devica 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Ojej, ko preberem tole dobim kr slabo vest. Sm dons se sam prestavlala: postla, kavč, miza, kavč, postla, računalnik, kavč, računalnik... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Jz sm pa šou z našo sam en krog do trgovince,mislim tko mimo grede ,pa me je naša obrala za 60 čukov POL PA PRAV DA SM FUUUUUL ŠKRT! BABA! Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Drag krog je bil tole... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Avtor Prijavi Deli 24. april 2004 Contesa, jaz fajn vidim , ampak tvoje pa zelo švoh x!x , mi hoče, kar oči ven zvlečti ta barva :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 27. april 2004 Prijavi Deli 27. april 2004 Najljubši dan v tednu mi je sobota.Pa ne za pospravljat. Ker jih ogromno delam,znam še bolj ceniti tiste,ko sem prosta. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 sobota je fina maš prost dan(ni treba v šolo),lahko doooooooooooooolllllllllllllg spiš(čeprav meni to ne uspeva dobro),pa lah grš s frendi u mest seveda pod pogojem da ti MAJICA dovoli Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 Kar dobra je , če se ne oziram na vreme, no polovico jo je še pred nami... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2004 Deževna sobota, sicer pa zelo prijetna... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 sobota za potep Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 sm žid paaaaaaaaaaaaše Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 delamo, delamo Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Sobota, koncno dan za moje domace zadeve... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 ....prosto po programu , naj vam bo prijetna Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Kaj predlagaš, Boris Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 Jaz sem mislil ven v naravo, pa če mi tile iz SV pošiljajo dež, sedaj bo pa treba delati v drugi smeri...lepo soboto SSTANE Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Pri nas sije sonce, jaz pa vseeno na Luni visim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2004 Sedaj imaš pa slabo vest zato Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Ne še, čakam, da se pooblači Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 19. junij 2004 Prijavi Deli 19. junij 2004 Sobota je moj verjetno najljubši dan. Sem z družino, imam čas zase, v miru skuham kosilo ali pa gremo kam na izlet, srečujemo prijatelje... Življenje se nekak umiri od vsakdanjosti. Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. julij 2004 Avtor Prijavi Deli 31. julij 2004 Bo treba odditi malo na "luft", po mojem bo kar v redu tale sobota, tudi vam želim, da uživate v njej, lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Sva sla s psom in s prijateljico na en 4urni sprehod. Moj scrkljancek se je celo kopal v jezero ( sedaj bo moker se ene 4 ure )...jaz sem pa tudi cist prec, ker soncek res naziga. Tako, da sem skocila pod tus, zdaj pa cakam, da kdo drug kaj dobrega skuha Popoldne se grem mal ucit...pa kar na moj balkon soncit...tam me noben ne vid, lohk zgledam, kokr hocm Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Ob sobotah čimveč seksa ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2004 Privoščim vam lepo soboto, kjerkoli ste že ali boste še, grem tudi jaz popoldan stran od PC-ja, malo se je potrebno odklopiti, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Ob sobotah čimveč seksa ...ja dan ustvarjen za nežnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.