borism 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 PETEK je dan bikcev in tehtnic, po vsej verjetnosti zaradi njenih vladarjev Venere!Za nas Slovence naj bi veljal kot nesrečen dan, zato se včasih nobeden ni rad odpravljal na daljšo pot, kot tudi nihče rad ne začenja pomembnejših opravil.Jaz si strižem nohte ob petkih, prebral sem pa tudi,da tako počno Dolenjci, menda je potem ugodno za zobe!? Sicer je petek posvečen zaljubljencem in ljubimcem.Morate se pa izogibati ob petkih:-začetku diete,-samoti in izolaciji,-uživanju rdečega mesa(od tu verjetno post),-ubijanju bilokaterih živali,-pa tudi ni dan za pomembne kupčije… Petek pa le izkoristite za:-igre na srečo, posebno 13!,-za povabilo osebe, ki jo želite ZAPELJATI,-srečanje z prijatelji ali za obnovitev zveze,-za ježo in kopanje v morju,-za obrok, ki je sestavljen iz rib ali morskih sadežev…. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 6. november 2003 Prijavi Deli 6. november 2003 Sanjalica bo verjetno šla na ježo, hm, kaj pa jaz , grem še enkrat prebrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Ni važno kaj bom počela, važen je da je petek!!! Jest vedno pravm - HBDJP!!Hvala Bogu Da Je Petek! Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Jaz imam tudi rada petek. Spodbijam nekoliko tole tezo, naj ne bi zacenjali poslov ob petkih; veckrat sem namrec ze bila pozorna, kako se zelo velikokrat kaj dogovorim ali zacnem pomembnega ravno v petek (in vcasih v cetrtek - vsekakor konec tedna) - pa je slo veckrat za zelo uspesne zadeve.Ker - jaz svojo pot zacnem v petek - zame je torej dbest dan to za zacetke. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Hja, petek je dan za zadetek.. jaz pa pravim da je najboljša nedelja, pa torek, pa en malčk pondelk, pa ok naj bo tudi vsak petek se prav zabavam:)))) hm biznis v petek? nebi bla sreda kao boljši dan, je pa tud res da pr nas smo vse zajebali k je petek začetek vikenda, pa pol so vsi ljudje happy da je že skori konec, pa jih hitro lahko prepričaš za sklenitev poslovne pogodbe... to je najbrž to.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 contesa.... tochn tko bo dons...pa she mal bomo pobliskal zram...hehe 666 petkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 contesa! iiiiiiiijjeeeeeeeeeeeee....... kje jih najdeš? Petek je pa najboljši dan v tednu!!!!!!!! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Petkova Venera, na ta dan naj bi se poročali ..le kako so Venero obarvali, v zeleno,hmm?v petkih sm ponavad hodu zurat, da sm se ceu tedn dol dau, da ga pozabm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 PETEK je dan bikcev in tehtnic, po vsej verjetnosti zaradi njenih vladarjev Venere!Definitivno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 Za katero znamenje, kateremu se konča delovnik, pa ni to super dan? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 ...pa strelčkov, pa strelčkov Ja, strelci imamo zelo radi konec delovnega tedna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Bom po petku petek komentirala...Se mi je zdel en fulll naporen dan, tolk opravkov je blo za zrihtat, najbolj iz tira me sprav ko greva usput na obisk k staršem, pol pa nikol dost pozn od njih ne greva, ostanta še, pa kam že gresta....Ob živce me spravi pa gužva v trgovini, pa vsi rinejo živčno, pa speljujejo s parkirplaca kot da se jim za življenje gre... sem eno babo nahrula ko se je s parkirišča peljala kot da je na avtocesti... PA kje misliš da si KRAVA!!!!!!!! Ah...dark side of THE MUSHI...... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. december 2003 Avtor Prijavi Deli 26. december 2003 Še več takšnih... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Ma danes se mi zdi, kot da je nedelja. Samo poceni tok ni ves dan, drugo pa vse tako, kot ob nedeljah! Ja, še več takšnih! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 včeraj bila nedeljadanes nedeljajutri bom skoknila v službo za kakšni dve, tri urce...potem bo spet nedelja... in naslednji dan spet... Ohhhh nedelje....rada vas imam.... A je tema Petek??? Hmmm...briši petek...dobrodošle nedelje na kupu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 petek.................................yeah ni ga čez petek! Šole konc................ni ga čez petek.......................yeah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Mater se mala razpričala Petek pa je ......tako kot sobota, pa nedelja, pa prazniki, pa dopust (počitnice)...... Ja, ej! ................yeah.........tako kot sobota, pa nedelja, pa prazniki, pa dopust (počitnice)...... ..........yeah.........ni ga čez petek......................yeah .......komu se pa da cel cajt v šoli/službi bit??.............yeah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 PRIDITE na chat!! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 No...bo kdo prišel? Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 2. januar 2004 Prijavi Deli 2. januar 2004 Čvek, čvek.. Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. januar 2004 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2004 Vsi že mislijo na soboto in naprej, ampak bo potrebno še več kot polovico petka preživeti......lep petek in vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Hja, petek je najbrž res dan bikcev ... Za mene je petek na polovici, ko je ura 12. Petek se konča, ko končam z službo. Ob 16ih se začne vikend. RES! In to je edino v petek tako! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Almira 16. januar 2004 Prijavi Deli 16. januar 2004 Hja, petek je najbrž res dan bikcev ... Za mene je petek na polovici, ko je ura 12. Petek se konča, ko končam z službo. Ob 16ih se začne vikend. RES! In to je edino v petek tako! Lepo Tebi! Pol pa lep vikend!! Citiraj "Stopaj po sledi mavrice,Stopaj za zvoki pesmiin vsepovsod te bo obdajala lepota.Po sledi mavrice vodi potIz najbolj goste megle." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. januar 2004 Prijavi Deli 17. januar 2004 Petko Pan, En FullDoberDan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2004 Če je na trinajstega( 13 ) se še posebej rad spomnim nanj! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.