žaža 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 ... danes me je svinjica že takoj razveselila....je prinesla čajčke .... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 kakšne je pa prinesla. sej je neki omenjala, da naj bi jih šla včeri kupit. In kakšne je prinesla? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 hmmm, vem da je en rdeča pomaranča , za ta drugega pa ne vem Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 mnjamsika Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Hi hi hi, zjutraj vstala, dragega z viličarjem spravila v luft . je že utrujen od službe, sploh ker zadnja 2 meseca zaradi bolniške sodelavca in dopustov dela dostikrat po 12 ur, pa tudi vikende, pa še vožnja gor in dol 2 uri vsak dan, ni čudnega, da je zmahan . Mu res prav privoščim malo oddiha, pa spanja, pa nenaglice, pa sebi jasno tudi . No sem ga shecala, da je predzadnji dvig ob nekrščanski uri , pa je nekak šlo. Mene je zjutraj zunanji računovodja napadel, da rabi določene zadeve . Nekak sva našla vse, meni je pa ukradel jutranje fwd šal, pa čekiranje foruma . Eni se pač znamo razvajat . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Dobro jutro!Jz sm se pa zbudla čist popikana in mam take bule in me tok srbiiiiiiiiiiiiii.......... :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Mogoče maš pa kakega komarja ali dva.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Nism mogla spat Sem se zbudila ob pol sestih, sla laufat s psom, pojedla...nekaj minut gledala v zrak, potem sem se sla pa kar ucit mal...zdej bom kle do kosila..potem pa v banko :xx!: neki nalozit...pol pa se mal ucit...in ajde, to je moj razburljiv cetrtek :o|o: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 držim pesti da bo izpit narejen! (sej se učiš za kašen izpit, ne?) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Ja. Sej je sele septembra..ampak pocas morm... Tenks Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Skoooooooooooor vse službeno že za menoj, samo še kozmetični popravki , potem pa akcija in sam še enkrat spat pa dopustek Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 ....MAH ZAME JE PA EN GNIL ČETRTEK TOLE...BO ŽE BOLJŠE :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2004 ČETRTEK je dan strelcev, verjetno zaradi njihovega vladarja Jupitra, kar pomeni,da je to lahko dan užitkov, praznovanj in oblasti nad drugimi(ne to izkoriščati)…..Slovenci pa kot zanimivost, za četrtek ne pomislijo na nič vražjega. Ob četrtkih se je najbolje izogibati umiku v samoto,- obiskovanju žalostnih krajev in ljudi,- odpovedovanju pijači(da ne bo sedaj izgledalo, da koga nagovarjam) in postu(za to je petek),-popravilom pri hiši in posebno v zvezi z elektriko,-ni se priporočljivo sprehajati v dežju… Je pa četrtek zanimiv za:- sprave in sodbe,- praznovanja, užitke,- za ustvarjanje in razmnoževanje,- za želje, srečo in zaobljube…....če bi se umaknil v samoto, ne bi bil tukaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 kar lep četrtek je bil.. dosedaj..upam da bo tak tudi še pod večer..potem pa itak dreamland... ..aja..temno laško zna poboljšati četrtkov večer Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2004 ...kam Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2004 Glavno, da gre malo na sprehod, pa, da se vrne nazaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. julij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Četrtkov večer... srfam po Luninem netu in si pišem Os-e... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Dons ma pa pujsa rojstni dan. fino! Jz mam pa mal mačka ampak se kar dobr držim. Glede na to da sem se ob petih že vstala ker ob šestih delam. Dobr mi gre ja! Se pravi da bo en fin četrtek Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 5. avgust 2004 Začel se je dobro, še celo malo nad pričakovanji , kar naj potraja v tej smeri, lep četrtek tudi vam, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 začetek super, v nadaljevanju pa tudi....sem se tako odločila... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 jutro vsem!!! začetek bedn.....še zdej je bl u krizi....ampak nadaljevanje pa ma da je dobro...sj bo Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Jaz grem pa danes na pjacko, pa najbrz v kino..... Se kar veselim...mal sprostitve.Sem dokaj napeta, ker prodajam avto in pr teh stvareh sem zmeri zivcna :xx!: Dons sem opazila, da je komar prisel zjutri na mojo roko, me "povohal" in odletel dalje?!?!? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 mas srečo....k mene pa napadajo kt nevem kaj :xx!: ...in sm kr živčna k me vse srbi Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.