aiwa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 še zdej mi ni jasn zakaj si pokoc... a si tud zdej mel nočno al kaj? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. september 2004 Avtor Prijavi Deli 18. september 2004 jz bom pa po ljubljani danes skakala... morm vse obdelat... Potem se pa skrijte Ljubljančani .... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Ptuj ... prihajam! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. september 2004 Avtor Prijavi Deli 18. september 2004 Dobrodošlica Oona... http://www.click-smilies.de/sammlung0304/travesmilies/smilie_blumen1.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 ne mi rečd da bo dons ena taka smotana sobota k bom doma Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. september 2004 Prijavi Deli 18. september 2004 Pismu, vse živo opravila, skuhala , bila v Ljubljani, pospravila, LNF, brala knjigo, taka super izkoriščena sobota Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 19. september 2004 Prijavi Deli 19. september 2004 Jst pa.............heh je že mim sobota; bom najdu nedeljo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2004 Pozdravljeni v novi soboti! Če se po jutru pozna bo zelo kul , sicer pa popoldan, pa tja do večera zunaj v naravi, privoščim tudi vam max. lepo in pozitivnio soboto, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. oktober 2004 Prijavi Deli 2. oktober 2004 Hvala BorismBomo probal izkoristit to soboto v nulo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2004 xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 23. oktober 2004 ...načrtov je dosti, moram jo izkoristiti, da mi ostane v spominu po dobrem, lepo soboto VSEM lunatkom Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Ptuj ... prihajam! Tooo Samo je prejšnjo soboto nekaj deževalo Danes - popoldan pri sestri v trgatvi..potem pečeni kostanji(mater bom morala nehat s tem)...in alko v neomejenih količinah. Jutri - tigri na sporedu Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 Čez dan,uživancija doma,pa mal šopinga,zvečer mal nočn life,pa bo že nedela! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 jest pa čisto ziher na svež luft Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. oktober 2004 Prijavi Deli 23. oktober 2004 jst ga bom pa danes ven spustila na žalost, sem pa dopoldan eno zadevo razjasnila, vsaj iz moje strani, pa če so hoteli al pa ne, sedajle čakam malo da se vrne domov, malce učenja, potem pa na eno luštno družinsko zabavico, tam se vedno dobro počutim.... ma ena luštna dečvica r. dan, sem prav uživala ko sem darilo kupovala (hehe seksi perilo za dvajsetletnico) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 SPET SOBOTAAA ...kar pomeni...še dva dni do šoleee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Kaj kej počnete ob sobotah????????Jaz grem ponavadi ven žurat, definitivno pa grem ob sobotah pozno spat.... ........ Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 sicer je sobota sam js mam pa manic monday... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 Eno lepo soboto vam privoščim, pa ne se ozirati na vreme.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Pa naj nas življenje razvaja Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 danes gremo plesat pa mičken čist mičken xrosex potem pa počas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Hohoho,Electra, medva se pa še ne poznava!! Ti tud lohk daš kak trebušček ke pod nude fotke, se nom nč branu....pa še kej, če ti paše..... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 hmmm najprej bo treba it spat,potem bomo pa videli.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 jutro. sobota... mam cel dan uvajanje... zvečer zmenjena s keti, zlomkom in kasnej še onix uleti... čutm da bo oreng žur... pa v citypark morm še skočt. pa laufat bi šla lahk. al pa na kolo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. april 2005 Avtor Prijavi Deli 9. april 2005 Lepo soboto prav VSEM privoščim, uživajte v njej.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.