Skoči na vsebino

Šport!

Kristalka

Recommended Posts

• Komentarji 151
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

A ga imas na hrbtu ali kaj! xDDx x:px x;)x

GLINO si dej gor! :palec: :palec: :palec:

Kako se nisem spomnila!

Aja... saj res... :o|o: saj sem se... samo sem bila 100%, da tele tamale ne bodo z glino kaj packarile po nogcah... x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

Ampak res je težko, ko tako "stare" kosti kot so naše vprežeš... (uro in pol sem jezdila)

Vsedla sem se po turško (zmeraj pred pc sedim po turško) in Bog se usmili tistega, ki bo pozvonil na vrata, da bom morala opreti x;)x

Po vsakem miganju me vse boli.

Saj vem, trebalo bi večkrat...

Eno je zavest, drugo pa potem realizacija...

In včasih so izgovori tako prikladni x;)x x:px

Marsa, sej bom, no! Sem se hecala!

Danes smo pr LV nekaj packali z glino! x:Dx

No jaz ne ker sem delala nekaj za šolsko skupnost(sem predsednica)!

x:Dx x:)x

Hohoho, ambiciozna Kristalka!

Kul, dbest, s polno paro, bos malo reda naredila! x^x :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Otozna! Glina je primerna za vse! x!x

Sploh je res ne morem prehvalit.

Se spomnis, ko je tamalemu pregazila ona?

4X smo dali glino gor po dve uri.

To je bilo vse.

V roku 3 ali 4 dni je bil ful dober na karateju. :palec:

Ma, glina je dbest, no, ce bi folk samo vedel!!! :o|o: :o|o: :o|o: xrolleyesx

Ce je vneto in vrocicno hladi, ce je hladno, zacne krozit energija in postaja toplo in nato ze kar vroce.

Se je ze zgodilo, da sem morala pogledat, ce se mi ves glezenj ne rola okoli svoje osi, tako je energija rolala. :eek: x8Dx

ZAKON.

Nic ne smrdi, lepo se dol odlusci, nic ni svinjarije (ceprav se kao zdi, pa sploh ni res)...

S kisom - dvojni ucinek (sam poturit tamalim se kis :o|o: :o|o: xrolleyesx) x:o)x x:Dx

Picasso

Otozna! :palec: :palec:

Saj ni treba posiljevat s kisom... saj jaz tudi ne silim nikoli Tima... A je Mitja nekako se kar zmotil oz. avtomaticno s kisom nastimal (ko je v prahu glina in je treba gor zlit vodo, mi pa zlijemo mesanico vode in jabolcnega kisa)...

Pa sva potem (ko je bila mesanica ze narejena), kar malo silila, pa je presenetljivo uspelo. :)

Je pa tudi brez kisa OK oz. lahko andomestis s kaksnim prav tocno primernim cajem.

A tudi samo glina je OK - samo je fino se podkrepiti te naravne ucinke.

V temo sport pa sodi marsikaj, kar morda na prvi pogled sploh ne.

Lahko bi nosili sportniki eno majhno klameno strelico nekje - zelo kul in 'ustrezno'. x;)x

Sicer pa rada verjamem - tudi jaz jo imam ful rada in tudi nosim jo ful.

Picasso

Kristalka - morda je samo to (da jih moras malo ocistiti), morda imas pa 'neprimerne' oz. premocne.

Rubina npr. ne rabis nosit, diamanta tudi ne, lapis niza pritisk - ce ga imas sicer nizkegs in ga nosis, je to vzrok za glavobol lahko...

Itd.

Picasso

Kristalka - morda je samo to (da jih moras malo ocistiti), morda imas pa 'neprimerne' oz. premocne.

Rubina npr. ne rabis nosit, diamanta tudi ne, lapis niza pritisk - ce ga imas sicer nizkegs in ga nosis, je to vzrok za glavobol lahko...

Itd.

rubina nimam, diamanta tud ne , lapis pa ni kot obesek! Ponavadi mam samo atlantidski prstan gor! x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...