intruder 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 Eno "extrazodijakalno" ozvezdje je zanimivo ko je na ta pravem ascendentu. Gre se za Sextans. To ozvezdje na ascendentu lahko imajo osebe katere (mislijo da) imajo nekaj kot 15 stopinj Device na ascendentu (pa ni tako enostavno!). Ascendent Sextant: Masonerija, preciznost, arhitektura, samozhivost. Omenjene osebe imajo tendenco da ostanejo svoje. To lahko pomeni da nimajo banalno socijalizacijo. Tudi same lahko ostanejo! V Sextansu ima Neo (Keanu Reeves) Merkur, tamo je lahko Venera, Mesec bo, itn. Sextans je nekakor od spodaj Leo skupaj z Corvus in celo kolpico demonov-ministrov Hidre (Tiamat, Hydra constellation)... Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2003 Prijavi Deli 7. november 2003 .."katere mislijo da ... pa ni tako enostavno..." - Jooj, a mislis, da steka kdo to? No, mislim, tole mroda ze, 24 st. itd. ipd. - a ostalo - kako Sextans? na pravem asc? A samo device imajo to in ali opozicija 'steje' - koliko jemljes orbis? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 Ja, kaj?! Svoj si, ne Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. november 2003 Prijavi Deli 8. november 2003 Meni je v enem e-mail testu pisalo da je nord moja sorodna duša!Strange ampak sva si ful podobni pa obe sva dvojčiči! pa dosti krat kaj naenkrat rečema... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 9. november 2003 Prijavi Deli 9. november 2003 pa dosti krat kaj naenkrat rečema... dost krat Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.