Michelle 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Sportam zdej...sej pravm, vsak maj in junij se zredim..k sm sam za knjigam in papcam :xx!: Pa kaj je s temi tibetanskimi vajami žaža? A to sam doma delas, al lahko v skupini kje?Jaz edin na jogo hodim ( med studijskim letom), doma sem se pa polenila glede tega zadnje cajte..ene 2-3krat na teden..ČE.. :xx!: K tkole pisem vidm, kaksn lenuh sm Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Jaz delam tibetanske malo manj kot 1 mesec, pa sem izgubila v tem obdobju 5kg. Nisem nič hujšala... Mogoče slučajno, al je pa rezultat. Drugače pa kot Žaža malo začetniške joge (2x na teden), po moje, čše ne vem če sploh prav delam, pa sprehodi s kužkom, tudi nič pretresljivega . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 komaj čakam da grem danes v big dicka jest. mnjam kok bo dobr. prov eno slastno pico bom. mnjami. potem pa naprej na dvodnevni oddih. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 JAP, MIDVE S SVINJIVICO TKOLE AMATERSKO TO DOMA POČNEVA...MATR PUJSA A RES SI TOK KILC ZGUBILA....ŽE TKO TE NIČ NI...ZA ROJSTNI DAN DOBIŠ TONO KORUZE...PA MA DA JEŠ... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 kulj. ji bom jz ful dobre kokice spekla.... upam, da bomo vse tri na kupu ... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Zaspaaaaaano. Jutr na Kolpo, v nedeljo pa na morje! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 kulj. ji bom jz ful dobre kokice spekla.... upam, da bomo vse tri na kupu ... Ja kr zginevajo kilce... Mogoče pa mam mal lažji karakter , pa se takoj par kilc pozna Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 ja če pa same lubenice ješ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Ah ne, sej tut bolj konkretnega v vampek pade . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 ja vem da, kako ne... ampak lubenica pa poskrbi za odvajanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 PETEK! JUPI! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 EVO, MOJO SLABO VOLJO SEM VČERAJ PREGNALA S POSPRAVLJANJEM, TKO DA JE TALE PETEK SUUUUUUUUUUUUUPEEEEEEEEER, BOVA MELA Z LUBIJEM SPET EN TAK ROMANTIČNO VROČ VEČER DANES. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 ...Uf dons je pa D petek !!!! Super, celo leto čakamo na en takle time out.... ...Si ta moment še ne predstavljam kako izgleda biti čist odklopljen, brez skrbi, brez vstajanja ob 4h , ampak se hitro učim...... Smrkastično !!! ... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. julij 2004 Prijavi Deli 30. julij 2004 Janjak, potem pa moraš zdajle ikonco menjat... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 6. avgust 2004 Spet je tukaj petek, ga bo potrebno izkoristiti maksimalno, pa še ena opazka, naslednji petek bo spet na 13 x!x ....lep petek vsem, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 prekrasen petek!!!!poljubčič za vseeeeeeeeee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 hitr gre tedn.. ma glih je pondelk bil.. pa bo spet kmal.. kot da bi 5 ur minil..a še gre ktermu tak hitr čas? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 meni gre tudi čisto prehitro....pol stavri sploh ne morem spedenat, katere bi rada....včasih sploh ne dojemam.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 oh PETEK je!!sj ne morem vrjet.. obožujem ta dan, ki napoveduje vikend in lahko greš ven z družbo.. danes sem srečna upam da tudi vipapa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ...LEPO SI NAPISALA TOLE PRINCESKA COOL DAN JE DANES, TAK FAJN ZAČETEK JE BIL, PA VSAKO URCO JE ŠE BOLJŠE...hmmm, mene čist razganja danes, mam kar tak feeling, kot da bom počila, mam tok energije... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Joj, prisla dam ob dveh. Se ucila do pol sestih zjutri, zaspala..in ostala sem pred eno uro. SLABA VEST!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sam, k je blo vceri lustn Ne vem..ful sm lacna, s psom grem na daljsi sprehod, da se skuliram, pa ucit. nic zura na petek Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ej žaža kje pa nameravaš porabit to energijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ...hmm, dobro vprašanje...neki jo bo šlo, ko bom kužki ven peljala in se igrala z njima...neki jo bo šlo za fanta... , nekaj za risat, malo še za pospravljat, zvečer pa imava menda žurkico pri nama...tko da tukaj jo bo šlo pa verjetno največ...predvsem za moje goflanje... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 kak luškano sklepam da še nisi dolgo s tem fantom ker si zardela ko si ga omenla, mam prav? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ja takole je, 3 leta se poznava, kmalu sva se zaljubila, zdaj pa od novega leta (mi ga je dedek mraz prinesel) živiva skupaj... ...z rdečico sem pa mislila na ..hi-hi...sex... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.