Behemoth 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 tebi tudi boris ufff, jaz pa se bom danes malo učil geografijo, potem pa se spravim delat plakat o hipijih in glasbi, ki jo mam za zgodovino, potem pa idem malo lenarit ali pa meditirat ali pa celo spat No v glavnem, lepo soboto vsem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 drnjohat če je dež in xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Dobro jutro!Vreme se ne more odločit, kaj in kako...Dopoldan si bom vzela čas zase, popoldan pa grem v Portorož na zanimivo predavanje o RESNIČNOSTI; DOBROTI IN PRAVIČNOSTI..Lepo soboto vsem Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tamaročka 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Jst pa ful nevem kaj bi delala popoudne. Sej zvečer bom šla vn...ampak popoudne se nimam kam dat...ful bi kej delal, kam šla...pa kot zakleto ni nobenga nikjer... Citiraj Imej vedno ZRAK za dihanjeOGENJ za toplotoVODO za pijačo inZEMLJO za življenje.To ti želim iz srca. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>SOBOTA je zadnji dan, ki še ni omenjen, je pa to Saturnov dan, torej dan kozorogov.Je pa to tudi judovski dan počitka, tako za tiste,ki imate delovne sobote to ne velja. To je zelo dober dan za meditacijo,-za študij znanosti,-za vrtnarstvo,-za domače opravke,-za popravila,-za slikanje,-za poslušanje in igranje glasbe,-za kakršnekoli začetke,-je pa to dan za diete…. Sobota je slab dan za:-finančne vložke,-za krajo,-za spore z otroki,-za uživanje mastnih jedi… Prijetno soboto vam želim Iz tega seznama sem se danes lotila pospravljanja, pomivanja oken(upam da jih ne bo takoj dež zasral :xx!: ), poslušanje glasbe..... Une ta slabe sem tud upoštevala. Mogoče greva zvečer ven, je že čas. Mejte se maksimalno lepo to soboto. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Današnji dan bom posvetila fuk koncertu!(poslušaš muzko in fukaš zraven) Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Super. In na kaksno muzko najraje to pocnes? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 16. april 2005 Prijavi Deli 16. april 2005 Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2005 Po najboljših zmožnostih.... lepo soboto VSEM Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 dons si bo treba narest eno krasno soboto.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. junij 2005 Prijavi Deli 11. junij 2005 Grem mal vn.... žurat al pa sam mal bluzit.... lep večer še naprej!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 18. oktober 2009 Prijavi Deli 18. oktober 2009 obujam staroo temo ja sobote so hudič vam rečem!Nekje do 1ih popoldne pospravlanje stanovanja, pol kosilo, potem učenje, potem mogoče kavica, sprehod, računalnik... pa je že konec dneva . Niti slučajno ni moj najljubši dan. Ampak vsaj naspim se lahko, za razliko od delovnih dni. Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. oktober 2009 Prijavi Deli 24. oktober 2009 Moji sosedje so "sobotarji".Baje da Sv. pismu tako piše in da katoliki narobe štejemo dneve stvarjenja in dan počitka, pa je po njihovem ta dan - dan počitka in to totalnega - sobota.Niti kuhajo ne v soboto. Skuha se nekaj kar počaka v petek - in se v soboto pogreje.Malo že začno migat proti popoldnevu - smo šotor postavljali za birmo v soboto in nam en manjkal - pa soseda z veliko težavo zraven pristopila. (valjda, se bala, da tole že sodi k delu in dela se v soboto seveda ne.)Fajn je, da se v soboto še urediš, pričeska in da se umiješ. Tak, da če ne več - se vsaj enkrat na teden v dobrem srečanju z vodo Sem gledala pred časom oddajo na tv - da pravoverni baptisti niso bili prav nič boljši. Pravzaprav so znali še celo kakršno koli dejavnost v soboto kaznovati. Tudi kuhanje. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.