Iknee 17. julij 2019 Prijavi Deli 17. julij 2019 Znani meteorolog Trontelj (žal že pokojni) je še na vrhuncu prepričanj o topli gredi in človekovem vplivu na segrevanje trdil, da na osnovi meritev in opažanj ne moremo zanesljivo trditi o topli gredi in človeškem vzroku za dvig temperatur, saj ima spreminjanje podnebja bistveno daljšo časovno komponento in Sonce premočan vpliv, da bi ga lahko izključili iz razlag in projekcij. Takrat so ga številni ignorirali ali mu očitali, da ni na tekočem, a je imel po vsej verjetnosti prav. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 17. julij 2019 Prijavi Deli 17. julij 2019 segrevanje je tudi del procesa delovanja sončnega sistemale dase človeška naivnost že nekaj desetletij igra z umetnim ustvarjanjem vremenskih pojavov, plus največji onesnaževalci- letalatkole za primer, ker spremljam vsakodnevno dogajanje na nebunatova letala vzletajo na Italijanskem letališču Torino in z dovoljenjem naše države, preletajo naš zračni prostor, z namenom " risanja črt po nebu "saj veste, kaj mislim, drugače me vprašajte.vedno in res, vedno dva dneva pred napovedanim dežjem, je nebo porisano po dolgem in počez6-7 avionov, konstantno celo dopoldne vlečejo črtein ko sem šel gledat radarsko sliko avionov, je bilo med njimi- beri- nobenega potniškega v redni linijikoliko kerozina gre v luft, zaradi zapraševanja neba+špric koktejl, ki se veže v zračno atmosfero+haarpker dobro poznam delovanje lastnega telesa, sem opazil, da ves ta mix, zelo močno vpliva tudi na pregrevanje telesa, kot IR panelno gretje.občutek je zelo podoben, kot bi stal pod močnim daljnovodomin to se dogaja skoraj vsak dan.Kamorkoli bi tole tulil, bi itak bilo tuljenje v prazno, novsaj tukaj sem lahko mali volkec, ki upa, da ga ne dajo na listo za odstrel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.