borism 11. november 2004 Avtor Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Prav super se je začel ta četrtek. A ste se spomnili, da je danes Martinovo? Tudi meni podobno uspešno, saj, če bi še spal menda vsega tega ne bi niti bilo, ker bi vse zamudil ....jaz sem se spomnil na današnjega Martina, še dodatno, ko sem dobil sporočilo na SMS, da sem pokasiral virus in da ga lahko odpravim le, če spijem 2dcl , saj bi, ampak je malo prezgodaj , za enkrat še vstrajam pri kavi in čaju, kozarček Refoška pa pride na vrsto zvečer , lep dan še naprej Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tudi meni podobno uspešno, saj, če bi še spal menda vsega tega ne bi niti bilo, ker bi vse zamudil ....jaz sem se spomnil na današnjega Martina, še dodatno, ko sem dobil sporočilo na SMS, da sem pokasiral virus in da ga lahko odpravim le, če spijem 2dcl , saj bi, ampak je malo prezgodaj , za enkrat še vstrajam pri kavi in čaju, kozarček Refoška pa pride na vrsto zvečer , lep dan še naprej Boris, ta SMS virus pa je očitno obkrožil vse . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 lepo martinovo vsem Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2004 Avtor Prijavi Deli 11. november 2004 Sanjalka, potem imava pa isti krog prijateljev... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Sanjalka, potem imava pa iste krog prijateljev... Kot pravijo, svet je majhen.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2004 Avtor Prijavi Deli 11. november 2004 ...še posebej je za takšne kot je moj prijatelj Ali, ki ga je sam obkrožil Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>...še posebej je za takšne kot je moj prijatelj Ali, ki ga je sam obkrožil Pol pa velja tudi, da je doma najlepše , ker se je vrnil domov ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2004 Avtor Prijavi Deli 11. november 2004 To pa res drži... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 danes pa delujem s polno paro Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2004 Avtor Prijavi Deli 11. november 2004 Potem si podobna "ČIRU", pa ne na želodcu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 po moje bo smrkastičen četrtek!!! že zdaj je kuljski... me pa čaka še veliko lepih stvari!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 En tak zaspan cetrtek. Slow motion. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2004 Avtor Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>En tak zaspan cetrtek. Slow motion. Meni se pa ne zdi, mogoče bi šla malo na sonce Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 danes je mali petek hi hi hi... pa tak fajn sonček... iiiiiiiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 dons bo šele en fajn četrek... domov na kosilo... pa spat... zvečer bom pa še vidla kaj bom počela. kok se mi bo kej dal. a se s kom dobim... al bom na netu.. ja pa še ena nedokončana zadeva me doma čaka... bi blo dobr če najprej tist končam. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Helou! Četrtek imam še raje kot sredo Se res že bliža vikend... Kot tisti komad: I can`t wait for the weekend to begin, for the weekend to begin... begin... begin...... No, lep četrtek vam želim.... Zdej grem pa moji ljubezni jutranji mail poslat. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 a je to un komad.. tko bl housič? k pol o saturday-čiči poje? i cant wait for saturday ja četrtwek... kewl... še mal pa bo jutr... pa žur... juhuhu... kwa mi dogaja... prov morm it mal vn s kšno babo... mal v center... nisem bla že prov mesece... pa samska... ni čudn da sem pol samska... trapa zmešana... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>a je to un komad.. tko bl housič? k pol o saturday-čiči poje? i cant wait for saturday ja četrtwek... kewl... še mal pa bo jutr... pa žur... juhuhu... kwa mi dogaja... prov morm it mal vn s kšno babo... mal v center... nisem bla že prov mesece... pa samska... ni čudn da sem pol samska... trapa zmešana... Jz sm baba... Jz sm za žur!! Grevaaaaaa..... Can`t wait for the weekend to begin............ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 a greš? baba mal alkota v rit pa gremo muvat nožice po plesišču al boš raj z dragim (tko k vse moje frendice ) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Lahk grem takrat, k gre dragi s svojimi frendi... (zdej grem pa počas odmuvat v službo...)LP!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 zmenjeno. sej tko.. če bi mele moje kelogice samo 1x na mesec cajt it ven žurat... mi ne bi blo dolgčas... sam so čiste penzionerke ratale... oz. se družijo s "parčki" Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>zmenjeno. sej tko.. če bi mele moje kelogice samo 1x na mesec cajt it ven žurat... mi ne bi blo dolgčas... sam so čiste penzionerke ratale... oz. se družijo s "parčki" Ja, nimaš kej... tko to pol rata dejansko... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 sej vem... sem bla sama tud 3 leta z enim... sam da pol nimaš več časa za prjatlco... razn takrat k on nima časa zanjo si lahk mal vtrga... brezveze... če ne morm pa h njima na obisk in jih gledat sej prvočim obema, k je tud on moj ful the best frend... pa jih razumem, samo si želim vseeno da bi kdaj pa kdaj mela še zmeri cajt ven it. čeprov zdej njej to ni zanimiv, k nč več ne išče Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Pa sej dejansko večina folka vn hodi na "lov". Ko pa že imaš nekoga v lajfu, pa zraven rečmo še službo, pa recmo da še študiraš... te pa za taka žuranja in potepe naokrog dejansko mine. OK, vsake toliko časa- 1x na mesec, je še kul.... Sam tako je to... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 ja... ona je študentka... ne dela nč... en izpit ma še za narest... pa pol diplomo... in 1x na mesec al pa dva bi bla jz presrečna... še zmeri se je treba it kdaj ven zluftat pri teh letih... haloo sej nismo penzionerji!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.