četrtek ne pomislijo na nič vražjega. Ob četrtkih se je najbolje izogibati umiku v samoto,- obiskovanju žalostnih krajev in ljudi,- odpovedovanju pijači(da ne bo sedaj izgledalo,da koga nagovarjam) in postu(za to je petek),-popravilom pri hiši in posebno v zvezi z elektriko,-ni se priporočljivo sprehajati v dežju… Je pa četrtek zanimiv za:- sprave in sodbe,- praznovanja, užitke,- za ustvarjanje in razmnoževanje,- za želje, srečo in zaobljube…. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 a nima marsa neki tacga kokr takle dnevno-tedenski horo®skop na prvi strani.... 666 zlobijou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Zame je četrtek odnekdaj tak simpatičen dan; večina delovnega tedna je mimo, vikend pred vrati in lahko malo bolj sproščeno zadihaš. Saj ne da bi to imelo kaj opraviti z vladarjem mojega horoskopa Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 ma chetrtek je tkole na prvi pogled chetrti...hehedrgach pa mnogo zlo u redu...zjutri CZ, zvecher JRS, pol pa she ferajnski zhur.... 666 -ou....tralala...... .......hopsa...sa Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 v pričakovanju petka je minil tale četrtek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 hmmmmm....v prichakovanju smrti,lahko mine celo zhivljenje.... :xx!: 666 -ou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 jaz tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 tudi jaz Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Četrtek je super, ker je potem petek. Samo zato. ( A ni Plavi orkestar nekoč davno pel ".. a nedelju smo mrzili zbog ponedeljka...). Nekako v tem stilu, sam' da četrtek "ne mrzim". Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Včeraj sem glih na tole temo razmišljala. Da je tudi meni v bistvu četrtek zelo ljub dan, kljub temu, da nisem strelka - ustrelim edin kakšnega kozla kdaj pa kdaj. Tak nice dan, samo še petek, potem pa ceeeeeeeeel vikend frej. KAj počnem? Običajno kakšno vrstico meni ljube knjigce preberem, tko kot praktično vsak dan. Pa Prjatle rada pogledam. So mi tako simpatični, večkrat pomislim,da smo v bistvu rudi mi ena taka fajn mešanica - polno smeha in zelo zelo različni Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Četrtek mi je zelo ljub, ker mu sledi petek! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Oooooo......long time no see mrs. Contesa ....pozdravljena spet med nami Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Hvala,Mick! Višja sila mi je preprečevala prijeten klepet z vami! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. december 2003 Avtor Prijavi Deli 11. december 2003 Ja, danes je en takšnih pozitivnih četrtkov.....vse gre naprej tako kot je treba.....vsem želim isto Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 res je ,jaa.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. december 2003 Prijavi Deli 18. december 2003 Nadvse prijetno, v pričakovanju zadnjega delovnega dne v tednu..... Danes je spet eden izmed četrtkov, povrhu vsega še sončen dan, igriv in jezikav, kaj čmo lepšega ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2004 .....prijetno, kar tudi drugim želim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Tale četrtek je prav super, sneži, je kot v pravljici tukaj pri nas. Sicer pa tak prijeten zaspan dan Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 razen redkih izjem, imam zelo rada četrtke. ob četrtkih se počutim odlično. saj se danes tudi, le da bi dodala še večji ščepec spanja, potem pa en dober čvek in za sladico žur. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 tak lušten četrtek - za skoz okno gledat, kako sneg naletava Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Preživljam ga opazovana, pa še zgodaj zjutraj me je mučil zobozdravnik........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 v četrtkih, hehe končam faks, in grem domov čez vikend, tko da recimo temu dokaj dobro.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Kaj pa internet, ga kar s sabo nosiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2004 ....kar tako naprej, HVALA za takšen četrtek Veneri...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Cas gre z vsakim drugace: z nekom v korak, z nekom v teku, z nekom v zaostanku in z nekom stoji. W. Shakespeare. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.