princeska 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 aja!! uh tam pa grejo kalorije js pa koomi čakam da grem ven zvečer.. kr vztrepetam ko pomislim kk bo fajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ...jap, jih tkoj pokuriš.. KAM PA HODIŠ VEN? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 v bližnje mesto al pa sosednje vasi, sam da je družba ta prava, no ti boš dans kr uživala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ....jap, pa i ti... Uživaj... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 jz bom dons tud mal po moji telovadni mašini skakala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 DA VIDMO KOK SO KAJ VZDRŽLJIVE.. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 točno tako Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ja petek, dan za uživat, mene pa prganjajo, torej lepo se imejte čez vikend, meme že spakirani čakajo noBAY, BAY Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2004 Jutri bo spet petek 13 - tega :OO!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Pa ja nisi vrazeveren? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2004 Spet radovedna , ne nisem, ne bom ostal doma zaradi tega Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Hmm, potem pa obdrzi zase, pa ne bomo vec radovedni. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 12. avgust 2004 Hm, saj sem odgovoril ...Oona, kaj me še sploh bereš Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 jupiiiiiiiiiiiiiiii...mam občutek, da bo vseeno fajn dan Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 jupiiiiiiiiiiiiiiii...mam občutek, da bo vseeno fajn danmy girl penso positivo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 aha, zdej si me pa okužla .... ...sam refren pesmi mi gre po glavi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ah, itak se bom sam ucila tko da mi je prakticno useeno za vreme Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Hoj Vabim vas, da si pogledate priporočila za jutrišnji dan: petek 13. avgustv temi - Opozorila na energetske spremembe (Devetzvezdni KI - Astrologija) lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zazzy 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Hoj Vabim vas, da si pogledate priporočila za jutrišnji dan: petek 13. avgustv temi - Opozorila na energetske spremembe (Devetzvezdni KI - Astrologija) lp, VojkoMe zanima, če lohk jutr sploh grem ven. Se bojim petkov že itak, pa še 13.?A ni letos edini. No pol bo pa že za prežvet.Petek je bil včasih dan za metek, sedaj pa se nobenmu več ne lub. Se bom od groze zakopala v merino dekco ,pol pa v Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Prelep Petek! Danes se bo pa treba res met fino.... fino fino.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 mau zivcna....zdolgocasena...ucit se bo treba....to je vse...petek 13...dez...ah :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 hmmm, se vidi, da je petek trinajsti......začel se je odlično, pol sva se z lubijem malo skregala, za čist,čist brez veze ....no zdaj je že O.K. ....ko bo pa ura 16h, bo pa itak najboljše... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Zaenkrat ce dan uživala pravkar prišla s Pasjega trikotniškega sprehoda . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 13. avgust 2004 Našpanano itak, gremo naprej.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 PETEEEEEEEEEK.....http://www.povej.net/forum/images/smiles/050103cheer_prv%5B1%5D.gif Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.