Tinqa 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Hojla.Sem nova članica vašega cenjenega in zanimivega foruma.Danes sem si kupila biopiramido, zraven sem dobila še davidovo zvezdo, dva kovinska trikotnika (taka kot na primer atlantidski prstan motiv), ter nekaj kristalčkov (kameno strelo,neke temno modre in temno zelene kristale).Zanima me če imate izkušnje z biopiramido,zakaj vse jo uporabljate? Naslednje me zanima kako se uporablja kristale, saj sem začetnica kar se tiče tega. Lepo se imejte in se že veselim vaših odgovorov. LP Tinqa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Živjo! Za kristale pobrskaj po temi Kristali&minerali in Eterična olja Pa tudi na straneh Luninega.neta se kaj najde http://www.astrologija.org/zdravje/kristali.php Kako pa izgleda ta piramida ... ali je iz gline in ima na eni od stranic luknjice? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tinqa 6. november 2003 Avtor Prijavi Deli 6. november 2003 Ta piramida je iz gline in ima na eni od stranic luknjice, v ogljiščih pa ima razne kristale.LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 Pri nas doma je ta piramida samo okras na polici. Tudi nekaj mojih zanancev jo ima.....za dekoracijo... kljub temu, da je bil moški, ki jo je predstavljal nekoč na sejmu zelo prepričljiv in mogoče bo komu z veliko mero vere piramida služila tudi za kaj drugega.Pa srečno!LP, LailaA Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 11. december 2003 Prijavi Deli 11. december 2003 dobrdosla tinqa! uf...se bo treba preimenovat glede piramid: poznam nekoga, ki jih je postavljal na razna mesta v hisi pod vodstvom bioenergetika...drugi jih uporabljajo, da si z energijo nabijejo dolocenepredmete....ki jih podstavijo pod piramido....kamne, ki potem mocneje delujejo...a ti niso nic povedali, kjer si jo kupila..? sicer pa ti po moje ne bo skodila, ce jo das kam, kjer ti pac pase.... lpt Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 6. november 2005 Prijavi Deli 6. november 2005 pozdravljeni še v tej temi. skoraj sem že obupala , pa odprla novo temo za piramide, pa sem našla to. zanima me predvsem kaj je sploh s temi priramidami , ki jih postavljamo v prostor. meni so ful mimo. mislim, da so mi prinesle več slabega kot pa dobrega. doma smo imeli dve, eno sem že vrgla proč. ravno tole s kamenčki od znotraj in pa luknjicami. eno še imamo (brez luknjic), samo jo smo jo dali na najbolj oddaljen kotiček...in imela sem jih prav postavljene (strani neba). res mi ni jasno, kako lahko nekateri tako cenijo te piramide, jaz pa o njih nimam dobrega mnenja. slišala sem celo, da se v njih zbira negativna energija. no, rada bi slišala še kakšno mnenje ali pa pravilno informacijo kako jih uporabljati, da bo učinek pozitiven. pa hvala in lepo nedeljo vsem z ljubeznijo, pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 piramido je dobro postaviti na pravo mesto, fajn je da ti kdo doloci z nihalom ali kako drugace kam jo postavititi.Jaz osebno sem jo morala postaviti tocno na eno mesto, luknice pa so morale biti obrnjeje tocno v doloceno smer.to pa zato, da mi je tako iznicila vsa sevanja v prostoru.lahko pa jo uporabljamo tudi za zdravljenje Zlo pomembno je da se piramida cisti enkrat tedensko, drugac ni nic.Pomembno je pa kolk sam verjames v to, ce ne verjames, pa nekaj na silo delas je po mojem brez veze ... Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 piramido je dobro postaviti na pravo mesto, fajn je da ti kdo doloci z nihalom ali kako drugace kam jo postavititi.Jaz osebno sem jo morala postaviti tocno na eno mesto, luknice pa so morale biti obrnjeje tocno v doloceno smer.to pa zato, da mi je tako iznicila vsa sevanja v prostoru.lahko pa jo uporabljamo tudi za zdravljenje Zlo pomembno je da se piramida cisti enkrat tedensko, drugac ni nic.Pomembno je pa kolk sam verjames v to, ce ne verjames, pa nekaj na silo delas je po mojem brez veze ...hvala za odgovor z ljubeznijo pjotra Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.