Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Dons bo pa doooooooooooooolg četrtek, se je že ob 3.45 začel , jutri pa petek, pol pa GARDALAND Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 joj, janjak kaj pa ti tako zgodaj/pozno na lnf ...še budna ali že budna?saj js tud že pol ure tle u službi neki delam...no recimo, d bo dober četrtek, čeprav se ni nič kaj lepo začel....sem imela take sanje, da me je še sedaj groza... :xx!: no , mejte se Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 četrtki so pri meni zamenjali torke v neki zadevici (prijetni zadevici), sedaj sem se pa odločila, da začasno ni ne torkov ne četrtkov za to... tko da bo verjetno malo nervozno popoldan... pa danes MORAM jeziček držat, samo če ga bom pa stegnila in povzročila vulkan, pa j... ga. Vse se zgodi z določenim namenom in je za nekaj prav in glede na to, da vem da imam angele ob sebi(tule jim piham na dušo ), gremo naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 TO BO EN FIN UMIRJEN DAN... KI GA BI BLO FUL LEPO PREŽIVET V DRUŽBI PRIJATELJEV.... V SLUŽBI BO DELAVNO... DOMA PA VSE 4 OD SEBE! UPAM. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 joj, janjak kaj pa ti tako zgodaj/pozno na lnf ...še budna ali že budna?Do 23h sem bla še, ob tejle uri pa že. Je bil Trudi z avtom v Ljubljani v službi, pa je blo treba dons izjemoma na bus , sem imela že tibetančke takrat za seboj Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Tako, še en delovni (danes za spremembo malo manj deloven) četrtek za mano, pokam domov, pa na Gorenjsko... je neplanirano uletel en party sem se mislila malo prikazati na Tortožerkah, pa bodo morale počakati na kakšno drugo priložnost Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Hm, to verjetno tudi pride na vrsto ja, če kdo, potem je Trudi tortožerec , v bistvu še najbolj čokoladotortožerec Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 ČETRTEK.....TRALALALA LLIIILILLALALAA Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 kot večino dni .... god damn hot Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Oh ja ta Četrtek se je začel z uspešno akcijo, mi je na službenem PC uspelo zrihtat, da zdej pošem lohk tud ČŠŽ je....uau Dons bo še dolga v službi, ampak bo tud to mim.. Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Meni je tudi čisto simpatičen tale dan, pa itak imam četrtke nekak še posebej rada . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 26. avgust 2004 ...kar v redu je bil, jutri pa že petek pa vikend, upam, da se bova po letu dni videla končno s prijateljem Alijem, če me še bo spoznal Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 ta vikend se bosta videla? zelo dober zaključek dneva - prišla ravno iz dveurnega sprehoda z Auroro, veliko smeha in dobre volje, narava očiščena, videli dve srnici, sva eno kar nekaj časa opazoveli, ona pa naju, srečali dve osebici na poti, drugače pa mir in tišina in najin smehxsrcx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Danes sem se cel dan šetkala v hudo neprivlačni bolniški spalni srajci in šlafroku , kok sem si bila smešna, prav zares. Sicer pa mrzel dan, me je ful zeblo brrrrr Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Ja verjamem da te je zeblo sam v šlafroku in bogi tanki spalni srajčici, čudn da te ni pogrelo čakanje tam v hospital, v takih opravah pa smo več al man vsi smešni No sam da je mim Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 sweet Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Danes je dober dan! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Hm...vstala sem z desno nogo...tko da bi mogl it vse po načrtih .Sanje pa mi kot že cel teden ne dajo miru...spet sanjala celo grozljivko :xx!: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Hi, hi, hi..napiši vsebino sanj in bomo posneli grozljivko Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Začetek dneva, kr dobr; Apolonija, kako si se za službo odločila?Upam, da ti je vse ratalo, kot si si zamislila Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 ...zelo,zelo :xx!: zaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiič :xx!: .....ne maram več četrtkov ...... :o|o: :o|o: :o|o: :o|o: :o|o: Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Apolonija, kako si se za službo odločila? Bom obdržala to...zaradi takileh pluskov k je potovanje v ZDA, heheheh Kako leto fore imam še pred menjavo, tako da...občutek imam, da se bo v mesecu dveh zadeva tok dobr poštimala, da ne bo panike....negativna energija gre na drugo delovno mesto, pozitivna pa ostaja Trudi, hvala k si si zapomnil Danes je res dober dan Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 žažek, no ... ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 :o|o: mah sej bo sam danes mi je pa za http://forum.bmwslo.com/images/smiles/nourriture04.gif dan... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 ne no. fini fini dančič Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.