žaža 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ...khm... sta pa itak že tle gor spedenala smo vidli... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Četrtek je en prav poseben dan!Ampak saj je vsak dan v tednu poseben.Ne, ne poseben. Vsak dan ima svojo vlogo in namen. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ...khm... sta pa itak že tle gor spedenala smo vidli... To je pa tut vse na to temo trenutno Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ajaaaaaaaaaa joooooooo žaža .... http://smilies.jeeptalk.org/contrib/ruinkai/biggrindaisy.gif Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Pozdravček.... pol četrka je že mimo.... in če bo druga polovica tudi tako pestra in lepa ... kaj bo šele jutri ko bo petek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2004 Avtor Prijavi Deli 16. september 2004 Ojla! Kar v redu, delovno in sedaj izklop, menda me ne bo potegnilo, da bi se še iz neta izklopil, lep preostanek četrtka vam privoščim, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 No kar fajn, zaenkrat, neki malega v službi naredila, zdej sem loh pa spet mal več tule, zaenkrat . Upam, da bom končno spet mal svinjske energije dobila nazaj, da bi si še kaj od popoldneva in večera naredila, moram danes malo ven s cyberčkom baterije sfilat, to mi vedno dobro dene . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 a je že? Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 :o|o: Tok gre hitro teden :o|o: Cez ene 20 minut se bom odlepila od racunalnika in sla plavat...pol mam instrukcije, pol pa spat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Repo kuham. Pa jem tud. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Repo kuham. Pa jem tud. jaz bi tuudii reepooo Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. september 2004 Avtor Prijavi Deli 30. september 2004 Vsega po malem, kar zadovoljiv dan....http://www.my-smileys.de/smileys1/aola.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Vsega po malem, kar zadovoljiv dan....http://www.my-smileys.de/smileys1/aola.gif nekak tko ,ja Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 Repo kuham. Pa jem tud. jaz bi tuudii reepooo Kva pa nis prej rekla? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 ja en krasen četvrtek Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Se popolnoma strinjam...čeprav sem rabla pol ure da mi je tale mala gnida od računalnika zalaufala....ampak...ni panike....kava popita, čik pokajen.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Skratka ogreta na delovno temperaturo . Fajn tale četrtek, na splošno obožujem četrtke, k je pol sam še petek, pol pa vikend . Nekaj malega že postorila, nekaj še bom, pa čimveč tule posvinjala . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 En lep četrtek vsem skupaj!!!! Četrtki so res fajn... ker veš da je potem že petek! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Jp, še vedno moj najljubši dan , glih zato, ker veš, da je potem semo še petek . V službi bila kar pridna, no pa pač potem doma ne bom Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 Moraš pa ja biti tudi doma pridna Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 He he he, bomo še videli Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2004 Avtor Prijavi Deli 11. november 2004 ...delovno, za sedaj, želim vam uspešen četrtek Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 thx Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 Prav super se je začel ta četrtek. A ste se spomnili, da je danes Martinovo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.