El Nino 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 same lepe stvari so se zgodile, v petek, pa 13ega, recimo moja mama je pogruntala da bo čas da se rodim.... in take zadeve Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2004 El Nino potem se pa ne čudim tvoji čarovniški žilici Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 In v petek trinajstega, sem po trinastih mesecih služenja vojaškega roka (točno), ob (točno) trinajsti uri odšel skozi vrata kasarne. Kaj vse je bilo tisti dan še v številki 13, pa ne vem. Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 12. februar 2004 Prijavi Deli 12. februar 2004 V petek 13. oktobra 1982 (se mi zdi) v petem razredu ob 13 uri, me je s kolesa na polski poti zbil traktor. Res!Kar strah me je teh petkov 13.Pa enkrat sem se z vrelo kavo polila na petek 13.Pa valeto smo imeli na petek 13 - totalno depresivno.Zadnje čase pa sicer nič takega...... ha, ha, pomoje sem prerasla Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Zakaj pa sem - v tale petek? :o|o: Saj imamo doticnega... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Da bo lažje ... Petek 13. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2004 Marsa pozdrav.....tale petek sem odprl jaz, ko ni bilo 13-tega, saj vem, da uživaš ob takšnih petkih....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2004 Da bo lažje ... Petek 13. Tina, tale bližnjica ni na mestu, ker v letu je 52 petkov, kar poglej na koledar kolikokrat pride na 13-tega v mesecu, drugače pa hvala, vem, da imaš super pregled....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Boris, ne, ne, tema je ze OK, da jo imamo, nisem bila dovolj jasna, sory. :|Mislila sem, zakaj danes komentirate v tale petek oz. zakaj svoje izkusnje, svoj komentar konkretno na P13 semle postate... To sem mislila, seveda, na leto sta povprecno samo dva... A druge petke pa nekaj gleda ali kaj! Je ze prav, super, da je tema... A ker imamo prav konkretno... a ves... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Verjamem, da je petek srečen dan, če pade na 13. pa je še posebej srečen. Marsa, ti si rojena na 13. in lahko iz prve roke poveš, da je 13 srečna številka. Današnji dan nam bo prinesel še polno prijetnih dogodivščin, izkoristite ga! Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Meursault 15. februar 2004 Prijavi Deli 15. februar 2004 jaz pa sem pol sobote mislil, da je se le petek... dobro da je ze nedelja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 5. marec 2004 Lep petek 5. marca vam želim, naj vam bo super predhodnica za lep vikend... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 19. marec 2004 ....že dolgo ni bilo petka ...lep vikend Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Oho, petek je, cool. Verjetno za marsikoga Tisti petek - dan pred dopusti. Jaz sem zadovoljna, da je dan pred vikendom, imam že full idej kaj in kako počet - me bodo verjetno knjigice okupirale, pa Cyberček, pa sprehodi pri nas okoli, pa upam, da tudi dragi , veselim se tudi odklopa od nadležnih službenih telefonov . Vsem ki kam potujete, čimbolj varno vožnjo in lep dopust ali vikend . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Tudi jaz sem vesela petka, je predzadnji v moji službi, če pa mi uspe uredit bolniško, je zadnji, le da to samo jaz vem. Huraaa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Bo, bo saj si mi napovedala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Jupi!!!!!!!!!11 petek je!!! fulj dobrj! končno! petke mam naraj ker vem, da ko bom šla spat se bom naspala!danes bo en prov fantastičen petek! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Smrkastičen, ja. Tule v službi vse postorim,d a bom na tekočem, potem pa maglim na servis, pa domov. Pa dragega v nočno pošljem, pa pospravim za stanovanje in imam potem cel vikend frej, juhej . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mari 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 ne morem si kej: JUHEJ JUHEJ, kekeeeec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Jest bom mela pa drug teden Hej juhej, ne morem si kej Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Petek je dan za metek! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Danes:- laufanje ( to sem dala ze cez)- po kosilu grem mal zaplavat, pol pa brat knjigo- zvecer ven Pocitniski dan...again Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 ...PISMO, TI SI PA AKTIVA V TEJ VROČINI MICHELLE... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 plavanje sam ohladi! Tecem pa ze okol pol 7, k ni tok vroce...( vidla sm se v kopalkah, morm) :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 AH DEJ NO...ČE SKOS TAKOLE ŠPORTAŠ MORAŠ BIT ČIST O.K. JAZ KAR ZDAJ TELOVADIM, SO MOJE TIBETANSKE VAJE IN PA MAL ZAČETNIŠKE JOGE IN SPREHOD S PSI, PA SE PRAV NIČ NE SEKIRAM KO SEM V KOPALKAH...ŠKODA ČASA... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.