keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 js tud, js tud! k bosta šle dejta no še mene porufat, ajprou Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 a nisi ti samska? pol greve lahk midve kadar koli? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>a nisi ti samska? pol greve lahk midve kadar koli? oja zelo samska tko de kr predlagi... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 maš jutr cajt za pivičko? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> maš jutr cajt za pivičko? a seveda ti pošlem telefonsko na os... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 he he he... jz pa lih v ribicah jokam, kwa mi ne odgovoriš... zmenjeno.... juhuhuhuhuuuuu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he he... jz pa lih v ribicah jokam, kwa mi ne odgovoriš... zmenjeno.... juhuhuhuhuuuuu sm wuidla ja šefla iber tečna dons, pol pa ne morm glih non-stop na forumu viset - na žalost Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 moja je pa zbolela... je šla včeri prej dam... dons je pa ni... prvič odkar delam (več k en let) je na bolniški...majka... mam non stop pisarniški sex noge na mizo, narazen in se mi jebe, kdaj bo kej narjen Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 MENI PA TKO DOGAJA PA SE DRUGE MEŠAM S TEM Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>moja je pa zbolela... je šla včeri prej dam... dons je pa ni... prvič odkar delam (več k en let) je na bolniški...majka... mam non stop pisarniški sex noge na mizo, narazen in se mi jebe, kdaj bo kej narjen Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>moja je pa zbolela... je šla včeri prej dam... dons je pa ni... prvič odkar delam (več k en let) je na bolniški...majka... mam non stop pisarniški sex noge na mizo, narazen in se mi jebe, kdaj bo kej narjen Blagor teb... Moja pa skoz tle okol straši... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 moja je tud končno šla mau ven, sm jo že komi prenašala, matr je bla tečna dons :xx!: zdej mam pa tud js noge narazen Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 kašn četrtek :OO!: no ja. bo ostal v spominu. jutr zvečer bi mogoče vseen šla na pir. po moje bi prov pasu. če ne bom čist crknjena od vožnje.... tale štajerska sploh ni tok bliz kokr pravjo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>kašn četrtek :OO!: no ja. bo ostal v spominu. jutr zvečer bi mogoče vseen šla na pir. po moje bi prov pasu. če ne bom čist crknjena od vožnje.... tale štajerska sploh ni tok bliz kokr pravjo... elloou!a na štajerki konec prideš? zglasi se tukaj kaj, na piru enga,dva zlatoroga.. ej, saj LJ. je coll. včasih je zakon, da vidiš sam folk in mesto. da bi živel tam, pa se bi moral konkretno navadit na sam beton.. vseeno še imam nek priteg v svežo naravo, dreves, in nekam kam lahko greš brez vsakeršnegakoli stika z kao civilizacijo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 Marsikaj v načrtih.... , želim vam en prekrasen četrtek s srčkom zunaj in znotraj, uživajte... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 kok men v moji betic dons dogaja... hehehe bo še zanimiv četrtek! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ja sej meni tudi Joj sem zmatran, pa še mojka ma govorilne ure, jaz pa imam plesne za valeto do 6 Joj bi se moral učit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 Vse laufa 100/h.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 danes sem dan preživel na plsenih vajah joooj me nogice bolijo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes sem dan preživel na plsenih vajah joooj me nogice bolijo Kaj nimaš nič kondicije.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 ne ker bedak vse zajebe in mi se mormo seveda s5 vse učit Hvala bogu, smo kadetski marš gotovi, zdej pa še samo angleški valček pa fertik Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 in mam kondicijo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne ker bedak vse zajebe in mi se mormo seveda s5 vse učit Hvala bogu, smo kadetski marš gotovi, zdej pa še samo angleški valček pa fertik Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 btw, boris, zakaj pa tvoje slikice nikjer ne vidim? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2005 Avtor Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>btw, boris, zakaj pa tvoje slikice nikjer ne vidim? Saj vidiš dve pikapolonice, ne rabim še dodatne reklame Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.