Gazelca 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ..je dan za zadetek Tale petek zaenkrat kr dober...pa še fajn se mi je sanjalo ponoči... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 ...lepo, da ni nobene nove buškice... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. september 2004 Avtor Prijavi Deli 3. september 2004 ...pa še fajn se mi je sanjalo ponoči... ... če je pa kaj dobrega pa ne smemo vedeti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 čas za organiziranje Vsega in Po malem Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 P E T E K ! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 JUPIIIIII!!!! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 PETEK, DAN ZA.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amazonka 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Tale petek zaenkrat kr dober...pa še fajn se mi je sanjalo ponoči[/quoteJaz se tud po dolgem času spominjam kaj sem sanjala: z sodelavci smo bili v New York-u, zmenili smo se na določeni lokaciji ob določeni uri, ker sem v hotelu nekaj pozabila. Ko sem se vračala proti cilju, kjer smo bili zmenjeni se je pred mano prikazal labirint tistih njihovih ulic in kar naenkrat nisem vedela kje sem, še manj pa kam morem priti. Bila sem brez telefona, keša, še najmanj pa se mi ni sanjalo ime hotela, da bi se tja vrnila in jih tam počakala. V bistvu sem bila zgubljena ampak brez kakršnegakoli strahu....pol sem se pa zbudla Se komu sanja kaj bi to pomenilo, če ne drug bo Contesica kaj naumila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ...zadetek. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. september 2004 Avtor Prijavi Deli 10. september 2004 Zelo uspešen petek v vseh pogledih... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 men pa sploh ne gre v glavo,da je že petek :xx!: Neee...pa ...a je res petek Se pravi jutri sobota ...ojeeej.... Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Super, petek je . Na šihtku že mal postorila, sam še sprotne zadevice štimam, cajt za LNF, pa 2 frej dneva, kako ne bi bil člouk fajn Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 Saj je bil že čas... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 Čeprav petek naj ne bi bil moj dan.......... je super, vedno raje jih imam sploh ker je takoj za petkom vikend. Se bom pa držala tistih nasvetov na začetku ( Borisovih).... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 Saj ni slabo ...lep dan in vikend Sanjalka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 1. oktober 2004 Prijavi Deli 1. oktober 2004 ne daleč od tega , da bi bilo slabo, sploh ne..... Nisem pa vedela, za kaj vse je petek super..... Lep petek in še lepši viked tudi tebi Boris! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Uf, petek , zdajle sicer še v službi, potem en randi, pa domov, pa dva dni neslužbe Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Petek.........hmm.....neki je tečen ta petek :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Pa ga spremeni v simpatičnega Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
~DiViNE_GR|~ 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 ja za zdej še ni dobr ta petek k se še v šolo odpravlam :xx!: pol rabm pa sam se eno žrtev dubit da bom šla vn pol bo pa zakon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Pa ga spremeni v simpatičnega heh :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 ma dobr petek je...pa čeprav je služba pa šola pa deu pa dež...to je part of life...ampak lajf je good! Dans bo dobr dan/večer za kak klepet ob čajčku...vinčku... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 Kar pokaš od navdušenja , no mogoče se ti bo pa kar sam od sebe naredil simpatičen... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.