Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Žaža, ne morem ostat resna pr tehle smehcih http://www.poljub.com/modules/phpBB2/images/smiles/tolazba.gif Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 mhm.je kr neki na tem kar je v napovedi napisala Contesa............SPREMEMBE..........., ki vplivajo za naprej..........sreča, v nesreči no pa adijo Apolonija, sem vesel, da ti je tako zneslo, da si zadovoljna Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 No končno spet tista eksplozivna energija v meni, da se ne počutim čist utrujena . Tukajle bo že kmal konc, doma pa kakšna akcija . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 joooooo, težka je danes, težka :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. september 2004 Avtor Prijavi Deli 2. september 2004 Bi rekel, da je kar povprečen, čeprav je bilo par ur "trzavic" v dopoldanskem času, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 končno en četrtek k ni čist povožen!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zoia 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 jutri pa petek in pol vikend...!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 uau...točno.... zoia Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 xloveyx JOJ...SAMA LJUBEZEN V MENI, PA OKOLI MENE Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Četrtek dones začetek posteljnega posta Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Uf, jaz pa eno pomembno družinsko zadevo za poštimat , upam, da je v redu razpoloženo bitjece, se bom potrudila dat vse od sebe . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 upam, da bo šlo čim lepš in da bo tisto bitjece čim bolj pri močeh in bistri glavi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 razn ucenja nimam planov. sex and the city bom edin gledala :o|o: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Avtor Prijavi Deli 9. september 2004 Četrtek dones začetek posteljnega posta Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Eh, blo naporen dopoldan, k sem mela eno službeno srečanje... :xx!: Ampak zdej grem pa na lešnikovo kupo in bo bolje mnjama... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Razen tega,da se mi razpoloženje vrti,kot vrtiljak...bo zaenkrat...hm...pa total mam želodec čudn... :o|o: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Kako jabolko pohrustaj Tihareka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Dobro jutro v siv četrtek,ki pa se po razpoloženju bolj nagiba na sončno stran... Mam danes s seboj za zajtrk/malico domači ajdov kruh z orehi in slani sir....se mi sam od tega smeje...kaj šele od drugih zadev....heheh...jutri je že petek.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ...Joj, zdaj sem pa lačna ratala apolonija...jaz sem si pa včeraj kupila ful dober sirček z olivami....njami.. ...tale četrtek je kar uredu, sam vreme mi pa niti malo ni všeč, me tako čudno in zaspano naredi...Si grem zdajle eno kavico skuhat, da me malo pokonci spravi...saj po kakih petih kavicah bo pa že boljše...se bom pa že tresla... ...joj, se ful pozna, ker danes nisem tibetančkov naredila... :o|o: http://www.povej.net/forum/images/smiles/1053180666.gif Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Haj! Današnji četrtek je ful lep: zato, ker je jutri petek in je v Mb radio Center, torej čaga; zato, ker nam je Apolonija poklonila najlepšega tipa v " dobri tipi", vsaj zame no; ker grem zdaj na malico; no skratka danes sem dobre volje Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Današnji Četrtek je dan za določene stveri dorečt.........zaenkrat sem kr uredu, kako se bo pa izteklo, bomo pa vidl Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Juterček Trudi TO JE PA OD TEBE ODVISNO, KAKO SE BOŠ ODLOČIL TRUDI... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 dons je pri meni ful delaven četrtek... sploh nimam časa nič pisat.... dobr da sem se fino naspala in vse sfolgam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Meni se zdi super četrtek, delno poštimala zadevice, prostanek pošlihtam še jutri tule v službi. Doma upam, da bom kaj bolj koristna kot včeraj , mislim da dons bi bil pa res že čas za likanje, pa knjigico eno za dokončat, pa če je kaj dobrega po TV . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.