Skoči na vsebino

Četrtek

borism

Recommended Posts

• Komentarji 271
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 3 weeks later...

upam, da ga res ne bo. več (snega)

narobe sem napisala: menjala gumo pri avtu x:Dx . je šla u franže, pa ni blo kaj x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Danes mi je šinilo po mislih predvsem.....pa je to sploh mogoče, da je jutri že petek? :eek: ........bemu......saj je fajn, da je jutri petek, sam čas pa tolk hitr beži........skratka.......čas je šprinter  x:o)x  :sori:  x:Dx

jejeejeje....

kar se avtov tiče... gumo še kak moški tud ne zna menjat..

tko da amis :palec: , je pa tud stvar tistih sf.. ključev, ki jih zraven avta dobiš, pr mojem ex avtočku je že bil tak švoh... tega še nisem probala.. ni mi tak problem gume menjat pa avta dvignat in šraufu dol dat, sam ko bi mi kdo rajfno snel, da si vse nohte ne polomim..... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

ah babe babe... x;)x

Mushi

sem mela slučajno na kratko postrižene nohte x:Dx , pa nobenih rokavic.............situacija ful komična...........oblečena v dolgo krilo in svetlo modre čevlje............pa menjala gumo..........scena x:Dx x:Dx x:Dx

tak lep paradoks..........ah ja, pa še to x:Dx pred pokopališčem x^x x^x x^x

• 4 weeks later...
Guest sanjalica
četrtek preživavljam v upanju, da čim prej mine, in z molitvijo na ustih, da bo petek lepši kot četrtek..... x:)x

Guest sanjalica

jp x:)x ...; kaj čem, ti planeti v rikvercu so me čisto zdelali...

namesto da bi me razganjala pomlad, so vsi planeti na meni in me dušiiiijo............. x:px :xx!: ... bljak pa taki dnevi............

hmm...komaj čakam, da se "stanje izbljša" in da pridejo dnevi "povoženih makaronov"...potem bom že na konju................

p.s. coccinelle...saj se ti (upam!) pridružim v razpoloženju... (pstt...samo da Marsa napiše nov tedenski razpored :o|o: x;)x )

Ob četrtkih ponavadi pridem domov... Razen ta teden, ko je itak vseeno kater dan je. Če bo nasledn četrtek tud tk lep kot je bil tale, pol bo kr gut.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

• 3 weeks later...

hm kar se mene tiče so mi četrtki od nekdaj ful simpatični ....razen redkih izjem....neka posebna energija...saj res kaj je že četrtek :eek: ....dan katerega planeta....se kdo spomni

...edino zgleda, da me ob četrtkih daje pozabljivost....nekaj me mora ob vsej obilici resnih in bolj odpuljenih idej.....hm...če prav pogledam...vznemirljiv dan x:px :2src: x:Xx x^x x:o)x x;)x

• 2 weeks later...
ta četrtek sem vstal z vsemi štirmi, in se odkotalil po dveh kolesih na bližnji hrib, in se zapeljal nazaj. dobr da sem bil fajn oblečen, in edin jupitrov dan lahko ublaži moje neverjetne sanje... I do not believe in faith that falls upon a man, but i do believe in a faith that falls upon a man unless he acts. J.F.K. ne vem če je do besede natančno ampak to bo od zdej naprej moj moto...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...