Buddha 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 zdajle sicer še v službi, potem en randi, pa domov, Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 22. oktober 2004 Prijavi Deli 22. oktober 2004 ja za zdej še ni dobr ta petek k se še v šolo odpravlam :xx!: pol rabm pa sam se eno žrtev dubit da bom šla vn pol bo pa zakon podobno sam da sem jest že iz šole! Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Za enkrat dobro kaže, dan je še dolg, naj se zgodi še obilo lepih in pozitivnih stvari, ne samo meni, tudi vam Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 tako tudi jaz mislim. sicer bo naporen, ampak pozitivno. mam predstavitev seminarske naloge pred razredom... mam mal treme pred nastopanjem ampak vem da bo šlo, ker sem se dobro pripravila. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 A to te muči Aiwa, nariši si vilinske za samozavest in mojstrstvo, pa boš brez težav opravila, mogoče ti Zlata Ribica pomaga pri zbranosti, držim palce, da ti uspe...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 hvala.ampak vep da ne vem na pamet kakšna sta simbola. mi lahko poveš kakšen linkec al pa jih za par minut gor prlimaš da prerišem? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. november 2004 Avtor Prijavi Deli 5. november 2004 Pojdi na Marjetkino stran Luninega Magazina, tam se mi zdi, da je od samozavesti znak, žal za mojstrstvo ga nimam pri sebi, niti skenerja, izgleda, kot dve kari....ena zgoraj, ena spodaj, ki sta povezani s črto-navpičnico in na sredini te črte je pa krog, lahko ti ga le miselno pošljem, da prej ukapiraš..."SILHU KHAI", saj ti bo uspelo, nič ne skrbi, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 aiwa...saj veš, da ti bo šlo!!!! simboli pa preskušeno delujejo, tudi če ti ga borism miselno pošlje ali če s pomočjo imena simbola, prosiš za njegovo pomoč Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 tenksič. sej vem, da bo šlo. sej se nisem zastonj matrala. dobr da je petek... in se lahko potem spočijem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 petek je dan za.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 metek Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 H.B.D.J.P. pa kočno konec dela...škoda, ko se še jutri nadaljuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 preživela en lep dan.Sem se dosti ,novega,naučila Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bilo je bolj mirno, kot bi si želela! Nekaj v zraku Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Ja nevihta.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Huda Conti,huda...... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 prav lep petek , pa še vikend je pred nami in nekdo mi je ta petek še polepšal, pa čeprav le s par besedami. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2004 Avtor Prijavi Deli 19. november 2004 Lep petek, saj to se že po jutri pozna... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 kva je dons dobra muzka na radiu.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 dobr, da je ze petek se bom lahko vsaj malo naspala cez vikend Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 PETEK!!!! Juhuhuuuuu... dons bo zihr ful dober dan... sploh pa večer.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. december 2004 Avtor Prijavi Deli 17. december 2004 Naj se vam naredi en čudovit petek, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 boris dobro jutro... sem te kr pogrešala... te dolgo nisem nč vidla...ja ziher bo fajn petek čeprav se je prov trapasto začel... sem že čudne zganjala ponoči Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. december 2004 Avtor Prijavi Deli 17. december 2004 Dobro jutro Aiwa Saj sem te tudi jaz pogrešal, imava menda različne urnike, lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 men se pa ne zdi... saj si bil vedno zjutraj gor... zdej te pa ni blo... jz sem tko vsak dan zjutraj v službi... in tudi na lunci Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.