borism 17. december 2004 Avtor Prijavi Deli 17. december 2004 Ne skrbi, še vedno vstajam pred 4h... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 uh mi smo pa res tazgodnji... ti še posebej... me prov zanima kdaj zvečer spat hodiš? k nekej spanja pa le rabiš... jz sem na začetku ene pol leta že ob 8ih - 9ih spat hodila... no zdej do ene 10ih zdržim... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. december 2004 Avtor Prijavi Deli 17. december 2004 Hodim pa spat od 22:30 - 23h, glih dost imam 5 ur spanja Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 ja sej se mi zdi da to sčasoma pride... jz sem rabla najm osem... zdej mi je 7 kul, pa tud z 6 preživim... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. december 2004 Avtor Prijavi Deli 17. december 2004 Jaz bolj ko spim bolj sem zaspan, zato ne pretiravam, lep petek Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Hvala bogu, da je že petek....... Lepo ga preživite in hitro naj mine, da bo čimprej vikend... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 se mi zdi da bo kr dolg tale petek... treba oddelat v službi pa še na predavanju odsedet... pol bom pa itak tok zmatrana, da se mi nč več nav dal... eeh...no na kšn drinkič bi vseen lohk šwa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Hvala bogu, da je služba mimo... pa tale luna v ribah mene ubija( enako kt v raku pa škorpijonu!); sam jokam, cmeram, javkam, jamram, se smilm sama seb, pa še kakšno neumnost nardim.... Ne maram lune v vodnih zadevah! :xx!: Dobr da je zdele že ovenček! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Petek je za me**k. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 Ma dobro, da ga je konc. Je bil cisto simpaticen sicer, samo sobota bo boljsa. Greva na nocno smuko Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 takulele pa je spet klelele....hehehe... lets have fun Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 TAKOJ PO ŠIHTU NA HORSA - STAVA Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 kam? na kerga? kdaj? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 TIVOLI OB 4H Z ENO FRENDICO - SHE'S BUYIN.. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 kewl... kwa pravš raj ob 4ih zjutri Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 JAH TKOLE JE ANE, NISM HOTLA ZJUTRI, KER TO POMEN DA BOM MELA U RITI ŽE N PIRČKOV, PA GLEDE NA TO DA JE ŠLA STAVA ZA NJEEEEGA, PA DA SM JS ZGUBILA ČEPROU SM ZMAGALA, SE BOJIM DA BI BIL TO POL CMERASTI BLUZ :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Superca, petek. Sicer nič posebnega dan, spet je sneg zapadel, a je dobra stran, da ni več tako mrzlo. Pa sestrca pride danes spet in bo luštno Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 a res? tamala? iiiiii dej jo plissss pozdrav xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>JAH TKOLE JE ANE, NISM HOTLA ZJUTRI, KER TO POMEN DA BOM MELA U RITI ŽE N PIRČKOV, PA GLEDE NA TO DA JE ŠLA STAVA ZA NJEEEEGA, PA DA SM JS ZGUBILA ČEPROU SM ZMAGALA, SE BOJIM DA BI BIL TO POL CMERASTI BLUZ :xx!: čak čak čak... njeeega???!!! mal razlagice plosim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> a res? tamala? iiiiii dej jo plissss pozdrav xrosex Jap, tamala, jo bom pozdravila ja, hvala! Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 kewl!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 ji moram mal tvoje fotkice pokazat, da bo vidla, kak si lepa Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 petekdan za zadetek.. haa..grem ja se dans mal tresnit naokoli.. en fešta koncert tu pri nam.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>čak čak čak... njeeega???!!! mal razlagice plosim dobiš explanation - live Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Petek, dan za metek...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.