borism 7. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2004 Saj to je resnično, kot vsak dan, ampak sobota je le Saturnov dan, kar pomeni, da moraš biti tudi vztrajen Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 ja nič, pot pod noge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 Joj, srečni vi! Jaz bom pa soboto porabila za učenje. Bom pa modrejša, s tem se tolažim. enako Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mala miska 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 ma dans je tud sobota jest pa ticim ob racunalniku in premisljujem zakaj zivim ve mogoce kdo od vas hecam se!!! zaljubljena sem!!!!! x!x Citiraj svet je lep uzivajmo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beba 7. avgust 2004 Prijavi Deli 7. avgust 2004 ma dans je tud sobota jest pa ticim ob racunalniku in premisljujem zakaj zivim ve mogoce kdo od vas hecam se!!! zaljubljena sem!!!!! x!x Js sm ti pa fouš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 7. avgust 2004 Kar zadovoljiva je bila Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 ja, služba ves dan ...veliko dela - no , kmalu bo dopust , pa bo bolje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 S tole pa ne bom imela nobenega problema Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Vem, da danes bo srecen dan, to sem zacutil ze zjutraj ... Pridna kt mravljica. Vstala, pokofetkala, zdaj grem pa dnevu naproti. Tam zadaj sicer vidim temno nebo ...pa kaaj! Uzivajte forumovcki !!! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. september 2004 Avtor Prijavi Deli 4. september 2004 Že spet sobota . Tako hitro čas beži, da komaj sledim trgati listke na dnevnem koledarju. Preveč se vsega dogaja, pa čas res beži, kot da ura hitreje teče, čeprav teče zmeraj enako. Lepo soboto vam želim, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Ojla!! Hm...tale sobota se je malo čudno začela...upam da se bo bolje končala... Enako tebi borism Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. september 2004 Avtor Prijavi Deli 4. september 2004 Dan bo še dolgi, kar pomeni, da še ni popolnoma nič izgubljenega, če se že zjutraj odločiš, da boš preživel dober in pozitiven dan, tako bo, pa me ne bo nobeden prepričal nasprotno, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 Vedno taksen pozitiven soncek, ta boris Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. september 2004 Avtor Prijavi Deli 11. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Delovno. Od jutra do večera. Uspešno? Kakor vzameš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 a nč ne pleskaš? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Ma jok, takrat je bila Mavrična. Pleskanje je prišlo na vrsto kasneje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 aha. a zdej se bo pa vlekl. kok štukov pa maš za pomalat? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Avtor Prijavi Deli 17. september 2004 Naj se vam naredi maksimalno lepa soboto, pa uživajte v njej, sonček bo , za odlično počutje pa poskrbite vi, lep pozdrav, Borism http://www.my-smileys.de/smileys1/flower.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Gremo na Stajersko, gledat kaj delajo... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Kam pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Poetovio Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 jz bom pa po ljubljani danes skakala... morm vse obdelat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Jest bom pa mal tle , pol se grem spočit , pol pa v nočno v službo :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.