Kristalka 11. november 2003 Avtor Prijavi Deli 11. november 2003 Aha, aventurin lahko imam nekje en teden gor! potem me moti! so pa kr veliki kristali za obesek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
PAMI 12. november 2003 Prijavi Deli 12. november 2003 Ja v osnovni šoli ni da ni.A zdaj- jogging , hoja v hribe , ples po sobi ko uspavam svojo dojenčico... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Tole je pa zelo zanimiv šport. http://www.manuel-singer.net/swffiles/weih...hnachtsmann.swf Moj rekord je 350,7 m . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Jst pa nč ne vidim? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Jst pa nč ne vidim? jst tud ne Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Helena, si kej bolj pridna? Jst kvečjemu manj, k se morem učit, pol mam pa zgovor... kao ni časa... Res pa je da manj jem.. Fuksa lena... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Helena, si kej bolj pridna? Hvala mushi. Pridna sem res Že dva dni se migam. Bravo jst x!x Sobno kolo in gazela - podobno kot orbitrek. Potem si pa na koledarju, ki visi v kuhinjivsak dan pobarvam s flomastrom,imam motiv. Sedaj pa samo vztrajnost - iz dneva v dan,dokler mi to ne preide v navado. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 helenca, KUPI SI SOBNO KOLO, ŠE PRED NOUM LETOM....POTEM PA MUSKA NA GLAS IN PALII. STANEJO PA ŽE OD 15Y NAPREJ,DOVOLJ ZA TVOJO UPORABO.PROSTOR MAŠ, TOREJ MAŠ VSE MOŽNOSTI, DA TO URESNIČIŠ. IDEJA JE GENIALNA . Pokowc Imam sobno kolo, pa se tako skoraj čisto novo,ker ga nisem uporabljala - KETTLER. Si naštimam muziko in gonim,najprej po 10 minut,potem bom počasi stopnjevala. Bravo jst Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Bravo HELENA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bemti... zdej mam pa slabo vest!Grem danes... na biljard! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Bravo HELENA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bemti... zdej mam pa slabo vest!Grem danes... na biljard! Sej kr, tudi bilijard je šport Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Ja, sej... s tem se kao tolažim, da nisem tak lenivc! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Tako se DELA, Helena!To!In -pravilno- lepo pocasi, stopnjevala bos scasoma... In potem ti RES pride v navado... Kot umivanje zob ali kaj takega. To je pa res gud, da vztrajas ze 3 dni! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Helena, tretji dan pa pazi, ker lahko pride do vnetja mišic x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Tako se DELA, Helena!To!In -pravilno- lepo pocasi, stopnjevala bos scasoma... In potem ti RES pride v navado... Kot umivanje zob ali kaj takega. To je pa res gud, da vztrajas ze 3 dni! Danes bom tretjič, počasi se daleč pride ja Samo da mi to pride v navado,potem sem pa prava ovnica,športnica kot se šika Zmagovalka sem pa že zdaj,začela sem http://images.webshots.com/ProThumbs/91/32291_wallpaper280.jpg Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 Helena, tretji dan pa pazi, ker lahko pride do vnetja mišic x!x Hvala borism zas nasvet Bom pazila, sicer pa ne pretiravam,da se mi ne zameri vse skupaj. Počasi, pa sigurno. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. november 2003 Avtor Prijavi Deli 13. november 2003 tekma :xx!: :xx!: :xx!: predobre ekipe! :xx!: nekatere naše , jaz ne, jaz samo :xx!: koleno: mam napotnico za dr., masaža: LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 13. november 2003 Prijavi Deli 13. november 2003 kaj zdaj ste zmagale al ne ??? napotnco maš za masažo ??????????????'' mene skos pošljejo na neko razgibavanje in plavanje :xx!: Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 V službi dosti hodim (hala je dolga najmanj 500m) in včasih pridem do pisarne pa spet nazaj. Enkrat tedensko na pohod za dve uri, jutri me nekaj zvija, ker se mi ne da. Bom videla zjutraj ko vstanem, drugače pa sem za šporl tako lena da groza, pred desetimi leti sem trenirala vendar športa nisem nikoli marala. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Helena, kako je kaj? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Jst pa včeri igrala biljard! Pje, sva se režala... Če druga ne, so trebušne mišice delale sto na uro... Kake trikrat sem pa skor žoknala enga v anus... ko je več miz.. madona, kaj je rit nazaj držal (čist do najine mize)... kot da nuca draženje tam.. Peder nastavljaški (aaahhhhhoohhh... Rene......)...Kak se je B. smeju, ko jst v levi palco držim, in taka pozicije kugle k njem full ustreza, meni sploh ne.. pol pa se tak naštimam, da na pol ležim na miz, stegnjena čez in čez pa z eno nogo v zrak (to je pa že pretiravanje, da jo pol še gor držiš)... Skratka fajn je blo. Shoping je bil pa tud včeri, ko sem se zaklela da v gužvo grem le v skrajni sili, sej to je pa tud telovadba, a ne? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 tooo....jutr zvecher konchno spet v jamo...KACHNA pri DIVACHImal se po blatu valat, mal na shtrikih viset, pa mal tauhat....pol ga pa zhurat....hehe 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Helena, kako je kaj? Sem vesela ker si vprašala Mi gre, včeraj sem spet za pol ure migala,samo vztrajati moram, pa bo. Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. november 2003 Prijavi Deli 14. november 2003 Helena!!!! meni pa se danes prvič po treh tednih ne da tibetancev delat... :o|o: ... saj jih bom vseeno naredila, ampak do zdaj sem to z veseljem, danes pa sem tako crklnjena, da bi šla kar spat za ene dva dni... tako našponan teden in še vsaj en tak je pred mano... eh, kaj, grem kar zdaj nardit tibetance, pa je Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 14. november 2003 Avtor Prijavi Deli 14. november 2003 kaj zdaj ste zmagale al ne ??? napotnco maš za masažo ??????????????'' mene skos pošljejo na neko razgibavanje in plavanje :xx!:pa ti si :xx!: !napotnico za masažo! pa lepo te prosim! napotnico za kirurga mam, ne pa za masažo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Helena 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Helena!!!! meni pa se danes prvič po treh tednih ne da tibetancev delat... :o|o: ... saj jih bom vseeno naredila, ampak do zdaj sem to z veseljem, danes pa sem tako crklnjena, da bi šla kar spat za ene dva dni... tako našponan teden in še vsaj en tak je pred mano... eh, kaj, grem kar zdaj nardit tibetance, pa je Mateja Tudi jaz sem včeraj prišla komaj ob 20.30 iz službevsa zmatrana, pa sem si dejala ali bi šla na kolo in na gazelo.Ni se mi dalo pa sem vseeno šla. In počutila sem se kot da sem zmagala nad samo sabo Citiraj Helena Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.